Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations PS3, X360

Naruto és barátai visszatérnek az extra hosszú című új játékban, a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generationsben.
1352029326

Tekken Tag Tournament 2 - 840 ezernél

A Namco Bandai közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését, amiben az elmúlt félév eredményei szerepelnek. A japán kiadó nyeresége jócskán megugrott - valamivel több mint a duplája a tavalyihoz képest -, és szokás szerint a verekedős játékai húzták előre leginkább a forgalmát.
1349589635

A jövő héten rendezik meg az őszi MondoCont

Az esős idő közeledtével végre a hazai gamer és anime közösség is összemelegedhet egy kétnapos rendezvény keretében. A japán kultúra gyöngyszemei mellett a verekedős játékok szerelmeseit is várják, lesz StarCraft II-bajnokság, és megnézhetitek az új Resident Evil-animációs filmet is.
1344081600

Jó úton halad a Namco Bandai

A japán Namco Bandai is közzétette a negyedéves pénzügyi helyzetjelentését, ebből kiderült, hogy a korábban nehézségekkel küszködő vállalat növekedő pályára állt, és végre nyugaton is képes volt maradandót alkotni. A sláger még mindig a Naruto és a Soul Calibur.
1334528808

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations teszt

Narancssárga pizsama, szőke bozont, hatalmas kék szemek, és letörölhetetlen, pimasz vigyor. Nem más ő, mint az öt nagy föld hőse, Naruto Uzumaki, a fiatal nindzsafiú, kinek testében a rettegett kilencfarkú rókadémon raboskodik. S ki egy jó nagy bunyó erejéig most újra visszatért közénk!
1333195231

Launch traileren az új Naruto: Ultimate Ninja Storm

Tegnap óta kapható a boltokban a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations - alighanem a leghosszabb címmel rendelkező epizód a sorozatban. Naruto és barátai minden eddigi próbálkozásnál teljesebb kalandban vehetnek részt, mely az anime rajongóinak kötelező darab.
1331712377

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kicsit megkésve, de törve nem, itt a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket összefoglaló listánk. Ezúttal főleg a PlayStation 3- és Xbox 360-tulajdonosok örülhetnek, a napokban érkezik az új FIFA Street, a Silent Hill és a Naruto, és egy-két exkluzív címre is lehet számítani a héten.
1331535607

Friss előzetesen az új Naruto: Ultimate Ninja Storm

Holnap folytatódik a Naruto-széria, ennek okán a CyberConnect2 új trailerrel kedveskedett az anime rajongóinak. Nem csupán a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations fog robbanni, hanem a valóságban gyűjthető kártyák is. Rajongóknak kötelező?
1328684441

Naruto: Ultimate Ninja Storm Generations trailer

Több mint kilencperces előzetes érkezett az új Naruto-játékból, mely tökéletes látnivalóként szolgálhat egy pazar reggeli elfogyasztása mellé. A CyberConnect2 ezúttal sem tétlenkedett, a népszerű anime-széria szinten minden jelentős karaktere felvonul a Generationsben.
1326477600

Tízmilliónál jár a Naruto-széria

A Namco Bandai-nak újabban nem sok sikercíme van a Tekkenen kívül, de a Naruto alapján készült videojátékok értő közönségre találnak, az eddigi epizódokból több mint 10 millió példányt szállítottak le világszerte. A kiadó jelentése szerint Amerika a legnagyobb felvevőpiac.
1324643400

Naruto: Ultimate Ninja Storm Generations zúzás

Giga321 és ampeeer hívta fel a figyelmünket az elkerülhetetlen tényre, hogy megjelent egy igen részletes és látványos előzetes a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generationsből. És mivel a játék neve olyan hosszú, hogy nem fér ki a Gamekapocs híreinek címsorába, le kellett rövidítenem.