Fable Heroes X360

Letölthető részt kap a Lionhead-féle Fable.
1642435257

Elhunyt a Fable művészeti igazgatója

Ötvenhét éves korában elhunyt a Bullfrog és a Lionhead veteránja, Paul McLaughlin, aki többek között a Fable művészeti igazgatója is volt, de dolgozott a Black & White-sorozaton is.
1580240280

Felsorakoznak a Games with Gold februári játékai

A Microsoft bejelentette, hogy milyen játékokat kapnak majd az Xbox Live Gold-előfizetők a következő hónapban. Ezúttal két Xbox One-os és egy-egy Xbox 360-as, illetve xboxos címre számíthattok.
1559656840

Fable IV - elbúcsúzunk a ködös Albiontól?

Egyre biztosabb, hogy a Microsoft idei E3-as konferenciáján bemutatkozik a Forza Horizon-sorozatért felelős Playground Games legújabb játéka, a következő számozott Fable-epizód, amiről most kiszivárgott néhány apró részlet.
1493645641

Simán folytatódhat még a Fable-sorozat

Annak ellenére, hogy a Microsoft legutóbb alaposan belerúgott a sorozatba, Phil Spencer, az Xbox-részleg vezére egy Twitter-kérdésre adott válaszában elárulta, rengeteg irányba vihetik a szériát.
1403362800

Új címen dolgozik a Lionhead

Ahhoz képest, hogy korábban a Lionhead arról beszélt, hogy nem lesz belőle Fable-stúdió, nyolc éve jelent meg az utolsó olyan játéka, ami nem kapcsolódott a sorozathoz. Most viszont tényleg újítanának a srácok.
1366722000

Megvan a Lionhead új fejese

A Lionhead atyaúristene, Peter Molyneux tavaly márciusban hagyta el a fejlesztőcéget, és most sikerült utódot találni neki. John Needham, a Cryptic Studios egykori vezérigazgatója veszi át a helyét.
1350477013

Leépítések a Lionhead Studiosnál

A Microsoft soha nem látott mértékű létszámcsökkentésbe kezdett a Fable fejlesztőinél, a Lionhead Studiosnál. A brit csapat összlétszámának 10 százaléka került lapátra. A Fable: The Journey munkálatainak végeztével az anyacég nem tart rájuk igény, a szerencséseket átcsoportosították.
1336467715

Fable Heroes villámteszt

Arcade mellékszálat kapott Peter Molyneux legendás sorozata. A kizárólag Xbox LIVE rendszeren elérhető Fable Heroes különleges mesevilágában pamutbabák veszik fel a harcot a gonosz seregeivel, fakardokat és légpuskákat előkészíteni, kezdődik a hetedhét országra szóló viadal!
1335855600

Holnap jön a Fable Heroes, látnivalókat kaptunk

A szokottnál gyorsabb ütemben bővül a Fable-sorozat, igaz, nem feltétlenül úgy, ahogy azt a rajongók korábban várták. Ősszel jön a kinectes Fable: The Journey, holnap pedig belevághatunk a Fable Heroes címen érkező letölthető kalandba, ahol az arcade élményé és a kooperatív módé a főszerep.
1335794400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Most sem leszünk túlzottan eleresztve játékmegjelenések szempontjából, de nem panaszkodhatunk: ha nagyon akarunk, fogunk találni olyan anyagot, amivel játszhatunk a napokban. Amúgy is itt a jó idő, tudjátok: legalább addig hagyjátok ott a gépet, amíg ki nem cipelitek a szabadba!