Torchlight II

PC, Macintosh

Akció, RPG, Fantasy
Kiadó: Runic Games, Fejlesztő: Runic Games
Folytatódik az egykori Diablo-fejlesztők által elindított Torchlight-sorozat. A második rész a folytatások szokásos ígéretével kecsegtet: még több, még jobb, de leginkább még online-abb.
Értékelés: 9.0

Felvásárolta a Zynga a Torchlight III fejlesztőit

Bekebelezte az első két Diablo veteránjai által alapított Echtra Gamest a főként mobilos játékairól elhíresült Zynga. Az ígéretek szerint a jövőben is arra törekednek majd, hogy ikonikus mobilos és PC-s játékokkal bővítsék a repertoárjukat.

Ingyenes a Torchlight II és a Metro: Last Light

A karácsonyi ünnepeknek hivatalosan is vége, de továbbra is szállingóznak az ingyenjátékok. Ma a Torchlight II-t zsebelhetitek be az Epic Games Store-ról, miközben a GOG a Metro-trilógia második, felturbózott epizódját ajándékozza.

Elérhető az Epic Games Store heti ingyenes játéka

A héten "csak" egy ajándék játékkal készült az Epic Games Store feltölteni a könyvtárunkat, de szerencsére az nem más, mint a Torchlight második része - így az ARPG-rajongók már előre készíthetik a klikkelőizmokat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Brutális hét vár a játékosok pénztárcájára, ugyanis rengeteg izgalmas megjelenéssel robban be az ősz! Kosarazhatunk, ralizhatunk, háborúzhatunk, újraélhetjük Squall Leonhart kalandjait, és még sok minden más érkezik a napokban.
  • Írta: sirdani
  • 6 komment

GC 2019: Íme, a Nintendo Indie World bejelentései

Beigazolódtak a pletykák, valóban Nintendo Switchre költözik az eddig Microsoft-exkluzív Ori and the Blind Forest, emellett a Superhot és a Hotline Miami is meghódítja a hibrid konzolt.
  • Írta: fojesz
  • 0 komment

E3 2019: Dátumot kapott a konzolos Torchlight II

A Panic Button megerősítette, hogy a Torchlight folytatásának konzolos kiadásai szeptemberben futnak be. A bejelentés mellé kaptunk egy viccesre vett, hangulatos előzetest is.

Új platformokra látogat a Hob és a Torchlight II

A kifejezetten játékok portolására szakosodott Panic Button tegnap megerősítette, hogy két játék új platformokra költöztetésén is dolgozik. A Hob Nintendo Switchre tart, míg a Torchlight folytatásáról csak annyi derült ki, hogy konzolokra jön.

Bezár a Torchlight fejlesztője, leépítések a Motigánál

Alapos tisztogatásba kezdett a Perfect World Entertainment. A tulajdonos bezárta a Torchlight és a Hob készítőjét, a Runic Gamest, míg a Giganticot fejlesztő Motigánál masszív leépítésbe kezdett.

A hét legjobb játékakciói

Ugyan konzolos fronton ezen a héten is lehet találni leárazásokat, valójában még mindig a tavaszi nagy akciók zajlanak, így most inkább a PC-s játékokat vettük górcső alá. Lesz itt Worms, Torchlight, de Alan Wake-meglepetésünk is akad.

Új játékkal bővült az Origin Access

Múlt hónapban PC-re is elhozta az EA az Xbox One-on már bejáratott szolgáltatását, melynek keretén belül az előfizetők ingyen játszhatnak több játékkal is. Most egy újabb címmel bővült a lista, a Torchlight II-vel.
  • Írta: barackostej
  • 1 komment

Torchlight 2 és Outlast az új Humble Bundle-ben

Elrajtolt a Humble Indie Bundle 14 és az akció keretében olyan független címeket zsákolhatsz be potom pénzért, mint a Pixel Piracy és az UnEpic, ám ha az átlagnak megfelelő összeggel szállsz be, tiéd lehet a Torchlight 2 is.

Ingyen Torchlight vasárnapig

Vasárnapig ingyenesen és véglegesen tiétek lehet a Torchlight első epizódja. Emellett a második rész is nyomott áron kapható a Perfect World Entertainment online boltjában.
  • Írta: barackostej
  • 7 komment

Szavazz a 2012-es év legjobb játékaira!

Emlékezetes évet hagytunk magunk mögött, ideje hát visszaemlékezni és számot vetni. Számodra melyik játék nyújtotta a legmarkánsabb élményt? Nosza, tedd le a voksod a kedvenceid mellett!

Torchlight II - túl az egymillión

A Runic Games gyakorlatilag azóta nem hallatott magáról, hogy megjelent a Torchlight II, 2013-at viszont ők is egy jó hírrel nyitották: az akció-szerepjátékból máig több mint egymillió példányt adtak el.

Egyelőre talonban hever a Torchlight MMO

A napokban jelent meg a Runic várva-várt akció-szerepjátéka, a Torchlight II. A rajongók egyöntetű véleménye alapján folytatni kellene a frencsájzt, ám a stúdió vezérigazgatója, Max Schaefer inkább más projekteket helyezett kilátásba. A Torchlight MMO tehát pihenőpályán parkol.

Torchlight II - nincs tervben konzolra

A Runic Games társalapítója, az egykori Blizzard North-vezér Max Schaefer szerint egyelőre nincs tervben a Torchlight II konzolos változata, de ha mégis eljutnak odáig, hogy elkészítsék, akkor biztos nem csak egyszerű port lesz, ahogy azt az első rész esetében tapasztalhattuk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Pörögnek az események, lesz mivel játszani a héten! A napokban jelenik meg a Codemasters Forma 1-es játékainak idei felvonása, jön a Borderlands második része, és a Torchlight II-vel is értékes órákat tölthetünk el. Hiába, az ősz már csak ilyen, kapkodjuk is a fejünket rendesen!

A hónap végén érkezik a Torchlight II

A Runic Games egy régi adósságát törlesztette a minap: végre napra pontos megjelenési dátummal szolgált a soron következő játéka kapscsán. A Torchlight II-t sokkal korábbra ígérték, ám a Blizzarddal szembemenni maga az öngyilkosság. Az akció-RPG rajongók ismét egy kötelező darabbal gazdagodnak.

Torchlight 2 - mindenből sokkal több

Nem csak a Diablo III-ra, de egyik nagy riválisára, a Torchlight II-re is jellemzőek a nagyobb késések. A Runic azonban ezerrel dolgozik a program befejezésén, és egy új infografikával igyekeznek biztosítani minket, hogy valójában keményen dolgoztak, nem csak Diablo III-aztak az irodában egész nap.

Csúszhat a Torchlight II megjelenése

A Runic elnöke, Travis Baldree nemrégiben azt nyilatkozta, hogy a Torchlight II nem a korábbi terveknek megfelelően kerül a boltokba, mivel a játék egyensúlyán még dolgozni kell. Ugyanakkor a fejlesztők elmondták, hogy még nyáron ki szeretnének jönni a játékkal. Drukkoljunk!