Hellgate: London

FPS, RPG
Kiadó: Electronic Arts, Fejlesztő: Flagship Studios
A Diablo készítőinek legújabb játéka, mely ezúttal a démoni lények által megszállt London-ba kalauzolja el a bátor játékost...
Értékelés: 7.4

Hamvaiból támad fel a Hellgate: London

Több kudarc után sem adja fel a HanbitSoft, a Hellgate: London jogtulajdonosa, így tegnap hivatalossá vált, hogy a kisebb kényszerpihenő után novemberben ismét megvásárolható lesz a Steamen a Hellgate: London.

Ismét teaseren a Hellgate

Anno a Hellgate London akkorát hasalt a kasszáknál, ami a nagykönyvben is meg van írva. Mégis számos elemében ígéretesnek volt mondható az ex-Blizzard fejlesztők szerepjátéka. A T3 is így gondolja, hiszen free-to-play rendszerben képzeli el a játék feltámasztását Hellgate néven.

A hónap végén indul a Hellgate nyílt bétája

A ex-Blizzard tagok által fejlesztett Hellgate London bár számos nagyszerű ötletet vonultatott fel, viszonylag hamar feledésbe merült, de a T3 Entertainment szerencsére még ennyi év távlatából is lát benne fantáziát. Így hát leporolta, csinosítgatta, és hamarosan mindenki számára ingyen hozzáférhetővé teszi.

Még idén újraindul a Hellgate: London

A játéktörténelem egyik legnagyobb buktája volt a Hellgate: London, főként azért, mert hatalmas elvárásokat támasztottunk az anyag iránt. Végül a játék hatalmasat hasalt Európában és Amerikában, ám Koreában még mindig népszerű. Most pedig úgy néz ki, hogy visszajön nyugatra is.

Újra játszható lesz online a Hellgate: London

A Hellgate: London ugyan csúfosan leszerepelt, a multiplayer módja jó ideje csak Koreában elérhető, most azonban kapni fog egy második esélyt a bizonyításra.

Friss képek érettségire készülő vasárnap estén

Két érettségi tétel bemagolása között állj meg egy kicsit pihenni, hiszen rengeteg új kép jelent meg a napokban, kár lenne csak egy játékról is lecsúszni!

Mégsem állnak le a Hellgate: London szerverei

Fellélegezhetnek a Hellgate: London rajongói, ugyanis a koreai HanbitSoft látszólag meg tudja menteni a játékot, s nem állítják le a hónap végén a szervereket.

Hellgate: London - úton a kiegészítő

Miután bezárta kapuit a Flagship Studios, a játék jogai a koreai HanbitSoft tulajdonába kerültek, s máris készül a játék internetről letölthető kiegészítője.

Hellgate: London - a végét járja

Megjelenése előtt az egyik legígéretesebb játék volt a Hellgate: London, ennek ellenére mégis megszűnik a hivatalos támogatása, a szervereket pedig leállítják.

Bezárt a Hellgate: London fejlesztője

Mára vált hivatalossá, hogy a Hellgate: London és a Mythos című játékok fejlesztője, a Flagship Studios lehúzza a rolót, alkalmazottjait pedig szélnek ereszti.

Manga készül a Hellgate: London alapján

Márciusban közel kétszázoldalas manga képregény kerül kiadásra először Japánban a Flagship Studios nemrégiben megjelent szerepjátéka, a Hellgate: London alapján.

A jövő heti játékmegjelenések

Végre itt az őszi szünet, felmerülhet a kérdés, hogy mivel töltsük az időt? Hellgate: London, The Witcher, Timeshift, Simpsons - s ez még csak töredéke a felhozatalnak!

Tölthető a Hellgate: London demója

Az ígéretekhez hűen megérkezett a tegnap aranylemezre került Hellgate: London kipróbálható változata - a másfél gigás csomag letöltéséért erre parancsoljatok!

Aranylemezen a Hellgate: London

A mai nap folyamán újabb játék kapott arany minősítést - ezúttal az Electronic Arts és a Namco Bandai közös kiadásában lévő Hellgate: London került a végső stádiumba.

Szerda esti galériafrissítés

Ezúttal sem ússzátok meg a heti galériafrissítést! Érdemes végignézni legújabb összeállításunkat is, hiszen számos AAA-s cím tette tiszteletét benne most is!

Új termékek a GK SHOP-ban

Ismét frissült a Gamekapocs webáruház tartalma. Az új címeket folyamatosan töltjük fel, az eredeti játékra éheseknek érdemes meglesniük a legfrissebb listát is!

Légy te is Hellgate: London bétatesztelő!

Július óta folyik a Hellgate: London zárt alfatesztje, de a játék hamarosan béta állapotba kerül, melynek tesztelésére mindenkit szeretettel várnak a készítők!

Vasárnapi óriás galériafrissítés

Több száz screenshottal frissült a galériánk a minap: a felhozatalban lesz Blazing Angels 2, FIFA 08, Halo 3, Need for Speed és Resident Evil is - tessék-lássék!

GC 2007: Bejelentették a Hellgate: London árait

A Flagship Studios bejelentette, hogy mennyit kell majd fizetniük azoknak, akik extra fícsörökért fizetnének a Hellgate: London multijáért.
  • Írta: fojesz
  • 6 komment

Novemberben érkezik a Hellgate: London

Észak-Amerikában Halloween idején, október 31-én, míg az öreg kontinensen két nappal később, november másodikán kerül boltokba a Hellgate: London.