The Adventures of Tintin

A Steven Spielberg és Peter Jackson által készített film adaptációja.
1587880800

Újra videojátékot kap Tintin

Közel tíz év után a belga képregényhős, Tintin újra visszatér a videojátékok világába egy új kalandra. A Moulinsart és a Microids közös projektje egy akció-kalandjáték lesz, amiben a Tintin-sorozat minden ismertebb figurája felbukkan.
1319202017

The Adventures of Tintin - az első félóra

A héten jelent meg a The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn játék, mely az azonos címmel mozikba kerülő film előtt tapossa ki az utat. A Tintin nagy visszatérőnek számít, s a Ubisoft gondozásában egy igazán ígéretes játékadaptáció született belőle. Nézzünk bele!
1307448810

E3 2011: Videón a Ubisoft további felhozatala

Friss játékbejelentések szempontjából egyértelműen a Ubisoft vitte a pálmát tegnap, legyen szó testünk karbantartásáról, netán rekeszizmunk edzéséről, a Your Shape, vagy a Rabbits Alive and Kickingre számíthatunk. De itt van még a Tintin mozi adaptációja és egy nyomozós, noir cím 3DS-re is.
1307436453

E3 2011: Ubisoft sajtókonferencia - LIVEBLOG

A franciák is bulit tartottak, szokás szerint jó későn - igaz, a tavalyi, hajnali konferenciájukat most nem überelték. Mindenesetre a Ubisoft is számos finomsággal készült, volt Ghost Recon, Rayman és természetesen Assassin's Creed is - ezt a rendezvényt is liveblogoltuk, természetesen.