God of War Collection - Volume II PS3

PS3-ra is megjelenik a két PSP-exkluzív God of War epizód - az új anyag 3D-támogatást, trófeákat és nagyfelbontású grafikát is kap majd.
1668448303

Iszonyatos sebességgel viszik a God of War: Ragnarököt

Nemcsak a kritikusoknál, de a kasszáknál is elsöprő sikert arat a God of War: Ragnarök. Kratos és Atreus legújabb kalandja egy nap alatt lekörözte a 2018-as előd első heti eladásait.
1401714000

E3 2014: Tényleg lesz új God of War?

Már korábban is hallottunk olyan pletykákat, hogy a Sony bemutathatja az E3-on a God of War új részét - most ezeket tetézte a Sony Santa Monica egy rejtélyes Twitter-üzenettel.
1355756400

Így nézett ki Kratos eredetileg

A God of War-sorozat atyja, az azóta idegen utakon járó David Jaffe a blogján tett közzé egy képet, amin Kratos eredeti megjelenésében látható. A fejlesztők a Diablo II miatt nyúltak bele a dizájnba.
1354183255

Drámai történetváltozás a God of War-filmben?

A Sony szabad kezet adott a God of War-mozi forgatókönyvíróinak, Patrick Meltonnak és Marcus Dunstannek, hogy ha szükséges, írják át Kratos történetét. Reméljük, erre nem kerül sor, s a film hű marad az alapanyaghoz.
1346418000

Előzmény lesz a God of War-film

Már szinte el is felejtettük, hogy készül, ugye? Elég régen jelentették be a God of War filmváltozatát, ám a projekt azóta is halad, bár néhány változtatásra szükség volt. A néhány változáshoz tartozik az is, hogy szinte teljesen újraírták a forgatókönyvet, hogy aktuálisabb legyen.
1344340338

Hivatalos: jön a nagy God of War csomag

Egyelőre csak az amerikai megjelenést erősítette meg a Sony, de ami tény, az tény: jön a God of War Saga Collection, ami az összes eddig megjelent epizódot tartalmazza a sorozatból, ráadásul a pakk nyomott áron vásárolható meg - muszáj ráúsznod, ha eddig kimaradt a széria!
1343813874

Készül a God of War Saga Collection?

Újabb forrás utal arra, hogy a Sony a God of War: Ascension megjelenését megelőzően olyan csomagot dobna piacra, amiben az összes eddigi God of War játék helyet kap. Az öt részt felölelő pakk a hírek szerint még idén boltokba kerülhet, ráadásul a világ minden pontján.
1340028000

Új God of War-csomagok a láthatáron

Két gyűjtői csomag is felütötte a fejét az online áruházak kínálatában a hétvégén. Az egyik természetesen a jövőre érkező God of War: Ascension rajongóknak szánt kiadása, a másik pedig egy novemberben megjelenő gyűjtemény, amiben az összes eddigi játék megtalálható lesz.
1328801447

God of War 4 bejelentés közeleg?

Az elmúlt napokban a Future Shop pletykái bizonyosságot nyertek, köztük a Sleeping Dogsra és a LittleBigPlanet Kartingra vonatkozóan, ezúttal pedig a God of War 4-re utaló jeleket hintett el a cég a Twitter-csatornáján. Végre kézközelbe került Kratos új kalandjának hivatalos bejelentése?
1322726400

VGA 2011: PlayStation 3-exkluzívra is számíthatunk

Idén sem marad el a PlayStation 3-exkluzív bejelentés a Video Game Awardsról, egy óriásplakát szerint olyan címről hull majd le a lepel, amit "nem fogunk elhinni". Többen a sokat pletykált God of War 4-re és a népszerű Sony-hősöket egymásnak eresztő Title Fightra tippelnek egyelőre.