STALKER Online PC

MMO készül a S.T.A.L.K.E.R. alapján, a rossz hír az, hogy egyelőre kizárólag az oroszoknak szól.
1568894400

Stalker Online - már közel a steames rajt

A bejelentés mellé pedig nem csak egy friss előzetest, hanem még egy szabadon kipróbálható bétát is kaptunk. Készítsétek a vegyvédelmi ruhátokat, úgy néz ki, hogy visszatérünk a ’90-es évek sugárzó szovjet világába!
1423670417

A GSC kiáll a S.T.A.L.K.E.R. frencsájzért

Miután az év végén váratlanul feltámadt hamvaiból a S.T.A.L.K.E.R.-sorozat fejlesztője, a GSC Game World, az ukránok kötik az ebet a karóhoz, mindenáron megvédik a szellemi terméküket.
1355335215

A bitComposernél vannak a S.T.A.L.K.E.R.-jogok

Örömhírrel szolgálhatunk a S.T.A.L.K.E.R.-rajongóknak. Ha már úgy vélekedtél, hogy soha nem készül új rész a népszerű posztapokaliptikus címhez, akkor nagyon tévedsz. A bitComposer szerezte meg a játékos jogokat.
1343825407

A Bethesda veszi át a S.T.A.L.K.E.R.-t?

Ütős pletyka látott napvilágot a minap, noha az érintettek nagyban tagadnak egyelőre. Az a blogger, aki annak idején a S.T.A.L.K.E.R. 2 fejlesztésének leállítását is megszellőztette, most arról számolt be, hogy a Bethesda vette át a játéksorozat jogait. Mi lesz ebből?
1338815176

E3 2012: Új stúdiót csinál az ex-STALKER brigád

Habár hivatalosan még nem erősítették meg, minden jel arra mutat, hogy a GSC GameWorld munaktársai újra összeállnak, és egy másik stúdiót alapítanak. Az új brigád neve Union Studio lehet, és már ki is szivárgott az első kép az általuk készített shooterből.
1327591672

Videón a S.T.A.L.K.E.R. Online

Egy közel ötperces videó bukkant fel a YouTube-on, ami a címe szerint ugyan a S.T.A.L.K.E.R. 2-t mutatja be, valójában a S.T.A.L.K.E.R. Online nevű játékból származik, ami egy orosz piacra szánt MMO lesz a jól ismert univerzumban. Azért ennek is örülünk, bár a minőség hagy némi kívánnivalót maga után.