Fable: The Journey X360

Befutott a kinectes Fable is - a játékot az Xbox 360 mozgásérzékelős kamerájával irányíthatjuk.
1642435257

Elhunyt a Fable művészeti igazgatója

Ötvenhét éves korában elhunyt a Bullfrog és a Lionhead veteránja, Paul McLaughlin, aki többek között a Fable művészeti igazgatója is volt, de dolgozott a Black & White-sorozaton is.
1559656840

Fable IV - elbúcsúzunk a ködös Albiontól?

Egyre biztosabb, hogy a Microsoft idei E3-as konferenciáján bemutatkozik a Forza Horizon-sorozatért felelős Playground Games legújabb játéka, a következő számozott Fable-epizód, amiről most kiszivárgott néhány apró részlet.
1516206632

Fable - egyre biztosabb, hogy feltámad a sorozat

Az Eurogamer Microsofthoz közelálló forrásokra hivatkozva gyakorlatilag megerősítette, hogy a Forza Horizon-sorozatot készítő Playground Games tényleg egy új Fable-játékon dolgozik.
1509346833

Még visszatérhet a Fable-sorozat

Noha tavaly márciusban zárt be a Lionhead, a készülő Fable Legendset pedig törölték, még mindig van remény a népszerű széria feltámasztására, legalábbis az Xbox belső fejlesztéseiért felelős Shannon Loftis szerint.
1493645641

Simán folytatódhat még a Fable-sorozat

Annak ellenére, hogy a Microsoft legutóbb alaposan belerúgott a sorozatba, Phil Spencer, az Xbox-részleg vezére egy Twitter-kérdésre adott válaszában elárulta, rengeteg irányba vihetik a szériát.
1480068029

Molyneux szívesen megcsinálná a Fable 4-et

A Fable alkotója egy interjúban árulta el, szívesen részt venne a Fable 4 fejlesztésében, ha a Microsoft úgy döntene, feltámasztja a szériát. Emellett regélt arról is, hogy a kiadó gyomra nem mindig vette be a brit humort.
1403362800

Új címen dolgozik a Lionhead

Ahhoz képest, hogy korábban a Lionhead arról beszélt, hogy nem lesz belőle Fable-stúdió, nyolc éve jelent meg az utolsó olyan játéka, ami nem kapcsolódott a sorozathoz. Most viszont tényleg újítanának a srácok.
1397145600

Peter Molyneux: az Xbox One-os Kinect egy vicc

Noha Peter Molyneux annak idején óriási támogatója volt az első generációs Kinectnek, az Xbox One-osat feleslegesnek tartja, és egy viccnek nevezte. Szerinte lesz Kinect-mentes Xbox One-csomag.
1366722000

Megvan a Lionhead új fejese

A Lionhead atyaúristene, Peter Molyneux tavaly márciusban hagyta el a fejlesztőcéget, és most sikerült utódot találni neki. John Needham, a Cryptic Studios egykori vezérigazgatója veszi át a helyét.
1352195420

Fable: The Journey teszt

A Gamekapocs szerkesztőségén belül komoly rajongói vagyunk az Xbox egyik legjobb exkluzív címének, a Fable-nek. Kicsit féltünk is attól, hogy az új rész kizárólag Kinectre készül, de bíztunk benne, hogy a Microsoft megmutatja a világnak, hogyan kell ezt csinálni. Sajnos nem ez történt.