WRC 2: FIA World Rally Championship PC, PS3, X360

A viszonylag sikeres első rész után a készítők 2011-ben is kihoztak egy verziót a ralibajnokságot feldolgozó WRC-játékból.
1319786696

WRC: FIA World Rally Championship 2 teszt

Professzionális versenytechnika, száguldás, adrenalin, sár, mocsok. Üdvözlünk a rali-világbajnokság hivatalos játékának második felvonásában, markold meg a kormányt, és taposs a gázba, nem InGen nagyanyjának az SX4-ében ülsz, most horpadhat a kasztni!
1318357742

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is akad majd játszanivaló, a begőzölt zombirajongóktól a benzingőz szerelmesein át az önjelölt pilótákig mindenki megtalálhatja a számítását az elkövetkezendő napokban. Jön a Dead Rising 2 alternatív felvonása, az Ace Combat legújabb epizódja és a Forza 4 is.
1314291600

WRC 2 - az első ingame jelenetek és képek

Tavaly nem volt örömteli az a tény, hogy a Black Bean Games és a Milestone újra feltámasztotta a WRC-sorozatot - egy meglehetősen középszerű ralis címmel volt dolgunk. Idén viszont változhat a képlet, a fejlesztők tapasztalatot nyerhettek az előd hibáiból. Lássuk előzetesen, hogy mire jutottak!
1310828400

Frissítette megjelenési listáját a Ubisoft

Itt a Gamekapocs berkein belül szeretjük a megjelenési listákat, mert ez mindig azt jelenti, hogy időben le tudunk foglalni egy-egy játékot tesztelésre. A Ubisoft most áttolta nekünk, milyen játékokra számíthatunk még a 2011-es évben, s úgy tűnik, lesznek még nagy címek.
1308320270

WRC 2 - megjelenés és apróságok

A WRC, avagy becsületes nevén a WRC: FIA World Rally Championship 2010 sikeresen elérte, hogy a WRC név, mint olyan, visszakerüljön a játékosok tudatába. Az anyag még úgy is sikeres volt, hogy nem teljesített minden téren kiemelkedően, így nem csoda, hogy már szivárognak az infók a folytatásról.