Madden NFL 13

PlayStation 3, Xbox 360, Wii, Vita, Wii U

Sport, Amerikai Foci
Kiadó: EA Sports, Fejlesztő: EA Tiburon
Idén is lesz Madden NFL, és idén is az EA Sports készíti, természetesen. Vajon lesznek meglepetések?
Értékelés: Nincs még értékelve

A héten szavaz az NFL az EA-partnerségről

Nemrég kiderült, hogy az NFL asztalhoz ült a 2K-vel, és újra szerződést kötöttek, így sokakban felmerülhetett, hogy ez vajon jelent-e valamit a Madden-sorozatra nézve. Úgy néz ki, nem kell félni, az NFL-re és az EA-re újabb hosszú partnerség vár.

Az EA-nél már a digitális eladás a menő

A kiadóóriás közzétette az első negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését, melyből kiderül, hogy a digitális bevételek immáron meghaladták a dobozos játékokból befolyt összeget. Legnagyobb partnerük az Apple.

Mégis fejleszt Wii U-ra az EA

Nem sok jót sejtetett a Nintendo számára, mikor az Electronic Arts egyik alelnöke azt találta mondani, hogy a kiadó nem fejleszt jelenleg a Wii U-ra. Most kiderült, mégis fejleszt, csak nem olyan sokat.

Nem fejleszt Wii U-ra az Electronic Arts

Legalábbis egyelőre semmilyen Wii U-játék nem készül az óriáskiadónál, ami attól függetlenül sem jó jel a platform számára, hogy szereted-e az Electronic Arts-játékokat vagy sem.

A következő generációt várja az Electronic Arts

A kiadó legfrissebb pénzügyi helyzetjelentése nem sikerült a legfényesebben, a piac egyértelműen a next-gen konzolokat várja. FIFA és Battlefield biztosan lesz a következő generációban is.

Amerikában 4 éve a Call of Duty a legnépszerűbb

Az NPD Group közzétette a 2012 decemberére, illetve a teljes tavalyi évre vonatkozó eladási toplistáit. Az amerikai adatok alapján a játékok között abszolút dominanciának örvendhetett a Call of Duty: Black Ops II.

Electronic Arts: csalódás a Medal of Honor

Az Electronic Arts közzétette a második pénzügyi negyedévére vonatkozó jelentését, és bár ebben még nem szerepelnek a Medal of Honor: Warfighter számai, a kiadó nem számít sok jóra. Közben tarolt a FIFA, folyamatosan erősödik az Origin felhasználói tábora, a jövő pedig a digitális piacé.

Megint beperelik az EA Sportsot

Ismét csoportos keresetet nyújtottak be az EA Sports ellen, amihez bármilyen amerikai állampolgár csatlakozhat, ha megvásárolta a Madden NFL vagy NCAA Football valamelyik részét az elmúlt hét és fél évben. A per azért indult a kiadóval szemben, mert az versenyellenes módon sajátította ki magának az NFL jogait.

Itt van a Wii U nyitócímeinek teljes listája

A japán vállalat nem kerülgeti tovább a forró kását, s végre közölte a nyitójátékok teljes listáját, miután hetekig ment a fejvakarás. Régiónként más és más játékokkal találkoztunk korábban, a Nintendo végre felnyitotta a szemünket. Ezek a címek jönnek november 18-tól március 30-ig.

Az élen nyitott itthon a Guild Wars 2

Remekül nyitott itthon a Guild Wars 2, a játék azonnal a legkeresettebb címmé vált a magyar játékosok körében. Meglepően jól rajtolt a Madden NFL 13 is: az idei szezont feldolgozó amerikai focis játék a hetedik lett. Itt az ősz, úgy tűnik, a játékeladási toplistán is pörögnek az események.

Megújul az EA Sports-féle Season Pass

Ha az idei évben sportjátékok vásárlásán töröd a buksidat, előbb-utóbb belefutsz különböző letölthető tartalmakba. Az EA Sports jó szokásához híven ismét számos DLC-t kínál olyan címekhez, mint a Madden NFL 13, a FIFA 13 vagy éppen a Tiger Woods 13 - Season Pass-szel bebiztosíthatod magadat!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A nyár utolsó hete következik, bárhonnan nézzük, ami egyúttal azt is jelenti: a következő napokban már valamivel több érdemi megjelenésre számíthatunk, mint korábban. Lesz egy raklapnyi DLC, jön az új Madden NFL, és el ne feledjük: a héten élesednek a Guild Wars 2 szerverei is!

Elérhető a Madden NFL 13 és az NHL 13 demója

Két legyet üthetnek egy csapásra a sportjátékok szerelmesei, elvégre a napokban felkerült a digitális piacterekre az amerikai focis és jégkorongos szimulátor következő darabjainak kipróbálható verziói. Most végre kiderül, miért is egyeduralkodó az EA Sports ezekben a műfajokban.

E3 2012: EA sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Az Electronic Arts folytatja a sort, késő este kezdődő konferenciáján minden bizonnyal sok izgalmas bejelentésre számíthatunk! Persze nem mi lennénk, ha nem élőben közvetítenénk ezt a bulit is, tartsatok velünk, hogy első kézből olvashassátok a legújabb bejelentéseket!

E3 2012: Microsoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Az E3-as sajtókonferenciákat a Microsoft kezdi meg, reményeink szerint izgalmas bejelentésekkel teszik emlékezetessé a redmondiak az estét. Az eseményt természetesen a korábbi szokásainknak megfelelőn élőben közvetítjük, kövessetek bennünket, azonnal szállítjuk a legújabb bejelentéseket!

E3 2012: Kinectesedik a FIFA és a Madden NFL

Az EA Sports még tavaly jelentette be, hogy a FIFA- és a Madden NFL-sorozatok következő részei kihasználják a Kinect képességeit - nos, az eredményeket az imént láthattuk a Microsoft sajtókonferenciáján. A lényeg itt is a hangvezérlésen lesz, egész jópofa, ahogy a kamera segíti a beleélést.

E3 2012: Hivatalos az új NFS: Most Wanted

Befutott az Electronic Arts line-up-ja, amit elolvasva világossá vált előttünk, hogy tényleg készül az új Need for Speed: Most Wanted a Criterion Games jóvoltából. A Dead Space 3 után még egy fejlesztés, ami idő előtt bizonyosságot nyert. Nem lepődünk meg, befutott az első kép is.

Mozgásban a Madden NFL 13

A nyár folyamán kezdetét veszi az EA Sports-címek idei áradata, a sort természetesen a Madden NFL 13 nyitja. A trailerből az is kiderül, hogy melyek azok az új játékmeneti finomságok, amiért érdemes ez évben is megvenni az amerikai focis játékot. Van egy seregnyi új képünk is.

Ők lehetnek a Madden NFL 13 borítóján

Az Electronic Arts az idei évben is a közönséggel szavaztatja majd meg, hogy ki kerüljön a következő Madden-játék borítójára. A játékosok 32 névből választhatják majd ki a győztest, ebből egyelőre tizenhatot ismerhetünk meg, a maradék tizenhatot pedig hamarosan elénk tárják.