FIFA Street

PlayStation 3, Xbox 360

Sport, Foci
Kiadó: Electronic Arts, Fejlesztő: EA Sports
Visszatér a FIFA Street-sorozat, az új rész egyszerűen a FIFA Street címet viseli majd.
Értékelés: 8.2

EA Sports FC lesz a FIFA-sorozat új neve?

Az Electronic Arts elkezdte a felkészülést a FIFA-jogok elvesztése utáni időkre, ugyanis nemrég kiderült, hogy bejelentette védjegykérelmét az EA Sports FC-re. Valószínűleg ez lesz a sorozat új neve.

Jóárasították az Electronic Arts-játékokat (x)

Need for Speedezni és FIFA-zni bizony jó, de ki győzi megvenni az évenként érkező epizódokat? Tudunk és mutatunk is egy praktikus módszert: masszív leárazásokat kell keresni, és akkor marad pénz a következő részre is.

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Meglepetések nincsenek, az uborkaszezon miatt pedig újoncokkal sem sikerült feltölteni a legfrissebb játékeladási toplistát. A magyarok kedvence továbbra is a Diablo harmadik része, a Blizzard remekét nem lehet, vagy csak kiváltságos címek tudják letaszítani a trónról. Ki lesz a következő?

Élen nyitott itthon a Kinect Star Wars

Jól sikerült a Kinect Star Wars rajtja Magyarországon is, a játék kapásból az élen nyitott a legfrissebb játékeladási toplistán. Hiába: a Microsoft által előretolt anyag minden infantilis ötlet ellenére az egyik, ha nem a leginkább várt program a mozgásérzékelős kamerához.

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Megérkezett a legfrissebb hazai játékeladási toplista. Március utolsó hetén nem történtek nagy meglepetések, viszont a Mass Effect harmadik része elveszítette a vezető helyet, hogy átadja azt a rendületlenül törtető, új Sims 3-kiegészítőnek. A bronzérmes ezúttal a FIFA 12 lett.

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Nagy változások most sem történtek a hazai játékeladási toplistán, de legalább újoncunk van, mégpedig a Total War: Shogun 2 új kiegészítőjének képében. A legkedveltebb játékok rangsorát egyébként még mindig a Mass Effect harmadik része vezeti, immár éppen harmadik hete.

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Befutott a legfrissebb játékeladási toplista, az élen még mindig a Mass Effect nemrég megjelent harmadik része áll, egyébként pedig nem kell sok meglepetéssel számolnunk, hacsak azt nem vesszük, hogy a legjobb tízben háromszor is képviselteti magát az Assassin's Creed.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kicsit megkésve, de törve nem, itt a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket összefoglaló listánk. Ezúttal főleg a PlayStation 3- és Xbox 360-tulajdonosok örülhetnek, a napokban érkezik az új FIFA Street, a Silent Hill és a Naruto, és egy-két exkluzív címre is lehet számítani a héten.

FIFA Street - bemutatkoznak a játék helyszínei

Még egy kis FIFA Street, a játék legújabb fejlesztői naplójában a helyszínek kerülnek bemutatásra. Miután a FIFA Street egészen más játékstílusról és életérzésről szól, egyszersmind a füves stadionokat is elfelejthetjük, éljenek a tornatermek és a játszóterek betonpályái!

FIFA Street - futsaloznak a franciák és a németek

Gameplay videót kaptunk az új FIFA Streetből, amiben Franciaország és Németország veselkedik egymásnak egy futsal-mérkőzés keretei között. A hivatalos teremfoci egészen más ízt ad a játéknak, mint a grundon történő pattogtatás, az EA Sports külön játékmódot szentelt a sportágnak.

FIFA Street-fícsörök kerülhetnek a FIFA 13-ba

Az EA Sports illetékesei jelenleg is azon morfondíroznak, hogy átvegyenek bizonyos elemeket a FIFA Streetből a FIFA 13-ba. Bár a döntés még nem született meg, a fejlesztők szerint ez azt jelenthetné, hogy akár a profi cselezési rendszer is átkerülhet a nagypályás epizódokba.

FIFA Street - terítéken a játékmódok

Hamarosan elérkezünk a 2012-es év első FIFA-megjelenéséhez, a FIFA Street március 16-án landol a boltok polcain, s merőben más élményt kínál, mint az EA Sports korábbi vagy bárki más focijátékai. A hangsúly itt gólszerzés mellett a cselekre és trükkökre terelődik, küldjük el gyufáért a többieket!

FIFA Street - ez már inkább tánc

Mi nem tudjuk, mi lelte a kiadókat, de újabban egymás hegyén-hátán érkeznek a jobbnál-jobb trailerek - vagy csak mi vagyunk túl megengedőek. A FIFA Street legújabb előzetese a "Free You Game" alcímet kapta, s semmi különösebb célja nincsen, mint átadni azt az érzést, amit a foci ezen fajtája kínálni tud.

Messi a FIFA-játékok új hivatalos arca

Úgy látszik, szegény Rooneynak befellegzett, legalábbis, ami a videojátékos karrierjét illeti. Az angol már jópár éve a FIFA-játékok hivatalos arca, mostantól azonban ezt a szerepet a Barcelona sztárja, Lionel Messi veszi át, ő pózol majd a márciusban megjelenő, új FIFA Street borítóján is.

FIFA Street - traileren a valóság és a játék

Végre tisztességes kedvcsinálóval szolgálhatunk a hamvaiból feltámadt új FIFA Street kapcsán. A félig élőszereplős, félig játékmeneti pillanatokat tartalmazó előzetes tényleg meghozza a kedvünket egy kötetlen bogyórugdosáshoz. Még márciusig kell várnunk.

Első képeken az új FIFA Street

Az EA Sports végre kiadta az első screenshotokat az újraindított FIFA Streetből, s ami elsőre leszűrhető belőle, hogy nem áll olyan messze a nagy testvér realisztikus látványvilágától. Elfelejthetjük tehát az elnagyolt karaktereket, jelen cimmel igazi suttyó-futballt űzhetünk a gangot meglátogatva.

Márciusban jön az új FIFA Street

Az EA megerősítette, hogy a jövő tavasszal állítja hadrendbe az újraindított FIFA Street sorozat első fecskéjét. Régen volt már részünk egy igazán könnyed, gangos időkre emlékeztető arcade focis címmel, ahol a sikátorban rúghattuk a bőrt neves futballisták karikatúráival.
  • Írta: zoenn
  • 7 komment

GC 2011: Készül az új FIFA Street

Az Electronic Arts sajtókonferenciája rögtön egy új bejelentéssel kezdődött, mégpedig egy olyannal, amire nem nagyon számítottunk: visszatér a korábban vegyes fogadtatásban részesült FIFA Street, mégpedig a FIFA 12 motorjával, minden korábbinál több tartalommal.