Mark of the Ninja

Xbox 360, Xbox 360 Live Arcade

Akció, Lopakodós, 2D-s
Kiadó: Microsoft, Fejlesztő: Klei
Nindzsás játékot fejlesztenek a Shank alkotói. Lopakodás, vérontás és klasszikus, oldalnézetes játékmenet.
Értékelés: 9.0

Lényegében a Tencenté lett a Klei Entertainment is

A minap érkezett a bejelentés, hogy a Tencent többségi részesedést szerzett az eddig független kanadai stúdióban, a Don't Starve-ot is jegyző Klei Entertainmentben.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az októberi játékáradat, ezen a héten is izgalmas megjelenések várnak ránk. A hét fő attrakciója természetesen a Call of Duty: Black Ops 4, amely klasszikus egyjátékos kampány nélkül próbál majd szerencsét.

Rohamosan közelít a Mark of the Ninja: Remastered

Már korábban is tudni lehetett, hogy érkezőfélben van a multiplatform Mark of the Ninja: Remastered, a napokban azonban új előzetest, valamint konkrét megjelenési dátum is érkezett az alkotáshoz.
  • Írta: sirdani
  • 5 komment

Multiplatform lesz a Mark of the Ninja: Remastered

Ahogy azt sejtettük, nem csak Nintendo Switch-re jön a Mark of the Ninja felújított változata. A fejlesztők bejelentették, hogy idén ősszel PC-re, Xbox One-ra és PS4-re is befut az oldalnézetes lopakodós anyag.

Idén is rágyúr az indie címekre a Nintendo Switch

Tegnap este lezajlott a legutóbbi Nintendo Direct, amely teljes egészében a Switch közelgő indie játékkínálatára koncentrált. A hibridkonzolra költözik a Mark of the Ninja, a Lumines és a The Banner Saga-trilógia is.

Ingyen játszhatóak a Steamen a Klei játékai

Ezen a hétvégén szabadon játszhatunk a Klei Entertainment alkotásaival a Steamen. Az Invisible Inc., a Shank, a Crypt of the NecroDancer, a Mark of the Ninja, na és persze a Don't Starve is az ajánlat része.

Íme, a Golden Joystick Awards 2013 győztesei

Pénteken tartották meg a harmincegyedik Golden Joystick Awards díjátadót, ahol a játékosok dönthettek különböző kategóriákban arról, hogy melyek legyenek az elmúlt év legjobb játékai.

Elindult a Humble Indie Bundle 9

Folytatódik a Humble Bundle-sorozat, immár kilencedjére kapják a főszerepet a független fejlesztésű játékok. A menetrend a szokásos: annyit fizetsz értük, amennyit csak akarsz.

Mark of the Ninja - jön a Special Edition DLC

A Klei Entertainment ad még egy esélyt a tavalyi év egyik legjobban sikerült platformjátékának. Nyáron érkezik a Special Edition DLC, amely Dosan háttértörténetéről libbenti le a fátylat, sőt a játékmeneten is csavar egyet.

Szavazz a 2012-es év legjobb játékaira!

Emlékezetes évet hagytunk magunk mögött, ideje hát visszaemlékezni és számot vetni. Számodra melyik játék nyújtotta a legmarkánsabb élményt? Nosza, tedd le a voksod a kedvenceid mellett!

PC-re is megjelenik a Mark of the Ninja

Lehet örülni, októberben véget ér a Mark of the Ninja Xbox-exkluzivitása. Ez azt jelenti, hogy számítógépen is tiszteletét teszi a Klei Entertainment oldalnézetes akciójátéka, ráadásul az ígéretek szerint nem silány portot kapunk: az anyag minden vonatkozásában ízig-vérig PC-s lesz!
  • Írta: fojesz
  • 8 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az iskolakezdés hete a kiegészítőké lesz, több expanzió, letölthető tartalom is érkezik majd az elmúlt hónapok és évek slágercímeihez - és ez alatt nem feltétlenül az új Sims 3-adalékot értjük. A héten jön a Battlefield 3: Armored Kill, befejeződik a Modern Warfare 3 DLC-áradata, és kapunk új Skyrim-tartalmat is.

E3 2012: A második videócsokor

A mai napra is jutott néhány érdekes mozgókép, amiket semmiképpen sem szeretnénk kihagyni. Végre verseny közben láthatjuk a LittleBigPlanet Kartingot, a Call of Duty: Black Ops 2 kulisszái mögé pillantunk, megtudjuk miért lesz olyan jó a Dust 514. S ez még a jéghegy csúcsa...

Jön a Mark of the Ninja, a Shank alkotóitól

A Klei Entertainment bejelentette új játékát, mely egy igazi oldalnézetes, nindzsás cím lesz, és ami a tűzkeresztségben a Mark of the Ninja nevet kapta. Nem csupán a vagdalkozás kapja a főszerepet, hanem a lopakodás, a taktikázás, valamint a halálos csapdák kerülgetése is hangsúlyos lesz.