Project CARS PC, PS4, WIIU, XBOXONE

Bárki beszállhat a Slightly Mad Studios legújabb játékának finanszírozásába, mely egy mikrotranzakciókon alapuló autóverseny lesz.
1668010377

Frissítve: Kaszát kapott a Project CARS-franchise

Alig pár évvel a Slightly Mad Studios felvásárlása után az Electronic Arts úgy döntött, feloszlatja a versenyjátékokra szakosodott fejlesztőbrigádot, és jegeli a Project CARS-szériát.
1661268912

Hamarosan beszüntetik az első két Project CARS digitális értékesítését

Már kevesebb, mint egy hónapunk van arra, hogy bezsákoljuk digitálisan a Project CARS második részét, és az első megvásárlására sincs sok időnk.
1635694380

Távozik a Slightly Mad Studios vezérigazgatója

Ian Bell, a Slightly Mad Studios alapítója és vezérigazgatója bejelentette, hogy visszavonul, miután úgy érzi, hogy a stúdió jövője biztosítva van. Bell távozását az Electronic Arts is megerősítette.
1574967480

Felvásárolta a Codemasters a Project CARS alkotóit

Már-már azt hittük, hogy a hálaadás miatt nem igazán lesznek hírek ma, de a Codemasters kellemesen meglepett bennünket: a versenyjátékokra szakosodott kiadó-fejlesztőcég bejelentette, hogy felvásárolta a Slightly Mad Studiost.
1547377206

Mad Box - újratervezte a Slightly Mad Studios

A Project CARS-sorozatot is készítő Slightly Mad Studios az év elején jelentette be, hogy saját konzolt készít. A masina első látványtervei eléggé megosztották a rajongókat, így a csapat most előállt egy új változattal.
1546502400

Saját konzolt készít a Project CARS stúdiója

Csak úgy szállingóznak a hírek a Slightly Mad Studios irányából, a mai azonban egészen meghökkentő. A Project CARS fejlesztőiként ismert csapat egy saját, minden eddiginél erősebb konzolon dolgozik.
1546434000

Az NFS: Shift nyomdokaiba lép a Project CARS 3

Habár a maga kategóriájában remek volt, a Project CARS 2 mégsem sikerült tökéletesre. A Slightly Mad Studios fejlesztői már el is tervezték, hogy milyen irányba vihetnék tovább a szériát: az inspirációt a Need for Speed: Shift adja majd.
1486051200

Újra Bandai Namco-játékok a Humble Bundle-ben

Elrajtolt a legújabb Humble Bundle, melyben Bandai Namco-játékokat vásárolhatunk meg akciós áron. A versenyzés és a repülés szerelmesei is örülhetnek, sőt még egy előrendelés is helyet kapott a csomagban.
1485274380

Íme, a Games With Gold februári játékkínálata

Kiderült, hogy milyen játékokat tölthetnek le februárban az Xbox Live Gold-előfizetők. A független fejlesztésű meglepetés mellé egy autóverseny, egy Star Wars-játék és egy klasszikus felújított változata jutott.
1477915258

Ingyenes változatot kapott a Project CARS

A Project CARS: Pagani Edition egy VR-funkcióval felvértezett, ingyenes változata a Slighty Mad Studios autóversenyének, amely már elérhető a Steamen. A játékban az olasz autógyár verdáit próbálhatjuk ki három pályán.