Ninja Gaiden Sigma Plus Vita

PlayStation Vitára költözik a Ninja Gaiden - a játék a konzol első címei között szerepel.
1669017600

Rebootot kaphat a Ninja Gaiden és a Dead or Alive

Habár túl sok részletet nem tudtunk meg a témában, a Team Ninja azt már megerősítette egy konferencián, hogy visszatérne a klasszikus sorozatokhoz.
1467176280

Frissítve: Valami készülődik, jön az új Ninja Gaiden?

A sorozat zeneszerzője szerint új Ninja Gaiden-projekt készül a Tecmónál, az első részleteket pedig júliusban osztják meg róla. Vajon jön a folytatás, vagy valami másról lehet szó?
1403712000

Változtat a nevén a Tecmo Koei

Rövid, de fontos szolgálati közlemény érkezett: a Tecmo Koei is beveti a "Namco Bandai-manővert", és a japán kiadó is változtat majd a nevén, legalábbis az öreg kontinensen egészen biztosan.
1329755400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Örvendetes nap ez a mai, új platformmal bővítettük a megjelenési listánkat, a héten ugyanis boltokba kerül a Sony újgenerációs kézikonzolja, a PlayStation Vita. A kütyü egy raklapnyi játékkal rajtol majd el, össze is szedtük Nektek őket, hogy képben legyetek. Persze nemcsak a Vita körül forog a világ...
1327671027

Akció-orientált Ninja Gaiden Sigma Plus előzetes

A Tecmo Koei kiadta a Ninja Gaiden Sigma Plus legújabb trailerét, mely a játék talán egyetlen legjobb fícsörére épít, nevezetesen a harcrendszerre. Bár a Sigma-epizódok valamiért soha nem értek fel a számozott, xboxos címekhez, kétségtelen, hogy a Vita egyik legjobb játéka érkezik.
1325923201

Megvan a Ninja Gaiden Sigma Plus dátuma

A PlayStation Vita európai premierjével egy időben jelenik meg a Ninja Gaiden Sigma Plus, szóval kishazánkban a nyitócímek között üdvözölhetjük Ryu újabb kézikonzolos kalandját. Alapvetően ugyanarról a játékról van szó, amit már PS3-on láttunk, de extrák is lesznek dögivel.
1325768400

Képeken a Ninja Gaiden Sigma Plus

Közel harminc képet kaptunk a Ninja Gaiden Sigma Plusból, ami a PlayStation Vita egyik nyitócíme lesz Európában és az Egyesült Államokban. Természetesen némi extrára számíthatunk majd, de alapvetően azt a játékot kapjuk, amit megismertünk PlayStation 3-on.