Dishonored

PC, PlayStation 3, Xbox 360

Akció
Kiadó: Bethesda, Fejlesztő: Arkane Studios
Dishonored - egy olyan bérgyilkosos játék, ahol nem muszáj bárkit is megölnöd.
Értékelés: 9.2

FPS Boostot kapnak Xboxon a Bethesda-játékok

Miután hivatalosan is végbement a Microsoft-Bethesda deal, és a fejlesztőstúdió számos játéka az Xbox Game Passen landolt, máris itt a következő jó hír. Az új konzolokon az eddiginél magasabb fps-sel játszhatunk majd számos játékot.

Új játékon dolgozik az Arkane Studios

Úgy tűnik, nem csak a Deathloop az egyetlen új játék, ami készül az Arkane Studios boszorkánykonyhájában, hanem egy még idáig be nem jelentett projekten is dolgoznak a Dishonored- és Prey-játékok alkotói.

Frissítve: Next-genesednek a Bethesda shooterei

Az észak-amerikai régióban megjelenő szoftverek korhatár-besorolásaiért felelős ESRB adatbázisában tűnt fel az a két csomag, amelyek Xbox Series X-re és S-re hozhatják a Dishonored-, a Prey-, illetve a Wolfenstein-szériát.

A Microsoft felvásárolta a Bethesdát

Senki sem számított a nap legnagyobb hírére. A Microsoft felvásárolta a ZeniMax Mediát, ezzel a saját zászlaja alá hajtva a Bethesda Softworksöt és annak összes fejlesztőstúdióját. Az ide tartozó játékok mind Xbox Game Passre tartanak majd.

Húszéves az Arkane Studios

A Dishonoredöt és a Preyt készítő Arkane Studios húszéves. Ünneplésképp megkapjuk tőlük az első játékukat, és ezzel egy időben egy dokumentumfilm is megjelent róluk, amiben egy el nem készült Half-Life-játékot is láthatunk.

A Bethesda is kivette a játékait a GeForce Now-ból

Alig néhány hete indult el az NVIDIA saját felhőalapú szolgáltatása, a GeForce Now, de az itt elérhető játékok listája mégis napról napra egyre szűkösebbnek tűnik. Az Activision Blizzard után most a Bethesda is kivonta a címeit.

Új stúdiót alapított az Arkane korábbi elnöke

Húsz évvel az Arkane Studios alapítása után döntött úgy a korábbi elnök és kreatív igazgató, Raphael Colantonio, hogy a csapat egykori producerével, Julien Robyval új, független stúdiót alapítanak.

Egyelőre pihen a Dishonored-sorozat

Az Arkane Studios szerint jelenleg nincsenek terveik a Dishonoreddel kapcsolatban, így egyhamar ne számítsunk a harmadik részre. A széria a jól megérdemelt pihenését tölti, igaz, a csapatnál lázas munka folyik.

18 év után távozott az Arkane Studios társalapítója

A francia Arkane Studios egyik kulcsfigurája, Raphael Colantonio közel húsz év után otthagyja a lyoni csapatot. Az úriember a Dishonored és a Prey sikeréhez is nagyban hozzájárult kreatív direktorként.

Dishonored - jöhet a VR-támogatás?

Christophe Carrier, a Dishonored második részének vezető pályatervezője a GamesRadarnak adott interjúban elárulta, nem kizárt, hogy VR-támogatást kap majd valamikor a széria.

Brit toplista: a felújított Gears of Waré az arany

A nyári pangás után gyakorlatilag felrobbant a brit játékeladási toplista, miután hat új cím is megjelent a múlt héten. A versenyt végül a Gears of War felújított változata, az Ultimate Edition nyerte meg.
  • Írta: fojesz
  • 2 komment

Ennyit szépült a felújított Dishonored

Holnap jelenik meg a Dishonored: Definitive Edition, mely az Arkane Studios 2012-es játékának felújított változata. Összehasonlító videón nézhetitek meg mennyit szépült a játék az előző generációhoz képest.
  • Írta: barackostej
  • 33 komment

Launch traileren a Dishonored: Definitive Edition

A héten több "felmelegített" játék is érkezik, közülük a Dishonored definitív kiadása az egyik. A Bethesda egy rövid launch trailerrel készül a premierre, ami nálunk pénteken várható.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hivatalos: véget ért az uborkaszezon, ezen a héten már egy raklapnyi olyan játék érkezik, amely érdemes lehet a figyelmetekre. Mindegy, milyen platformon játszol, akad majd egy-két érdekesség!

Frissítve: Dishonored - olcsóbb lesz a Definitive?

A Reddit-felhasználóknak tűnt fel, hogy azok, akik rendelkeznek a PlayStation 3-as Dishonored digitális változatával, azok féláron frissíthetnek majd a játék definitív kiadására. Xboxos akcióról egyelőre nincs hírünk.

E3 2015: Bemutatkozott a Dishonored 2

Komolyabb meglepetést ugyan már nem okozott, de végre bemutatkozott a Dishonored folytatása, amiben Corvo mellett egy Emily nevű főhős is felbukkan. A játékról eddig nagyon keveset tudni, de egy trailert tudunk mutatni.

Gears of War: Ultimate Edition - hivatalos forrásból

A brazil korhatár-besorolásokért felelős szerv honlapján két rejtélyes cím is feltűnt: ez alapján úgy néz ki, tényleg jön a Gears of War felújított változata, sőt a Dishonored is kap egy remaster-kiadást.

E3 2015: Idén sem lesz Dishonored II-bejelentés?

A Dishonored folytatásáról szóló pletykák már több mint egy éve terítéken vannak. Gyakorlatilag 99 százalék, hogy már készül a második rész az Arkane-nél, ám egy belsős forrás szerint a bejelentés az idei E3-on is elmarad.

Íme, a PlayStation Plus áprilisi kínálata

A Microsoft után a Sony is bemutatta, hogy milyen játékokkal kényezteti a prémium előfizetőit. Ezúttal talán a PS Vita-tulajok járnak a legjobban, hiszen a konzol egyik húzócímét kapják meg.
  • Írta: barackostej
  • 27 komment

PS Plus - áprilisban jön a Dishonored

A PlayStation Europe a Twitteren erősítette meg, hogy nagyon sajnálják, hogy idő előtt húzták meg a ravaszt, de a Dishonored csak áprilisban csatlakozik a PS Plus mellé járó ingyen játékok táborához. Örülünk?