Fortnite

PC, PlayStation 4, Xbox One

Akció
Kiadó: Epic Games, Fejlesztő: Epic Games
Az Epic Games legújabb játéka, amiben a zombiinváziót kell elhárítanunk.
Értékelés: Nincs még értékelve

Fortnite - tömegeket vonzott a Galactus-esemény

Véget ért a Fortnite Marvel-specifikus évada, méghozzá stílszerűen Galactus érkezésével: noha a Világevőtől sikerült megszabadulnia a játékosoknak, azért így is alaposan összekuszálta az univerzumot.

Fortnite - decemberben jön az előfizetéses rendszer

Egy hét múlva élesedik a Fortnite ötödik szezonja, amelyben többek között egy újfajta előfizetéses opció, a Fortnite Crew is helyet kapott. Az előfizetőket játékon belüli valutával és egy exkluzív skincsomaggal várja többek között az Epic Games.

Fortnite - Galactus érkezése zárja az aktuális évadot

A Fortnite aktuális évada a Marvel karakterei körül forgott, és nem is érhetne stílszerűbben véget, mint Galactus érkezésével. A Világevő minden bizonnyal alaposan felforgatja majd a játszóterünket.

Brit toplista: átvette a vezetést az új Call of Duty

A Spider-Man: Miles Morales továbbra is képviselteti magát a brit eladási lista élmezőnyében, az aranyérmet azonban végül a multiplatformos Call of Duty: Black Ops - Cold War nyerte el.

Befutottak az idei év The Game Awards jelöltjei

Hamarosan vége a 2020-as évnek, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, megérkeztek a Geoff Keighley nevével fémjelzett The Game Awards díjkiosztó jelöltjei. A győzteseket december 10-én hirdetik ki.

Fortnite - jöhet az előfizetéses rendszer?

Az Epic Games elkezdte szondázni a játékosokat, arra kíváncsi a csapat, hogy érdekelné-e őket egy előfizetési lehetőség a Fortnite kapcsán. A játék persze maradna ingyenes, a havidíjért cserébe különféle extrákat kapnánk.

Kerülőúton térhet vissza a Fortnite az iOS-re

A BBC jelentése szerint hamarosan visszatérhet a Fortnite az Apple operációs rendszerére, méghozzá az NVIDIA-féle GeForce Now böngészőben futtatható variánsának hála.

Futottak még a PlayStation 5-bemutatón

A délelőtt folyamán beszámoltunk a tegnap éjjeli PlayStation 5-bemutató legnagyobb durranásairól, de ezen felül is akadtak még látnivalók. Egy kalap alá gyűjtöttük a műsor további érdekességeit.
 • Írta: szlav
 • 0 komment

Így fest a Radeon első RX 6000-es videokártyája

A Radeon RX 6000-es GPU-szériáját teljes pompájában csak október 28-án leplezik le, de az AMD már most megmutatta, hogy külsőleg hogyan is fest az első triplapropelleres Big Navi.
 • Írta: szlav
 • 1 komment

HWSW: Válaszpert indít az Epic ellen az Apple

Ismét egymásnak feszül a két cég, már az Apple is perel, miközben az Epic Games a Fortnite ideiglenes visszaállítását követeli az App Store-ba - olvasható nagytestvérünk, a HWSW cikkében.
 • Írta: fojesz
 • 6 komment

Trailercsokor az NVIDIA bemutatójáról

Ahogy az lenni szokott, az NVIDIA egy marék játékelőzetest is betárazott a bemutatójára, hogy így illusztrálja, mi mindenre lesznek jók a legújabb videokártyái. Mutatjuk őket.
 • Írta: fojesz
 • 2 komment

Galactusnak a Fortnite világára fáj a foga

Ma kezdetét veszi a Fortnite következő szezonja, amely ezúttal egy maréknyi Marvel-hőst is felsorakoztat. Szükség is lesz a szupererőkre, a szezon sztorija szerint ugyanis Galactus közeleg megállíthatatlanul.
 • Írta: gorien
 • 1 komment

Nem akadályozhatja az Apple az Unreal támogatását

A bíróság jóváhagyta az Epic Games távoltartási kérelmét az Apple-lel szemben, ez azonban csak a cég fejlesztői hozzáférésére és az Unreal Engine-re vonatkozik. A Fortnite kitiltása ellen nem volt kifogása.
 • Írta: fojesz
 • 8 komment

A Microsoft az Epicet pártolja az Apple-lel szemben

A Microsoft kiállt az Epic Games mellett, és egy hivatalos dokumentumban biztosította a támogatásáról a csapatot az Apple ellen irányuló távoltartási kérelemmel kapcsolatban.

Szintet léphet az Epic és az Apple háborúja

Az Apple arra készül, hogy megvonja az Epic Games fejlesztői hozzáférését a platformjaihoz, ami új szintre emelné a háborújukat, hiszen így már az Unreal Engine-en keresztül ütné az almás cég a fejlesztőcsapatot.

Jokeres kiadást kap a Fortnite

A bűn bohóchercege hamarosan a Fortnite csatatereire is elhozza a káoszt. A The Last Laugh Bundle nevezetű csomag különlegessége, hogy nem csupán digitálisan, de dobozos formában is megvásárolható lesz.

Pereli az Apple-t és a Google-t az Epic Games

Miután az Epic Games szembeszállt a platformüzemeltetőkkel, az Apple App Store-jától és a Google Play Store-ról is törölve lett a Fortnite mobilos változata. A fejlesztőcég beperelte a két óriásvállalatot.

Megjelent a Fortnite

Hallottatok már a Fortnite nevű játékról? Nem, nem az őrülten népszerű battle royale-ról beszélünk, hanem annak eredetijéről, a Save the World alcímen futó hordamódos túlélőjátékról. Nos, az alkotás végre elhagyta a korai hozzáférést.

Filmes hírek péntek délelőttre

Az elmúlt napokban összegyűlt egy adag érdekesebb filmes és sorozatos anyag, ezekről külön összeállításban emlékezünk most meg. Hozunk a híreket a képregény-adaptációk világából, és mutatjuk az Alapítvány-sorozat első teaserét is!

Twitch-rekord után rajtolt az új Fortnite-évad

Némi késést követően elrajtolt a Fortnite legújabb szezonja, amely a nyár apropóján vizes körítést kapott, és még Aquaman is vendégszerepel benne. Az évadot felvezető esemény Twitch-rekordot döntött.