Crusader Kings II

PC

Stratégia, Történelmi
Kiadó: Paradox Interactive, Fejlesztő: Paradox Interactive
A Crusader Kings folytatásában egy keresztény frakcióval vághatunk neki Európa elfoglalásának.
Értékelés: Nincs még értékelve

Most már elő is fizethetünk a Crusader Kings II-re

Aki ismeri a Paradox játékait, az tudja, hogy mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, amennyiben minden kiegészítőt megvásárolnánk hozzájuk. Erre a problémára nyújt megoldást a Crusader Kings II előfizetéses rendszere.

Crusader Kings II - ingyenes DLC-re csaphatunk le

Figyelem, királyok, királynék és egyéb fejedelmek! A fekete halál szabadon járja a vidéket! Nem árt sietni, ugyanis csupán hétfőig csaphatunk le ingyen az amúgy 10 eurót kóstáló The Reaper's Due DLC-re.

Crusader Kings II - ezúttal DLC-t kaptunk ingyen

A Berlinben megrendezett PDXCON során bejelentették a Crusader Kings-széria folytatását, melynek apropóján most minden játékos, aki feliratkozik a harmadik résszel kapcsolatos hírlevelekre, ajándék DLC-t kap a második epizódhoz.
  • Írta: sirdani
  • 1 komment

Akciókkal indít a PDXCON

A Paradox-fanfest alkalmából idén is bőven el leszünk eresztve remek akciókkal; a legendás stratégiafejlesztőnek szinte az összes alkotása komoly leárazást kapott, a Crusader Kings II pedig még ingyenes is.
  • Írta: sirdani
  • 1 komment

Itt a Humble Crusader Kings II Bundle

Ha mindig is arra vágytál, hogy jó sok kiegészítővel együtt beszerezd a világ egyik leghangulatosabb középkori birodalommenedzselős alkotását, csak a pénztárcád mindig nemet mondott, akkor eljött az idő, hogy most akciósan lecsapj a szériára!

„Valószínű” a Crusader Kings-széria folytatása

Ismét feleséget keres a pápa! A Paradox Interactive leköszönő vezérigazgatója, Fred Wester nyilatkozatában „valószínűnek” tartja a Crusader Kings-franchise folytatását.

Több kiegészítőt is bejelentett a Paradox

Jó nap ez az stratégák számára! A Crusader Kings II, az Europa Unversalis IV, valamint a Hearts Of Iron IV is új kiegészítőcsomagokat kapnak. Mindhárom pakkhoz érkezett egy-egy előzetes videó is!

Ingyenes a Steamen a Crusader Kings II

Egy meglehetősen pozitív kritikákat kapott grand strategyt zsákolhatunk be most teljesen ingyen a Steamen. Az eredetileg 2012-ben megjelent Crusader Kings II-ről van szó, amelyben egy középkori királyságot kell felvirágoztatnunk.

Crusader Kings-szerű Trónok harca készülhetne

A vezérigazgató szerint az HBO nemrégiben megkörnyékezte a Paradox Interactive-ot, ám nem azért, mert a sorozat gyártója egy Crusader Kings 2-szerű játékban szeretné viszontlátni a Trónok harcát. Egy rajongói modra orrolt meg.

Heti akciók és leárazások - Halloween Special

Elindult az évente hagyományosan megrendezett Steam Halloween Sale, melyhez ezúttal mások is csatlakoznak. Fáradjatok beljebb és szemezgessetek a Gamekapocs által összegereblyézett akciók és leárazások tömegéből!

Heti akciók és leárazások - 42. hét

Ismét véget ért egy hét, de az akciók csak most kezdődnek igazán. Szétnéztünk nektek a neten és találtunk egy-két izgalmas leárazást, hogy megkönnyítsük nektek a spórolást a bevásárlás közben. Jó szórakozást!

Heti akciók és leárazások - 40. hét

Leárazásokban szerencsére soha nincs hiány az online játékboltokban. Igaz, nem mindig azok a címek kerülnek reflektorfénybe, amire éppen fenjük a fogunkat, de jobb, ha benéztek, hátha kivételesen jó napotok van!

A hétvégén kipróbálható a Crusader Kings 2

Minden érdeklődő ingyenesen kipróbálhatja a hétvégén a Paradox Interactive kultstátuszú stratégiáját. A két éve megjelent alkotás a középkor vérzivataros időszakába repít minket, a hardcore arcok legnagyobb örömére.

Elrajtolt az új Humble Bundle

Itt van az új Humbe Bundle, az akció szervezői ezúttal egy újabb Jumbo csomaggal készültek az érdeklődőknek. Ez azt jelenti, hogy nagyon kevés pénzért olyan játékokat kapsz, ami amúgy nagyon sokba kerülne.
  • Írta: fojesz
  • 6 komment

GC 2014: Jön a Crusader Kings II: Charlemagne

A Paradox Interactive bejelentette, hogy kibővül a Crusader Kings II. A Charlemagne nevet viselő expanzióban I. Károly frank császárt irányíthatjuk majd és a Frank Birodalom útját egyengethetjük benne.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések: most is lesz miből válogatni szerencsére, az már más kérdés, hogy a főszerepet ezúttal a kiegészítők kapják, és a kínálat többi része is inkább az ínyenceknek szól.

Paradox Interactive bejelentések érkeztek

A Paradox nem lustálkodik. Hearts of Iron IV, Runemaster, kiegészítők a Crusader Kings II-höz és az Europa Universalis IV-hez. Ezeket mind most jelentették be - van mire várnunk a jövőben.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Annak ellenére, hogy közeledik a nyári uborkaszezon - létezik még ilyen? -, jut néhány megjelenés május utolsó napjaira is, ráadásul akad közöttük nem egy nívós cím, szóval tessék izzítani a kontrollereket!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megkésve, de ismét összeraktuk a heti játékmegjelenések és filmpremierek listáját; miért pont a Call of Duty: Black Ops II debütálása mellett mennénk el szó nélkül, ugye? A következő napokban sok cím érkezik, jóllehet egy kezünkön meg tudjuk számolni azokat, amikkel tényleg játszanánk.

Megjelent a Crusader Kings II, van launch trailer

A Crusader Kings a maga nemében klasszikus, hiszen egy meglehetősen puritán, de hardcore stratégiáról van szó, ami az ELTE bölcsészek és a régészek kedvence volt, minden normális ember viszont messzire elkerülte. Most azonban itt a folytatás.