Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

PlayStation 3, Vita

JRPG
Kiadó: Square Enix, Fejlesztő: Square Enix
A tizedik születésnapja alkalmából felújítják a Final Fantasy tizedik részét.
Értékelés: Nincs még értékelve

Final Fantasy-játékokkal erősít a PlayStation Now

Örülhetnek a Final Fantasy-rajongók, hiszen a jövő héttől kezdve egészen januárig bezárólag minden egyes hónapban egy-egy Final Fantasy-epizóddal bővül majd a PlayStation Now kínálata.

Ezt tartogatja az Xbox Game Pass májusban

Májusban sem kell az unalomtól félniük az Xbox Game Pass előfizetőinek. Akár focicsukát, akár cowboykalapot húznánk, vágyjunk a havas hegycsúcsokra vagy az arizonai sivatagba, a hónapban megtalálhatjuk a számításainkat.

Még több Final Fantasyt várhatunk a Game Passbe

A Microsoft 2019-ben számos Final Fantasy-címmel ígérte bővíteni az Xbox Game Passt, ám a teljes listát még nem sikerült teljesítenie. A cég szóvivője szerint nincs miért aggódni, 2021 folyamán ezek is rendben megérkeznek.

Klasszikus Final Fantasyk jönnek Switchre

A Nintendo Directben jelentették be, hogy a hibridkonzolra tart a Final Fantasy VII, a Final Fantasy IX, a Final Fantasy X és X-2 remastere, valamint a Final Fantasy XII: The Zodiac Age is.
  • Írta: zoenn
  • 1 komment

Final Fantasy - izgalmas lesz a következő esztendő

A Final Fantasy-sorozat termékmenedzsere, Shinji Hashimoto nemrég videóinterjút adott, ami során nem győzte hangsúlyozni, hogy a következő esztendő nagyon nagy év lesz a Final Fantasy-rajongók számára.

PC-re is jön a Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

Immáron hivatalos, hogy a Final Fantasy X/X-2 HD Remaster PC-re is megjelenik, ráadásul a PlayStation 4-en is elérhető felújított változat már holnaptól megvásárolható lesz.

Feltűnt a Half-Life 3 a Steam adatbázisában

Gordon Freeman régóta várt új kalandja rendszeresen előkerül innen-onnan - most megint hallatott magáról. Ráadásul úgy tűnik, hogy a PS4-exkluzív Everybody's Gone to the Rapture is tiszteletét teszi számítógépeken.

Brit toplista: még mindig vezet a Project CARS

Még mindig a Project CARS vezeti a brit toplistát, a Slightly Mad Studios autóversenyét még a Wolfenstein: The Old Blood dobozos változata sem tudta megszorongatni. Ezzel újabb rekordot hozott a cím.

Launch traileren a Final Fantasy X/X-2 HD

Pénteken jelenik meg PlayStation 4-re a Final Fantasy X/X-2 HD Remaster, amely a PS2-es generáció két legjobban sikerült Final Fantasyjének a felújított változata. Még egy utolsó trailert kapott a gyűjtemény.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Remélhetőleg még hagytatok egy keveset a Wolfensteinből, és a Project CARS-t sem tudjátok megunni, mert ezen a héten nem szolgálhatunk túl sok újdonsággal - úgy tűnik, a játékfejlesztők is a Witcherre várnak.

Traileren a Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

Májusban érkezik a Final Fantasy X/X-2 felújított változata PS4-re és a Square Enix jóvoltából most egy vadonatúj előzetessel szolgálhatunk róla. Ha kedveled a JRPG-ket, akkor a lágy zongoraszólamok a szívedig hatolnak majd.

Májusban jön a PS4-es Final Fantasy X/X-2 HD

Megjelenési dátumot kapott PlayStation 3-ra és PlayStation Vitára már megjelent Final Fantasy X/X-2 HD Remaster PlayStation 4-es változata. A bejelentés szerint májusban debütál a cross-save funkciót is kapó verzió.

Hivatalos: jön a PS4-es Final Fantasy X/X-2 HD

A Square Enix az éppen zajló PlayStation China Press Conference-en megerősítette, valóban PlayStation 4-re költözik a március óta PlayStation Vitára és PlayStation 3-ra már megvásárolható Final Fantasy X/X-2 HD.

PS4-re is jön a Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

A Square Enix saját maga szivárogtatta ki, hogy a PlayStation 3-ra és PS Vitára már elkészült, s megjelent Final Fantasy X/X-2 HD Remaster valamikor jövőre PlayStation 4-en is tiszteletét fogja tenni.

Brit toplista: élen nyitott az új inFamous

Több újoncunk is volt a múlt héten, nem csoda, hogy kemény harc zajlott a brit toplista dobogós helyezéseiért. Az inFamous: Second Son győzedelmeskedett végül, megelőzte még a Metal Gear Solidot is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kifejezetten sűrűnek ígérkezik ez a hét, már ami a játékmegjelenéseket illeti: játsszál bármelyik platformon, jó eséllyel találsz majd olyan friss címet a napokban, ami érdekes lehet a számodra!

Final Fantasy X/X-2 HD Remaster - az első percek

A Final Fantasy X és a Final Fantasy X-2 felújított változatát tartalmazó csomag csak márciusban érkezik Európába, viszont a játék első negyedórájába már most belenézhetünk. Ne maradj le a vicces TV-szpotról sem!

Késik a Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

A legfrissebb trailer tanúsága szerint Európában csak márciusban jelenik meg a Final Fantasy X és a Final Fantasy X-2 felújított változatát felvonultató csomag. Legalábbis PlayStation 3-on biztosan.

Bizottság felügyelheti a Final Fantasy minőségét

Igazi veteránok felügyelhetik ezentúl a Final Fantasy-játékok minőségét, mivel a Square Enix attól tart, hogy a márka lejtmenetet vesz. A kiadó szeretné megelőzni a bajt, kérdés, hogy mindez elég lesz-e az üdvösséghez?

TGS 2013: Videón a Lightning Returns: FFXIII

Természetesen a Lightning Returns: Final Fantasy XIII sem hagyhatja ki a tokiói rendezvényt, hangulatosan összerakott kedvcsinálót kaptunk a bájos Lightning megható és akciódús kalandjáról.