South Park: The Stick of Truth

PC, PlayStation 3, Xbox 360

Akció, RPG, Rajzfilmes
Kiadó: UbiSoft, Fejlesztő: Obsidian Entertainment
Vérbeli RPG a South Park buggyant világában, az eredeti alkotók közreműködésével.
Értékelés: 8.4

Új játékon dolgozik a South Park-csapat

A hírek szerint gigászi üzletet kötöttek a South Park készítői a Comedy Central anyacégével, amelynek az újabb sorozatévadok és filmek mellett egy új South Park-játék is a részét képezi.

A Microsoft megvette az inXile-t és az Obsidiant is

Hivatalossá vált, hogy a Microsoft felvásárolta a Fallout: New Vegas és a Pillars of Eternity fejlesztőjét az Obsidian Entertainmentet, de ami igazán meglepetés, hogy Brian Fargo CRPG-specialista csapata, az inXile is az övé lett.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem panaszkodhatnak a játékosok, tartalmas hetünk van játékmegjelenések tekintetében. Szokásunkhoz híven összeszedtük, hogy mire számíthattok ezekben a napokban.
  • Írta: fojesz
  • 0 komment

Switchre is befut a South Park: The Stick of Truth

A Nintendo hibridkonzolján is sikeres volt a South Park: Fractured but Whole, így a szókimondó széria előző része, a The Stick of Truth is megjelenhet majd rajta hamarosan. Ráadásul sokkal korábban, mint ahogy azt gondolnánk.
  • Írta: szlav
  • 0 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem fogunk unatkozni a héten, egy nagy adag játékmegjelenéssel készültek nekünk a kiadók és a fejlesztők. Többek között a régóta várt Kingdom Come: Deliverance is a napokban kerül boltokba.

The Stick of Truth - az új konzolokra is kapható lesz

A South Park: The Stick of Truth-t csak akkor tudták beszerezni a PlayStation 4-en és az Xbox One-on játszók, ha előrendelték a folytatást, a The Fractured but Whole-t. Hamarosan azonban önállóan is kapható lesz a játék az új konzolokra.

A Ubisoft és az Activision számokban

Habár a legfontosabb kapcsolódó bejelentéseket már ismertettük veletek, még adósak vagyunk a Ubisoft és az Activision Blizzard legutóbbi pénzügyi jelentéseivel. Nézzük, hogyan muzsikált a két cég az elmúlt hónapokban!

Egy South Park-játék, amely sosem készült el

És talán jobb is. A The Simpsons: Hit & Runra emlékeztető projekt prototípusát egy debug Xboxon találták meg (még az első generációson), és több videót is feltöltöttek róla a YouTube-ra.
  • Írta: fojesz
  • 2 komment

1,6 millió példánynál a South Park-szerepjáték

A Ubisoft végre elárulta azt a számot, amire annyira kíváncsiak voltunk: bő egy évvel a megjelenése után kiderült, hogy hány vásárlója volt az Obsidian által fejlesztett South Park: The Stick of Truthnak.

South Park: The Stick of Truth - Ne várjunk DLC-ket

Nagyon úgy tűnik, hogy a tavaly megjelent South Park: The Stick of Truth már nem gazdagodik letölthető kiegészítésekkel. Az Obsidian első embere ugyanis úgy véli, a UbiSoft végzett a játékkal, így kicsi rá az esély.

TGA 2014: A Dragon Age: Inquisition az év játéka

A The Game Awards-összefoglalónk végére értünk, nincs más hátra, csak a díjátadó győzteseinek a kihirdetése. Az év játéka a Dragon Age: Inquisition lett, a legjobb indie cím pedig a Shovel Knight volt.

The Game Awards 2014 - íme, a jelöltek listája

Két hét múlva rendezik meg a Video Game Awards utódjának tartott díjátadót, a The Game Awards 2014-et, Geoff Keighleyék pedig belevágtak az esemény teaselésébe. Itt van a jelöltek listája.

Kilencmilliónál jár a Watch Dogs

A Ubisoft legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderül, hogy a 2015-ös üzleti év első felében 65 százalékkal növekedtek a cég eladásai. A Watch Dogs is remekül teljesít, már 9 millió példányt szállítottak le a boltoknak.

Ennyire fájt a Ubisoftnak a Watch Dogs csúszása

Komolyan rányomta a bélyegét a Watch Dogs csúszása a Ubisoft üzleti évére, a cég forgalma közel 20 százalékot csökkent éves szinten, és veszteséges is lett. Az Assassin's Creed viszont még mindig tarol.

Amerika: élen a Titanfall, de a PS4 veri az Xboxot

Hajszálnyit, de nőtt az amerikai játékpiac márciusban: erős volt a hardver- és a kiegészítőrészleg, miközben a játékeladások a frissen megjelent slágercímek ellenére is csökkentek a tavalyi évhez képest.

Brit eladások: élen nyitott a Titanfall

Úgy tűnik, a brit piacon már bizonyított a Titanfall: az FPS nemcsak, hogy a legkeresettebb játék volt a múlt héten, de az Xbox One-eladásokat is alaposan meghúzta. A Dark Souls II a második.

Brit toplista: élen nyitott a South Park

Tarolt a brit toplistán a South Park: The Stick of Truth, a játék rögtön az első helyen nyitott, és így az új Thiefet is kiverte a nyeregből. A hét másik újonca egy Pac-Man-játék volt, de az nem fért be a legjobbak közé.

Launch traileren a South Park: The Stick of Truth

Amerikában mától, nálunk pedig péntektől vásárolható meg a régóta várt South Park-szerepjáték, a The Stick of Truth. Ennek apropóján befutott az anyag launch trailere is. Epic!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét a South Park-rajongóké, és pont: pénteken landol a boltok polcain a várva-várt South Park: The Stick of Truth, amiben a bogyókák szerepjátékos kalandjaiba keveredünk majd.

Cenzúrázzák a South Park-szerepjátékot

Amerika kivételével jóformán mindenhol cenzúrázzák a South Park-szerepjátékot, összesen hét jelenetet vágnak majd ki az anyagból. Lecsapta a biztosítékot az abortusz és az anális vizsgálat is.