Serious Sam: Double D PC, PS3, X360

Független fejlesztésű, oldalnézetes lövöldözős játék készült a Serious Sam alapján.
1616684400

Húszéves lett a Serious Sam-franchise

Komoly Samu idén húsz gyertyát fújhatott el a tortáján, aminek az örömére a Croteam elérhetővé tette a hivatalos moddingeszközöket a Serious Sam 4-hez, valamint egy nagyobb frissítés is érkezett a 15 éves Serious Sam 2-höz.
1546167635

Új platformokra látogat a Serious Sam Collection?

Az ESRB korhatár-besorolásért felelős hivatal buktatta le a PS4-es és Xbox One-os Serious Sam Collectiont, azaz a sorozat első három darabját tartalmazó gyűjtemény új verzióját. Felzárkózásra tökéletes lesz!
1373976000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Egy kezemen meg tudom számolni, hány érdekes cím jön a héten, igaz, július közepe van, a pangás nem annyira meglepő. A Ubisoft meg az EA is strandol, reméljük, nem hagyták otthon a naptejet.
1372507255

Júliusban jön a Serious Sam Collection

Lemaradtál volna a horvát Croteam zseniális életművéről, vagy csak egy gyűjteményes kiadásra vágysz? Nem tudod mi fán terem Serious Sam? Mindennél jobban szereted az agyatlan FPS-eket? Akkor most figyelj!
1314792000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kissé megkésve, de összeraktuk a megjelenési listát, s bár lehet panaszkodni, hogy vége a nyárnak, az kétségtelen, hogy ez a játékosoknak kedvezni fog. Az uborkaszezonnak vége, a héten olyan címek kerülnek boltokba, mint a Driver: San Francisco vagy a Bodycount.