South Park: The Stick of Truth PC, PS3, X360

Vérbeli RPG a South Park buggyant világában, az eredeti alkotók közreműködésével.
1628337600

Új játékon dolgozik a South Park-csapat

A hírek szerint gigászi üzletet kötöttek a South Park készítői a Comedy Central anyacégével, amelynek az újabb sorozatévadok és filmek mellett egy új South Park-játék is a részét képezi.
1541892833

A Microsoft megvette az inXile-t és az Obsidiant is

Hivatalossá vált, hogy a Microsoft felvásárolta a Fallout: New Vegas és a Pillars of Eternity fejlesztőjét az Obsidian Entertainmentet, de ami igazán meglepetés, hogy Brian Fargo CRPG-specialista csapata, az inXile is az övé lett.
1537945200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem panaszkodhatnak a játékosok, tartalmas hetünk van játékmegjelenések tekintetében. Szokásunkhoz híven összeszedtük, hogy mire számíthattok ezekben a napokban.
1537264800

Switchre is befut a South Park: The Stick of Truth

A Nintendo hibridkonzolján is sikeres volt a South Park: Fractured but Whole, így a szókimondó széria előző része, a The Stick of Truth is megjelenhet majd rajta hamarosan. Ráadásul sokkal korábban, mint ahogy azt gondolnánk.
1518429600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem fogunk unatkozni a héten, egy nagy adag játékmegjelenéssel készültek nekünk a kiadók és a fejlesztők. Többek között a régóta várt Kingdom Come: Deliverance is a napokban kerül boltokba.
1516975200

The Stick of Truth - az új konzolokra is kapható lesz

A South Park: The Stick of Truth-t csak akkor tudták beszerezni a PlayStation 4-en és az Xbox One-on játszók, ha előrendelték a folytatást, a The Fractured but Whole-t. Hamarosan azonban önállóan is kapható lesz a játék az új konzolokra.
1455433200

A Ubisoft és az Activision számokban

Habár a legfontosabb kapcsolódó bejelentéseket már ismertettük veletek, még adósak vagyunk a Ubisoft és az Activision Blizzard legutóbbi pénzügyi jelentéseivel. Nézzük, hogyan muzsikált a két cég az elmúlt hónapokban!
1443435360

Egy South Park-játék, amely sosem készült el

És talán jobb is. A The Simpsons: Hit & Runra emlékeztető projekt prototípusát egy debug Xboxon találták meg (még az első generációson), és több videót is feltöltöttek róla a YouTube-ra.
1431529200

1,6 millió példánynál a South Park-szerepjáték

A Ubisoft végre elárulta azt a számot, amire annyira kíváncsiak voltunk: bő egy évvel a megjelenése után kiderült, hogy hány vásárlója volt az Obsidian által fejlesztett South Park: The Stick of Truthnak.
1423141256

South Park: The Stick of Truth - Ne várjunk DLC-ket

Nagyon úgy tűnik, hogy a tavaly megjelent South Park: The Stick of Truth már nem gazdagodik letölthető kiegészítésekkel. Az Obsidian első embere ugyanis úgy véli, a UbiSoft végzett a játékkal, így kicsi rá az esély.