Fortnite

PC, Mobil, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X

Akció
Kiadó: Epic Games, Fejlesztő: Epic Games
Az Epic Games legújabb játéka, amiben a zombiinváziót kell elhárítanunk.
Értékelés: Nincs még értékelve

Fortnite - itt az új szezon és vele Vérontó

Az Epic battle royale-jának egyre kacifántosabb története továbbra sem tervez lassítani: az előző szezon űrlény-invázióját valóságtorzító kockák váltják. Az új évadhoz új battle pass is jár, amelyben Vérontó kinézetét is megszerezhetjük.
  • Írta: gorien
  • 5 komment

Döntés született az Epic és az Apple ügyében

Több mint egy éve vette kezdetét az Epic Games és az Apple háborúja, az ügyben pedig végre döntés született. Habár az ellen mindkét fél fellebbezhet, egyelőre mindenki nyert valamit az ügyön.

Évadzáró eseményre készül a Fortnite

A hétvégén véget ér a Fortnite aktuális szezonja, és ahogy az (általában) lenni szokott, az Epic Games egy élő eseménnyel fordul rá a következő évadra. Ideje elkenni az idegenek száját!
  • Írta: fojesz
  • 0 komment

Will Smith is csatlakozott a Fortnite-hoz

Mire jók a rosszfiúk? Arra, hogy beszerezzük őket a Fortnite boltjában – legalábbis a Will Smith alakította Mike Lowrey-t mindenképp. A Fortnite továbbra is képes a legvalószerűtlenebb crossovereket összehozni.
  • Írta: gorien
  • 5 komment

Ariana Grande-koncert lesz a Fortnite-ban

Újabb nagyszabású esemény készülődik a Fortnite háza táján, a korábbi találgatásoknak megfelelően a hétvégén Ariana Grande koncertezik majd a játékban. Travis Scott fellépése óta ez lehet a legnagyobb ilyen buli.

Ninja és LeBron James is játékokba digitalizálódik

Két közismert híresség is vendégszerepelni is fog egy-egy videojátékban a közeljövőben: LeBron Jamesszel a Fortnite-ban, Ninjával pedig a Raid: Shadow Legendsben futhatunk majd össze hamarosan.

Loki is felszáll a Fortnite-buszra

Nem mással, mint a skandináv mitológia egyik legismertebb karakterével, Lokival erősít ezúttal a Fortnite. A csínytevés istene természetesen a marveles "skinjében" ül majd fel az iskolabuszra a következő hónap elején.

Az Epic ingyenessé tette az Easy Anti-Cheatet

Az Epic Games egy újabb óriási húzással kedveskedik a játékfejlesztőknek. A vállalat ingyenesen hozzáférhetővé tette az Easy Anti-Cheat és Voice szolgáltatásait, ezzel sokat megspórolva a kisebb fejlesztőcsapatoknak.

Megszállták az idegenek a Fortnite világát

Elrajtolt a Fortnite legújabb szezonja, amelyben egy idegeninvázióval kell szembenézniük a szigeten csatázóknak. Természetesen egy sor ismerős arc siet majd a segítségükre.

Dwayne Johnson alakítja a Fortnite új karakterét?

A találgatások szerint Dwayne "The Rock" Johnson alakítja a Fortnite új karakterét, The Foundationt. Habár az Epic Games még nem erősítette ezt meg, több jel is arra utal, hogy jó nyomon járnak a rajongók.

Futottak még a Square Enix Presents műsorában

A Square Enix az este megtartotta az első Nintendo Direct-szerű műsorát, amelyben egy sor közeljövőben érkező címe kapcsán helyzetjelentett. Egy csokorban szedtük össze nektek az újdonságokat!

Fortnite - vadállatok, kraftolás és Lara Croft

Elstartolt a Fortnite legutóbbi szezonja. A Zero Crisis történetszálának utolsó fejezete a Primal nevet viseli, hiszen egy új zónával, kraftolható fegyverekkel és számos új hőssel, köztük Lara Crofttal bővül az őrületes battle royale.

Single player küldetéssel indul az új Fortnite-szezon

Jövő héten véget ér a Fortnite aktuális szezonja, a következő évadot pedig a korábbiakkal ellentétben nem egy nagy élő esemény, hanem egy single player küldetés vezeti majd fel.

Ant-Man is csatlakozott a Fortnite-hoz

Követni is nehéz a Fortnite vendégszereplőinek folyamatosan bővülő névsorát, az Epic Games pedig a minap újabb karaktert csapott hozzá a felhozatalhoz: megérkezett a Hangya!

Fortnite - megérkezett Ripley és a Xenomorph

Folytatódik az ikonikus filmes karakterek vendégszerepeltetése az Epic népszerű shooterében - a Predator után ezúttal Ripley, illetve nemezisének, a Xenomorph bőrébe is belebújhatnak a játékosok.

HWSW: Európában folytatódik az Epic-Apple háború

Tavaly nyár vége óta folyik Amerikában az Epic Games és az Apple peres jogvitája, melynek központi kérdése, hogy az Apple monopolhelyzetet teremt-e az App Store fejlesztőknek szabott feltételeivel.

A Fortnite a G. I. Joe-val is találkozik

A Hasbro népszerű akciófigura-sorozata sem marad ki a Fortnite nevezetű, egyre nagyobbra hízó crossover-eseményből. A különböző világok legnagyobb harcosait összegyűjtő szezon következő vendégszereplője tegnap meg is érkezett.

Lázadnak a gépek a Fortnite-ban

A Predator után újabb ikonikus filmes karakterekkel bővült a Fortnite univerzuma - ezúttal a Sarah Connor és a T-800-as csatlakozott a küzdelmekhez. A karakterskinek mellett nem maradnak kiegészítők nélkül sem az új belépők.

A futball is utolérte a Fortnite világát

A Fortnite-ban lényegében már minden megtörtént, ami megtörténhetett, így mindig kíváncsian várjuk, hogy mivel rukkolnak elő legközelebb az Epicnél. Most a focirajongók fognak örülni.

A laptoposokat célozza a Fortnite teljesítménymódja

Az Epic elkezdte tesztelni a Fortnite új teljesítménymódját, amely a gyengébb hardverrel, így főleg a laptoppal rendelkező PC-s játékosokat célozza: ennek hála náluk is simán fut majd a játék, igaz, nem lesz túl szép.