SimCity

PC

Sim-Tycoon, Városépítõs
Kiadó: Electronic Arts, Fejlesztő: Maxis
Folytatódik a SimCity! Noha maga játék nem rossz, sajnos az állandó online kapcsolat miatt nem részesült túl jó fogadtatásban az anyag.
Értékelés: 5.0

GDC 2015: Bezárta az EA a SimCity fejlesztőit

A Game Developers Conference során esett be a rossz hír, miszerint az Electronic Arts szélnek eresztette a Maxis Emeryville-t, vagyis azt a brigádot, ami az eredeti Maxisból úgy-ahogy megmaradt.

Az EA továbbra is eredményes

Az Electronic Arts legutóbbi pénzügyi negyedéve sikeresnek mondható, de ami a legfontosabb, hogy a kiadó a közelgő játékairól is elhintett pár érdekességet. Tényleg 2016 végén jön a Battlefield 5.

Heti akciók és leárazások - Black Friday Special

Idén november 28-ra esik az amerikai fekete péntek, amit mi magyarok ugyan nem ünnepelünk, a játékos társadalomban azonban érezhető hatást fejt ki. Ezeket az árban is érezhető változásokat követtük most le nektek.

Blogajánló: A blogverseny nyertese pedig…

A héten csak két blogot ajánlunk, mivel csak a hét második feléből szemezgettünk, és amúgy is kellett a hely, hogy kihirdessük a blogversenyünk nyertesét. Lássuk az eredményt!

SimCity - végre éles az offline mód

Egy év kellett ahhoz, hogy az EA engedelmeskedjen a rajongói nyomásnak, így a mai napon, a SimCity tizedik frissítésének letöltésével végre offline is nyomulhatunk a városépítő alkotással. Ugye örülünk?

Végre: offline is játszható lesz a SimCity

A modtámogatás bejelentése után egy másik meglepetéssel is előrukkolt a Maxis: tíz hónapot kellett rá várnunk, de végre offline is játszható lesz a SimCity! A 10-es rajtszámú frissítéssel érkezik a fejlesztés.

Modtámogatást kapott a SimCity

Kreatív rajongók régi vágya vált most valóra, elvégre a SimCity fejlesztője, a Maxis zöld utat adott a modoknak. Most már bárki gyárthat különféle kiegészítéseket a városépítős címhez. Jobb későn, mint soha - igaz?

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Már azt hittem, hogy a PlayStation 4 amerikai rajtja miatt nagy csend lesz itthon játékmegjelenések terén, de szerencsére a kiadók rám cáfoltak: lesz miből válogatni a következő napokban!

SimCity: Cities of Tomorrow - itt a launch trailer

November 12-én válik letölthetővé a SimCity első masszívabb kiegészítője, a Cities of Tomorrow, ennek apropóján adta ki most az Electronic Arts és a Maxis a játék launch trailerét. Csekkoljátok!

Mozgásban a SimCity: Cities of Tomorrow

Új előzetest kaptunk a SimCity első komolyabb kiegészítőjéről, a Cities of Tomorrow-ról. A gameplay trailer ízelítőt ad abból, hogy milyen szerepet adhatunk majd a jövőbeli városoknak...

Mégis jöhet az offline mód a SimCitybe?

Óriási balhé volt belőle, és úgy tűnik, a Maxis engedhet: a fejlesztőcég külön csapatot állított rá arra, hogy feltérképezze a lehetőségeket a SimCity offline módjának bevezetése kapcsán.

Novemberben jön a SimCity: Cities of the Future

Két hónap múlva landol a SimCity első komolyabb kiegészítője, a Cities of the Future, melyben 50-75 évet ugrunk előre az időben. Városunk biztonságáért drónok felelnek, futurisztikus tornyokat emelhetünk és így tovább.

Változások előtt áll a SimCity

A Maxis állítólag puhatolózik a játékosoknál, egy kérdőív segítségével próbálnak választ kapni arra, hogy mik lennének azok a funkciók, amiket szívesen viszontlátnának a városépítős címben. Esélyes a hivatalos offline mód is.

SimCity - megjelent az Amusement Park DLC

Szép csendben megjelent a SimCity első bővítménye, mellyel vidámparkokkal vértezhetjük fel városainkat. Az új tartalom mögött komplex rendszer dolgozik, erről tanúskodik az áttekintésnek szánt videó is.

Ez történik most az Electronic Arts háza táján

Az Electronic Arts közzétette legfrissebb pénzügyi jelentését, ami a sok-sok szám mellett sok-sok érdekes infót is tartogatott a kiadó játékainak teljesítményéről, illetve next-gen terveiről.

Nem fogytak a márciusi platform-exkluzívok?

A Cowen and Company elemzőcég szerint Amerikában a Gears of War: Judgment és a God of War: Ascension sem tudta hozni elődje eladásait, ennek megfelelően a játékértékesítések általában is visszaestek márciusban.

Újra szélsebes a SimCity

A Maxis bejelentette, hogy ismét elérhető a SimCityben a játékidőt felpörgető Cheetah mód. A fejlesztők korábban azért tiltották le ezt az opciót, hogy a szerverproblémákkal küszködő játék teljesítménye javulhasson.

Az elmúlt idők legjobb PC játékai (x)

Partnerünk, a Konzolok Szervize készített nektek egy rövid válogatást az elmúlt egy év legsikeresebb PC-s játékaiból. Ha számítógépen játszol, akkor ezeket a címeket nem hagyhatod ki!

Ingyen játék a SimCity-vásárlóknak - a részletek

Azt ugyan eddig is tudtuk, hogy az Electronic Arts inkább ingyen játékkal kárpótolná a SimCity-vásárlókat ahelyett, hogy visszatérítené a pénzüket, a konkrétumokat viszont eddig homály fedte.

Már offline is játszható a SimCity

Délelőtt még arról híreztünk az egyik fejlesztő szavait idézve, miszerint a SimCity élvezetéhez nem szükséges állandó internetkapcsolat. A tehetséges modderek már elő is álltak a megoldással.