Driver: Renegade 3DS

Nintendo 3DS-re költözik a Driver-sorozat: a Renegade szeptemberben jelenik meg.
1631700000

Élőszereplős sorozat készül a Driver alapján

Visszatér a Driver, bár valószínűleg nem éppen abban a formában, ahogy azt a rajongók várták volna: a Ubisoft közreműködésével élőszereplős sorozat készül a franchise alapján.
1423057800

Képek a Driver-epizódról, ami sosem készült el

A Driver: San Francisco előtt egy másik Driver is készült, pontosabban ez lett volna a sorozat folytatása, ha a Ubisoft végül nem a Ubisoft Reflectionsre, hanem a Sumo Digitalra bízza az új rész elkészítését.
1369852440

The Crew - ezen dolgozik a Driver-csapat?

A pletykák szerint The Crew névre hallgat a Driver-csapat új játéka, amit a Test Drive Unlimited-veteránokból alakult Ivory Towerrel együtt készít. A The Crew autóverseny, a Gran Turismo és a Forza ellenfelének szánják.
1314792000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kissé megkésve, de összeraktuk a megjelenési listát, s bár lehet panaszkodni, hogy vége a nyárnak, az kétségtelen, hogy ez a játékosoknak kedvezni fog. Az uborkaszezonnak vége, a héten olyan címek kerülnek boltokba, mint a Driver: San Francisco vagy a Bodycount.
1311256800

A vártnál jobban, de pocsékul teljesített a Ubisoft

Bár a bevételei nagyot zuhantak, a várakozásokhoz képest mégis jobban teljesített az első pénzügyi negyedévében a Ubisoft. A cég a viszonylag kedvező eredmény ellenére az egész évet nézve nem változtatott az előrejelzésein, vezérigazgatója pedig nyilatkozott a tabletes terveikről is.