Aliens: Infestation DS

Oldalnézetes, rajzfilmes grafikájú Aliens-játék kizárólag a Nintendo DS-re.
1633608000

Távozik Randy Pitchford a Gearbox Software éléről

Huszonkét év után lemond elnöki pozíciójáról Randy Pitchford a Gearbox Software-nél. A Gearbox játékrészlegét Steve Jonesra hagyja, míg ő a televíziós és filmes divízióra koncentrál inkább.
1493136000

Nyakunkon a nemzetközi Alien-nap

Ugyan a következő Alien-film megjelenése még kicsit odébb van, de a rajongók már most áprilisban is dörzsölhetik a tenyerüket, hiszen a héten rendezik meg a nemzetközi Alien-napot.
1424613600

A jó, a rossz és a csúf

Újabb héten vagyunk túl, ideje jutalmaznunk az elmúlt napok hírtermését. Kiválasztottuk a legjobb, a legrosszabb és a legcikibb történéseket, nem meglepő módon a The Order: 1886 itt is főszerepet kapott.
1424355060

Neill Blomkamp Alien-filmet csinál

Habár decemberben még úgy tűnt, hogy nem lesz semmi Neill Blomkamp titkos Alien-projektjéből, az úriember a minap jó hírrel örvendeztette meg a rajongókat: Chappie-t hamarosan xenomorfokra váltja!
1382417163

Frissítve: De mi az az Alien: Isolation?

Minden bizonnyal egy új Alien-játék címe az az elnevezés, amit a Twentieth Century Fox védetett le nemrégiben. Egyelőre egy tippünk van: ez lehet a The Creative Assembly-féle adaptáció.
1318357742

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is akad majd játszanivaló, a begőzölt zombirajongóktól a benzingőz szerelmesein át az önjelölt pilótákig mindenki megtalálhatja a számítását az elkövetkezendő napokban. Jön a Dead Rising 2 alternatív felvonása, az Ace Combat legújabb epizódja és a Forza 4 is.
1316588432

Ismét mozgásban az Aliens: Infestation

Míg a HD-konzolosok és a PC-s játékosok egy emberként várják a Colonial Marinest, addig ősszel újabb Aliens-cím landol a Nindendo előző generációs handheldjére. Az Aliens: Infestation elsősorban a retro játékok szerelmeseinek tetszhet igazán, erről tanúskodik a legfrissebb trailer is.
1315047262

Videón az Aliens: Infestation

Mint tudjátok, nem csupán a Gearbox székhelyén készül új Aliens-játék, hanem még az előző generációs Nintendo DS-re is, Infestation címmel. Bár nem számíthatunk olyan komoly játékmenetre, mint a Colonial Marines esetében, fanok számára mégis több okból is érdekes lehet.
1311249600

Nintendo DS-exkluzív Aliens-játék készül

Bár a Nintendo 3DS hónapokkal ezelőtt megjelent, a játékfejlesztők és kiadók kezdeti lelkesedése mintha alábbhagyott volna. Minderre a Sega még rá is tett egy lapáttal: új Aliens-játékot jelentett be, amely kizárólag kézikonzol elődjére a Nintendo DS-re fog megjelenni az ősz elején.