Persona 5

PlayStation 3, PlayStation 4

JRPG
Kiadó: Atlus, Fejlesztő: Atlus
Végre elkészült a Persona ötödik része - megérte rá várni!
Értékelés: 9.5

Márciusban érkezhet nyugatra a Persona 5 Royal?

Október 31-én a japán rajongók már lecsaphatnak a Persona 5 bővített változatára, de az angol nyelvű, nyugati változat egyelőre nem kapott hivatalos megjelenési dátumot. Úgy tűnik, hogy a Game Informer mégis tudott olyat, amit mi eddig nem.

TGS 2019: Íme, a Persona 5 Royal intrója

Az idei Tokyo Game Show során egy komolyabb blokkal jelentkezik majd a Sega is, melyben az Atlus októberben érkező alkotása is kiemelt szerepet játszik. Addig is ráhangolóként megnézhetjük, hogy miként fest majd a játék intrója.
  • Írta: sirdani
  • 1 komment

Tavasszal érkezik nyugatra a Persona 5 Royal

A tegnapi Atlus Art Show keretein belül a Sega egy vadonatúj trailer társaságában hivatalosan is bejelentette, hogy 2020 tavaszán az amerikai és európai játékosok számára is elérhető lesz a Persona 5 bővített változata.
  • Írta: sirdani
  • 3 komment

E3 2019: Friss traileren a Persona 5 Royal

Az Atlus közzétette a Persona 5 Royal legfrissebb előzetesét. A bő háromperces videó különlegessége, hogy ez az első angol nyelvű trailer, amit eddig láthattunk a játékkal kapcsolatosan.

Persona 5: The Royal - hozzánk csak jövőre

Az Atlus és a Sega a Persona Super Live P-Sound Street 2019 koncerten vetítette le a Persona 5: The Royal első teljes értékű előzetesét, amiből kiderült, Japánban most októberben, mindenhol máshol csak jövőre jelenik meg a játék.

Szépen fogy a Persona 5

Az Atlus és a Sega tájékoztatása szerint újabb mérföldkőhöz érkezett a Persona-sorozat ötödik felvonása, 2017 december óta ugyanis újabb 400 ezer darabot sikerült értékesíteni a hamarosan újdonságokkal jelentkező játékból.

Érkezik a Persona 5: The Royal

A korábban csak Persona 5: R címmel belengetett folytatás végre megkapta a valódi alcímét. A különleges JRPG következő felvonásáról egyelőre nem sokat tudni, de egy titokzatos hölggyel már most megismerkedhetünk.

Az Atlus bejelentette a Persona 5 R-t

A tavalyi év egyik legfantasztikusabb JRPG-je kétségtelenül a Persona 5 volt. A szériáért felelős Atlus most egy újabb bejelentéssel érkezett: fellőtték a Persona 5 R első teaserét. A részletekre azonban még várnunk kell.

Vadonatúj projekten dolgozik az Atlus

Két nemrég meghirdetett álláshirdetés szerint a Persona-sorozatot is készítő Atlus csapatának legújabb játéka egy komolyabb költségvetésű akciójáték lesz, természetesen ezúttal is kizárólag PlayStation 4-re.

TGA 2017: A Zelda lett az év játéka

Egy fontos hírünk maradt még a The Game Awards kapcsán, következzen az esemény idei díjazottjainak listája! Az év játéka a The Legend of Zelda: Breath of the Wild lett a szavazatok alapján.

Persona 5 - túl a kétmillió eladott példányon

Közel 10 évvel később jelent meg elődjénél, ám óriási várakozás fogadta az ötödik részt. Immáron a JRPG-k iránt érdeklődő közönség is szélesebb, nem véletlen hát, hogy eladásai felülmúlják a sorozat összes korábbi darabját.
  • Írta: bobzenub
  • 7 komment

E3 2017: A Yakuza és a Persona is jöhet PC-re?

A Sega szép lassan kezd a PC-s játékosok kedvében járni. A kiadó nyilatkozata alapján a Bayonetta első része és a Vanquish után van rá esély, hogy a Yakuza- és a Persona-sorozat is számítógépekre költözzön.

Amerikai toplista: ismét a Switch hajtotta a piacot

Másfél évvel ezelőtt fordult elő utoljára, hogy két egymást követő hónapban is növekedni tudott az amerikai játékpiac. Habár áprilisra veszített a lendületéből az iparág, még így is két számjegyű növekedést produkált.

Brit toplista: visszatért a Ghost Recon

A múlt heti első helyezettünk készlethiány miatt egyáltalán nem szerepel a brit játékeladási toplistán, megint a Ghost Recon: Wildlands vezet, utána pedig a LEGO Worlds következik.

Brit toplista: legyőzték az új Mass Effectet

A két hétig tartó uralkodás után legyőzőre talált a BioWare űroperája. A trónt a Persona-sorozat ötödik epizódja kaparintotta meg, míg mögötte továbbra is régről ismert arcok találhatóak meg a dobogón.

Másfél millió kópiánál jár a Persona 5

Az Atlus szerepjátéka meglepően sikeres lett, máris 1,5 millió egységet szállítottak le belőle a boltoknak világszerte, pedig csak négy napja jelent meg Észak-Amerikában és Európában. Rétegjátéktól ez igen szép eredmény.

Launch traileren a Persona 5

Mától érhető el a sikeres JPRG-sorozat várva-várt ötödik része Európában. Befutott a launch trailer is, mely hasonlóan stílusosra sikerült, mint maga a PlayStationökre megjelent produktum.
  • Írta: barackostej
  • 5 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Határozottan sűrűnek ígérkezik ez a hét, többek között egy olyan játék is érkezik majd, ami nemigen kapott kilenc pontnál rosszabb értékelést a nemzetközi sajtóban. Nézzük a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket!

Persona 5 - bővebben a minijátékokról

Kevesebb, mint egy hónap van hátra a Persona 5 megjelenéséig, így az utolsó hetekben bizonyára megszaporodnak a látnivalók. Ezúttal a minijátékokba nézhetünk bele egy friss előzetes erejéig.

Sztoritraileren a Persona 5

Adott egy csapat törvényen kívüli diák, akik egy középsuliban bűnüldözésre adták a fejüket. Ők a Fantomtolvajok, és számuk bővülni fog - hamarosan találkoznak az igazi veszedelemmel. Itt az új trailer!