Legend of Grimrock IPHONE, MAC, PC

Az Almost Human visszahozza a rég elfeledett dungeon crawler stílust.
1415571648

Heti akciók és leárazások - 45. hét

Most vasárnap sem merült feledésbe a lassan szokásossá váló leárazásokat tartalmazó vásárlási útmutatónk, melyből a net legjobb ajánlataiból szemezgethettek a pénztárcátok viszonylagos kímélése mellett.
1408708856

Itt a Legend of Grimrock 2 teasere

Az Almost Human klasszikus alapokon nyugvó dungeon crawlerje, a Legend of Grimrock 2 immáron bétafázisban van, a fejlesztők megosztották a játék első teaser trailerét. Emellett az első rész iOS-re költözik.
1356007245

Megérkezett az új Humble Bundle

A THQ játékai után újfent a független fejlesztőké a terep, befutott a hetedik Humble Bundle. A csomaghoz alapjáraton négy játék és egy film jár, adott összegen felül pedig további két program is a tiéd lehet.
1334145600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A húsvét miatt kicsit megcsúszva, de összeraktuk az e heti játékmegjelenési listát, és természetesen az aktuális filmpremierekről sem feledkeztünk el. Persze az sem lett volna túl nagy probléma, ha éppen kihagyjuk a rovatot, túl sok újdonsággal ugyanis nem számolhatunk a napokban.
1333291150

Legend of Grimrock - trailer a megjelenésre

A Legend of Grimrock a régmúltat hivatott megidézni modern köntösben, az oldschool dungeon-crawling stílus tér majd itt vissza bámulatos grafika mellett. A megjelenésre alig kell tíz napot várni, a fejlesztők ennek apropóján már összedobták a játék launch trailerét, csekkoljátok!
1330941611

Áprilisban jelenik meg a Legend of Grimrock

Az Almost Human bejelentette, hogy áprilisban adózhatunk majd a retró élményeknek, hiszen akkor jelenik meg a már elfeledett műfajt képviselő Legend of Grimrock. A dungeonfelfedezős cím tesztelése az utolsó fázishoz érkezett, s nagyjából kialakult, hogy mire is számíthatunk.
1322568021

Bétafázisban a Legend of Grimrock

Emlékeztek még az Eye of the Beholderre? Vagy úgy általában a dungeon-felfedezős címekre? A finn bázisú Almost Human nagy fába vágta fejszéjét, hogy modern köntösben varázsolja a képernyőkre a rég elfeledett dungeon crawler stílust. A Legend of Grimrock hiánypótló alkotás!