FIFA Street PS3, X360

Visszatér a FIFA Street-sorozat, az új rész egyszerűen a FIFA Street címet viseli majd.
1652202600

Hivatalos: EA Sports FC címmel folytatja a FIFA-játéksorozat

Közel harminc év és majdnem negyven játék után az Electronic Arts szakít a Nemzetközi Labdarúgó-szövetséggel. A FIFA-játéksorozatot a jövőben a már korábban is pletykált EA Sports FC címen találjuk majd meg.
1633975230

EA Sports FC lesz a FIFA-sorozat új neve?

Az Electronic Arts elkezdte a felkészülést a FIFA-jogok elvesztése utáni időkre, ugyanis nemrég kiderült, hogy bejelentette védjegykérelmét az EA Sports FC-re. Valószínűleg ez lesz a sorozat új neve.
1366960445

Jóárasították az Electronic Arts-játékokat (x)

Need for Speedezni és FIFA-zni bizony jó, de ki győzi megvenni az évenként érkező epizódokat? Tudunk és mutatunk is egy praktikus módszert: masszív leárazásokat kell keresni, és akkor marad pénz a következő részre is.
1343042953

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Meglepetések nincsenek, az uborkaszezon miatt pedig újoncokkal sem sikerült feltölteni a legfrissebb játékeladási toplistát. A magyarok kedvence továbbra is a Diablo harmadik része, a Blizzard remekét nem lehet, vagy csak kiváltságos címek tudják letaszítani a trónról. Ki lesz a következő?
1336376402

FIFA Street teszt

Az EA Sports nem áll le azzal a szokásával, hogy a régebben sikeresnek mondható játékait éleszti újjá. Az SSX után ezúttal a FIFA Streeten a sor, hogy elnyerje a könnyedebb focira vágyók kegyeit. Vajon a fő, szimulációs vonal mellett szükségünk van arra, hogy képletesen az utcán pattogtassuk a bőrt? Alkalmanként igen.
1334563200

Élen nyitott itthon a Kinect Star Wars

Jól sikerült a Kinect Star Wars rajtja Magyarországon is, a játék kapásból az élen nyitott a legfrissebb játékeladási toplistán. Hiába: a Microsoft által előretolt anyag minden infantilis ötlet ellenére az egyik, ha nem a leginkább várt program a mozgásérzékelős kamerához.
1334142000

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Megérkezett a legfrissebb hazai játékeladási toplista. Március utolsó hetén nem történtek nagy meglepetések, viszont a Mass Effect harmadik része elveszítette a vezető helyet, hogy átadja azt a rendületlenül törtető, új Sims 3-kiegészítőnek. A bronzérmes ezúttal a FIFA 12 lett.
1333366200

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Nagy változások most sem történtek a hazai játékeladási toplistán, de legalább újoncunk van, mégpedig a Total War: Shogun 2 új kiegészítőjének képében. A legkedveltebb játékok rangsorát egyébként még mindig a Mass Effect harmadik része vezeti, immár éppen harmadik hete.
1332745200

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Befutott a legfrissebb játékeladási toplista, az élen még mindig a Mass Effect nemrég megjelent harmadik része áll, egyébként pedig nem kell sok meglepetéssel számolnunk, hacsak azt nem vesszük, hogy a legjobb tízben háromszor is képviselteti magát az Assassin's Creed.
1331712377

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kicsit megkésve, de törve nem, itt a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket összefoglaló listánk. Ezúttal főleg a PlayStation 3- és Xbox 360-tulajdonosok örülhetnek, a napokban érkezik az új FIFA Street, a Silent Hill és a Naruto, és egy-két exkluzív címre is lehet számítani a héten.