Fortnite

PC, PlayStation 4, Xbox One

Akció
Kiadó: Epic Games, Fejlesztő: Epic Games
Az Epic Games legújabb játéka, amiben a zombiinváziót kell elhárítanunk.
Értékelés: Nincs még értékelve

Megszállták az idegenek a Fortnite világát

Elrajtolt a Fortnite legújabb szezonja, amelyben egy idegeninvázióval kell szembenézniük a szigeten csatázóknak. Természetesen egy sor ismerős arc siet majd a segítségükre.

Dwayne Johnson alakítja a Fortnite új karakterét?

A találgatások szerint Dwayne "The Rock" Johnson alakítja a Fortnite új karakterét, The Foundationt. Habár az Epic Games még nem erősítette ezt meg, több jel is arra utal, hogy jó nyomon járnak a rajongók.

Futottak még a Square Enix Presents műsorában

A Square Enix az este megtartotta az első Nintendo Direct-szerű műsorát, amelyben egy sor közeljövőben érkező címe kapcsán helyzetjelentett. Egy csokorban szedtük össze nektek az újdonságokat!

Fortnite - vadállatok, kraftolás és Lara Croft

Elstartolt a Fortnite legutóbbi szezonja. A Zero Crisis történetszálának utolsó fejezete a Primal nevet viseli, hiszen egy új zónával, kraftolható fegyverekkel és számos új hőssel, köztük Lara Crofttal bővül az őrületes battle royale.

Single player küldetéssel indul az új Fortnite-szezon

Jövő héten véget ér a Fortnite aktuális szezonja, a következő évadot pedig a korábbiakkal ellentétben nem egy nagy élő esemény, hanem egy single player küldetés vezeti majd fel.

Ant-Man is csatlakozott a Fortnite-hoz

Követni is nehéz a Fortnite vendégszereplőinek folyamatosan bővülő névsorát, az Epic Games pedig a minap újabb karaktert csapott hozzá a felhozatalhoz: megérkezett a Hangya!

Fortnite - megérkezett Ripley és a Xenomorph

Folytatódik az ikonikus filmes karakterek vendégszerepeltetése az Epic népszerű shooterében - a Predator után ezúttal Ripley, illetve nemezisének, a Xenomorph bőrébe is belebújhatnak a játékosok.

HWSW: Európában folytatódik az Epic-Apple háború

Tavaly nyár vége óta folyik Amerikában az Epic Games és az Apple peres jogvitája, melynek központi kérdése, hogy az Apple monopolhelyzetet teremt-e az App Store fejlesztőknek szabott feltételeivel.

A Fortnite a G. I. Joe-val is találkozik

A Hasbro népszerű akciófigura-sorozata sem marad ki a Fortnite nevezetű, egyre nagyobbra hízó crossover-eseményből. A különböző világok legnagyobb harcosait összegyűjtő szezon következő vendégszereplője tegnap meg is érkezett.

Lázadnak a gépek a Fortnite-ban

A Predator után újabb ikonikus filmes karakterekkel bővült a Fortnite univerzuma - ezúttal a Sarah Connor és a T-800-as csatlakozott a küzdelmekhez. A karakterskinek mellett nem maradnak kiegészítők nélkül sem az új belépők.

A futball is utolérte a Fortnite világát

A Fortnite-ban lényegében már minden megtörtént, ami megtörténhetett, így mindig kíváncsian várjuk, hogy mivel rukkolnak elő legközelebb az Epicnél. Most a focirajongók fognak örülni.

A laptoposokat célozza a Fortnite teljesítménymódja

Az Epic elkezdte tesztelni a Fortnite új teljesítménymódját, amely a gyengébb hardverrel, így főleg a laptoppal rendelkező PC-s játékosokat célozza: ennek hála náluk is simán fut majd a játék, igaz, nem lesz túl szép.

TGA 2020: Futottak még a díjátadón

A The Game Awards természetesen megint számos bejelentést és látnivalót hozott magával, minden egyes hírnek azonban nem tudunk külön helyet szorítani. Következzen a kimaradt anyagok összeállítása!

Kratos is felszáll a Fortnite-iskolabuszra

Igaznak bizonyultak a korábbi pletykák, és tényleg felbukkant a God of War-játékok főhőse a Fortnite frissen indult ötödik szezonjában. Habár a Sony karakteréről van szó, a Kratos Outfit minden platformon megvásárolható.

Fortnite - tömegeket vonzott a Galactus-esemény

Véget ért a Fortnite Marvel-specifikus évada, méghozzá stílszerűen Galactus érkezésével: noha a Világevőtől sikerült megszabadulnia a játékosoknak, azért így is alaposan összekuszálta az univerzumot.

Fortnite - decemberben jön az előfizetéses rendszer

Egy hét múlva élesedik a Fortnite ötödik szezonja, amelyben többek között egy újfajta előfizetéses opció, a Fortnite Crew is helyet kapott. Az előfizetőket játékon belüli valutával és egy exkluzív skincsomaggal várja többek között az Epic Games.

Fortnite - Galactus érkezése zárja az aktuális évadot

A Fortnite aktuális évada a Marvel karakterei körül forgott, és nem is érhetne stílszerűbben véget, mint Galactus érkezésével. A Világevő minden bizonnyal alaposan felforgatja majd a játszóterünket.

Brit toplista: átvette a vezetést az új Call of Duty

A Spider-Man: Miles Morales továbbra is képviselteti magát a brit eladási lista élmezőnyében, az aranyérmet azonban végül a multiplatformos Call of Duty: Black Ops - Cold War nyerte el.

Befutottak az idei év The Game Awards jelöltjei

Hamarosan vége a 2020-as évnek, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, megérkeztek a Geoff Keighley nevével fémjelzett The Game Awards díjkiosztó jelöltjei. A győzteseket december 10-én hirdetik ki.

Fortnite - jöhet az előfizetéses rendszer?

Az Epic Games elkezdte szondázni a játékosokat, arra kíváncsi a csapat, hogy érdekelné-e őket egy előfizetési lehetőség a Fortnite kapcsán. A játék persze maradna ingyenes, a havidíjért cserébe különféle extrákat kapnánk.