Euro Truck Simulator 2

PC

Szimulátor, Kamionos, Kamionverseny
Kiadó: _No Company, Fejlesztő: SCS Software
Az SCS Software folytatja a hagyományokat, és ismét Európa útjait róhatjuk a többtonnás jószágokkal. Maradj ébren!
Értékelés: Nincs még értékelve

Euro Truck Simulator 2 - traileren a következő DLC

Nincs már messze az Euro Truck Simulator 2: Road to the Black Sea megjelenése, így az SCS Software új látnivalókkal készíti a kamionosokat a nagy napra. Itt az idő, hogy bejárjuk egész Kelet-Európát!

Euro Truck Simulator 2 - irány Erdély!

Road to the Black Sea címmel vadonatúj kiegészítőt kap a népszerű kamionszimulátor. A három újonnan érkező országnak köszönhetően végre lehetőségünk lesz keresztül utazni egész Európán.

Euro Truck Simulator 2 - út a Balti-tenger felé

Ideje újra teletölteni a tankot, jövő héten ugyanis felfedezzük Északkelet-Európát. A Balti térség öt országgal és több mint 13 ezer kilométernyi új útszakasszal várja a kamionsofőröket. Lássuk az ehhez tartozó előzetest!

Euro Truck Simulator 2 - új DLC, magyar felhívás

A SCS Software bejelentette az Euro Truck Simulator 2 legújabb DLC-jét, amelyben a balti államok országútjait szelhetjük át kamionjainkkal - beleértve Oroszország egy kis szegletét is Szentpétervárral.

Euro Truck Simulator 2 - irány Olaszország!

Habár Észak-Olaszországot már eddig is bejárhattuk az Euro Truck Simulator 2-ben, a játék következő DLC-jével az egész félszigeten szállítmányozhatunk kedvünkre. Emellett egy ingyenes frissítéssel is kedveskednek a srácok.

Megvannak az első Steam Awards győztesei

A tavalyi év végén rendezték meg először a Steam Awards díjátadót, ahol nemcsak az egyes kategóriák jelöltjei kerültek kiválasztásra a játékosok szavazatai alapján, de bizonyos díjakat is ők álmodtak meg.

Euro Truck Simulator - Vive La France!

Jövő hét elején új kiegészítőcsomag érkezik az Euro Truck Simulator 2-höz, melyben ezúttal a játékbeli Franciaország kap egy nagyobb frissítést. Kibővül az úthálózat, új városok és más újdonságok várják a játékosokat.
  • Írta: barackostej
  • 0 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Végre itt a május, mi pedig szállítjuk a hónap első játékmegjelenési listáját. A következő hetekben aligha érheti panasz a felhozatalt, már most is több nagyobb cím kerül a boltokba.

Euro Truck Simulator 2 - irány Skandinávia!

A SCS Software bejelentette az Euro Truck Simulator 2 legújabb DLC-jének megjelenési dátumát. Eszerint májusban megyünk a festői szépségű Skandináviába néhány jövedelmező fuvar erejéig.

Heti akciók és leárazások - 46. hét

Ismét összeszedtük nektek a hét érdekesebb akcióit, ezúttal találtok klassz Far Cry, Euro Truck Simulator és Mount & Blade leárazásokat, de olcsóbb az Europa Universalis IV és a Saints Row-széria több eleme is.

Heti akciók és leárazások - 41. hét

Egy-két klassz akció mindig felbukkan a neten, mi pedig válogatunk nektek. Egy kicsit megint spórolhattok a hőn áhított játékokon, amiket mindig meg akartatok venni, de sajnáltátok rá a teljes árat. Íme, a 41. heti kínálat.

2013 legolvasottabb hírei a Gamekapcson

Folytatjuk a szokásos év végi összefoglaló-sorozatunkat, a legolvasottabb blogok után ma a legolvasottabb híreink listája következik. A legtöbbet természetesen itt is a next-gen téma pörgött.

Euro Truck Simulator 2 - Budapest is benne lesz

Az Euro Truck Simulator 2 fejlesztője, az SCS Software hivatalos blogján jelentette be, hogy érkezik az első térképcsomag tavaly megjelent kamionos játékához. A kiegészítő Kelet-Európa felé nyitja majd meg az utakat.

2012 legolvasottabb hírei a Gamekapcson

Túléltük a karácsonyt, jön az év vége, mi pedig összefoglalunk. Első lépésként a Gamekapocs legolvasottabb híreit szedtük listába nektek, kiderül, 2012-ben mely történések érdekeltek a leginkább titeket!

Élen nyitott itthon a Call of Duty: Black Ops II

Az őszi dömpingben minden hétre jut egy slágercím, most éppen a Call of Duty: Black Ops II tarolta le azonnal a hazai játékeladási toplistát, míg a Halo 4 pedig még a dobogóról is lecsúszott.

Élen nyitott itthon a Halo 4

Kapásból a hazai játékeladási toplista élére ugrott a Halo 4, ezzel a 343 Industries FPS-e még az Assassin's Creed harmadik részét is hátrébb tolta. Újonc volt még a héten a legutóbbi Professor Layton-játék is, a 3DS-es cím egy szerény negyvenedik helyet zsebelt be.

Az élen nyitott itthon az Assassin's Creed III

A várakozásoknak megfelelően itthon is letarolta a piacot az Assassin's Creed harmadik része, és míg a vitás spin-off hátrébből, addig a főverzió kapásból a hazai eladási toplista élén rajtolt. A Need for Speed: Most Wantednek a dobogó harmadik fokára futotta.

Élen nyitott itthon az új Medal of Honor

Hiába a kritikák, a Medal of Honor: Warfighterre rengetegen rárepültek a megjelenés után, az Electronic Arts FPS-e a hazai játékeladási toplistát is bevette az első héten. Az újoncok közül remekül rajtolt továbbá a Forza Horizon, a FIFA Manager 13 már hátulról indult.

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

A FIFA 13 kirobbanthatatlan az első helyről, az EA Sports focis játéka már egy hónapja kisajátítja magának az aranyérmet. Hátul azért történnek változások, jóllehet az igazi rendbontó megjelenések még csak a következő hetekben jönnek. Csekkoljátok a legújabb toplistát!

Euro Truck Simulator 2 - új információk és tervek

A kamionszimulátorairól elhíresült SCS Software történetének legnagyobb projektjébe kezdett bele pár éve az Euro Truck Simulator 2-vel, mely fejlesztése a jelek szerint nagyon jól halad. Ezt bizonyítja, hogy már a biztosan tartható megjelenési dátumot is közölték, mely 2012 augusztusának első hete.