Brothers in Arms: Furious 4 PC, PS3, X360

Visszatér a Ubisoft közkedvelt sorozata - igaz, ezúttal némileg más formában.
1633608000

Távozik Randy Pitchford a Gearbox Software éléről

Huszonkét év után lemond elnöki pozíciójáról Randy Pitchford a Gearbox Software-nél. A Gearbox játékrészlegét Steve Jonesra hagyja, míg ő a televíziós és filmes divízióra koncentrál inkább.
1631599258

Készül a Brothers in Arms következő felvonása

Randy Pitchford, a Gearbox vezetője az Academy of Interactive Arts & Sciences még áprilisban készült, de a YouTube-ra csak most feltöltött podcastjában megerősítette, hogy a csapat már dolgozik az új felvonáson.
1612339200

Az Embracer Group megvette a Gearboxot

Eddigi legnagyobb vásárlását jelentette be az Embracer Group a Gearbox Entertainment megszerzésével. A Borderlands-szériáról ismert stúdió a cégcsoport hetedik nagy divíziója lesz, többek közt a THQ Nordic és a Saber mellett.
1437134429

Autentikus lesz az új Brothers in Arms

A Gearbox fejese, Randy Pitchford szerint a csapat már dolgozik az új Brothers in Armson, de még a fejlesztés nagyon korai szakaszában tartanak. Az sem zárható ki, hogy idővel egy másik stúdió is besegít majd nekik.
1425916851

Gearbox: új Brothers in Armsot szeretnénk

Mikey Neumann, a Gearbox kreatív igazgatója a PAX Easten tartott panelbeszélgetésen elárulta, nem tekintik lezártnak Matt Baker őrnagy történetét, s mindenképpen szeretnék elkészíteni az új Brothers in Arms-játékot.
1360663223

Abszolút hiteles lesz az új Brothers in Arms

Szeptember óta tudjuk, hogy már javában készül a Brothers is Arms legújabb része. Ne a Furious 4-ra gondoljatok, elvégre az szakított a frencsájzzal és egy teljesen új cím lesz. A valódi, "autentikus' folytatásról beszélünk.
1347521016

Már készül az új Brothers in Arms

De most tényleg. Miután a Furious 4-nak nem sok köze volt a sorozat esszenciájához, a Gearbox - talán éppen a rajongók nyomására - úgy döntött, hogy a játékból vadonatúj címet varázsol, a Brothers in Armst pedig inkább meghagyja a második világháborút "tisztán" kedvelőknek.
1346666428

Átdolgozzák a Brothers in Arms: Furious 4-t

A jelentős hangulatváltáson átesett Brothers in Arms: Furious 4 a tavalyi E3 egyik legnagyobb visszhangot kiváltott alkotása volt. A könnyed, humoros hangulat szembement a korábbi Brothers is Arms-játékokéval. Az Overstrike-hoz hasonlóan ezt a játékot is átdolgozzák, erősítette meg a Gearbox.
1341838800

Rengeteget fejlődött az új Brothers in Arms

A Brothers in Arms: Furious 4-t a tavalyi E3-on mutatták be, és a játék annak rendje és módja szerint egyszerre döbbentette és osztotta meg a közönséget. Azóta viszont nem sokat hallottunk az anyagról - a Gearbox szerint semmi gond, csak éppen nagy változásokon esik át a projekt.
1321891200

Nagyobb irodába költözik a Gearbox

Láthatóan jól megy a Gearboxnak, legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy egy új, sokkal nagyobb irodába költözik. Legalábbis akkor, ha az új irodának helyt adó épület elkészül, ami valamikor 2013-ban esedékes. Szóval a hír címe az is lehet, hogy majd egyszer új irodába költözik a Gearbox.