Just Dance 3 , PS3, X360

A Ubisoft táncjátéka immár PS3-on és Xbox 360-on is bemutatkozik a Wii mellett.
1650978300

Kilencven játék online támogatásával hagyott fel a Ubisoft

A Ubisoft beszüntette számos régi játékának online támogatását, amelyek esetében a többjátékos módtól, a statisztikáktól, a kihívásoktól, de még bizonyos feloldható jutalmaktól is búcsút kell vennünk.
1547632856

Készül a Just Dance filmváltozata

A Deadline értesülései szerint a Screen Gems megszerezte a Just Dance megfilmesítésének jogait. A projekt egyelőre nem rendelkezik sem íróval, sem rendezővel, de a stúdió a Ubisofttal karöltve készíti majd el a filmet.
1441627223

2020-ban nyílik meg a UbiSoft saját vidámparkja

A UbiSoft hivatalos közleményben adta hírül, hogy az RSG-vel társulva egy olyan forradalmi vidámparkon dolgoznak, amely a francia kiadó portfólióját veszi majd alapul. Jöhet az Assassin's Creed-hullámvasút?
1378482960

Masszív Ubisoft-szivárgás péntek estére

Egy kínai fórum szellőztetett még néhány eddig be nem jelentett Ubisoft-címet. Ha hihetünk a pletykáknak, a PS Vitás Assassin's Creed III: Liberation is megjelenik asztali konzolokra.
1349589635

A jövő héten rendezik meg az őszi MondoCont

Az esős idő közeledtével végre a hazai gamer és anime közösség is összemelegedhet egy kétnapos rendezvény keretében. A japán kultúra gyöngyszemei mellett a verekedős játékok szerelmeseit is várják, lesz StarCraft II-bajnokság, és megnézhetitek az új Resident Evil-animációs filmet is.
1339869600

Az Egyesült Államokban is tarolt a Diablo III

Noha nem igazán nem szoktunk foglalkozni a külföldi játékeladási toplistákkal, most kivételt teszünk. Az NPD Group májusi statisztikái szerint az Egyesült Államokban a Diablo III volt a legkeresettebb videojáték, ami azért is érdekes, mert az USA-beli játékosok egyébként nem nagyon vesznek PC-s címeket.
1326544200

25 milliónál jár a Just Dance-franchise

A mai napon egy fantasztikus hírt közölhetünk Dakssal, ugyanis a kedvenc játéksorozatának összeladásai átlépték a 25 milliót. Éljen a Kinect, éljen a Wii, éljen a casual gaming. Szinte látni, ahogy a Gears of War és a Batman összeroskad 25 millió táncikáló játékos alatt.
1326380400

A vártnál is jobb eredményekre számít a Ubisoft

Jól sikerült az ünnepi szezon a francia kiadó számára, remekül teljesített az új Assassin's Creed és a Just Dance-sorozat is, így a Ubisoft a vártnál jobb pénzügyi eredményekre számít. A véglegesített jelentés februárban érkezik, addig a vállalat emelt egy csöppet a várakozásain.
1321121901

Amerikában is a Battlefield 3 vitte el az októbert

Befutottak az NPD Group októberi statisztikái, a tízes toplista szerint a Battlefield 3 volt az amerikai játékosok kedvence a hónapban, ráadásul szokatlanul jók voltak a PC-s eladások is, köszönhetően a sorozat gyökereinek. A legkeresettebb konzol még mindig az Xbox 360 a tengerentúlon.
1320827400

Jövőre is lesz Assassin's Creed

Megérkezett a Ubisoft pénzügyi helyzetjelentése, amiből az is kiderül többek között, hogy jövőre folytatódik az Assassin's Creed, méghozzá egy teljes értékű epizóddal, amiben már valószínűleg új szereplőt is köszönthetünk. Az üzleti év első fele egyébként nem sikerült kifejezetten jól.