Anno 1701

Stratégia
Kiadó: Deep Silver, Fejlesztő: Related Designs
Azs Anno-sorozat legújabb része bámulatos grafikával, élvezetes és érdekes játékmenettel, no meg persze páratlan hangulattal!
Értékelés: 8.1

Ma még bezsebelhetitek a Ubisoft ajándékait

Véget ért a Ubisoft karácsonyi ajándékzuhataga, de nem kell aggódnotok, ha lemaradtatok valamelyik ingyenes játékról. Ma még utoljára lecsaphattok a PC-n beváltható teljes címekre és egyéb extrákra.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játékok nélkül, igaz, ezúttal főleg újrázások és megkésett portok töltik fel a megjelenési listánkat. Lássuk, hogy miből élünk a következő napokban!

Megvette a Ubisoft az Anno fejlesztőit

Az Anno-sorozatról ismert Related Designs egyharmada már eddig is a francia kiadóé volt, most azonban a Ubisoft lecsapott a cég maradékára. Azt egyelőre nem tudni, milyen hatása lesz ennek a csapat munkájára.

Az év nagy PC-s játékmegjelenései - őszig

Megjelent egy lista a neten az idei év nagy PC-s játékmegjelenéseiről. A felsorolás őszig minden, már megerősített dátumú megjelenést tartalmaz.

A heti játékmegjelenések

A héten érkezik többek között a felturbózott Bully, az új Dawn of War kiegészítő, a PSP-s God of War, az Army of Two és a Super Smash Bros. Brawl.

Ubisofték bekebelezték az Anno fejlesztőit

A francia Ubisoft bejelentette, hogy felvásárolták a német illetőségű SunFlowers csapatát, kiknek többek között a méltán népszerű Anno-sorozatot köszönhetjük.

Anno 1701: Addon - Az első képek és infók

Továbbra sincs elkeresztelve az Anno 1701 első kiegészítő lemeze, azonban az első információk vele kapcsolatban illetve az első képek megérkeztek.

Kiegészül az Anno 1701

A német Sunflowers bejelentette, hogy a népszerű 1701 A.D. néven is ismert Anno 1701 kiegészül a közeljövőben. A folytatást egylőre még nem keresztelték el.

Az e-heti játékmegjelenések

Kissé megkésve, de összeállítottuk Nektek, a héten megjelenő játékok - szerencsére jó hosszú - listáját: lesz itt Need for Speed, FIFA és még sok más nyalánkság...

Megérkezett az Anno 1701 angol demója

Németül már elérhető ugyan az Anno 1701 demója, azonban in inglis még csak most jelent meg a kipróbálható verzió, melynek mérete bár durva, ám a letöltés javallott!

Több, mint 350 friss kép galériánkban

A sajnálatos magyar foci-vereség után bánkódó olvasóinkat jobb kedvre derítendő, hatalmas galériafrissítést ajánlunk fel gondűzőként több, mint 350 képpel.

Anno 1701 - Demó még megjelenés előtt

Gőzerővel készül az Anno-sorozatot trilógiává avanzsáló harmadik rész, melyet tavaly májusban neveztek át Anno 1701-re. A készítők most elárultak némi infót a demóról.
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

GC 2006: Friss screenshot dózis érkezett

Van itt minden kérem-szépen! Alone in the Dark, Anno 1701, Bioshock, FEAR, Full Auto 2, Gothic 3, Metal Gear Solid 4, Warhammer: Mark of Chaos stb.

GC 2006: Íme, a Deep Silver idei felhozatala

Európa egyik legnagyobb kiadója is elküldte nekünk azon listáját, melyen az idei Games Convention-ön kiállítandó játékai szerepelnek. A felhozatalért erre tessék...
  • Írta: fojesz
  • 7 komment

Vadonatúj screenshotok a galériánkban!

Sok-sok friss képet töltöttünk fel szerverünkre, melyek a közelmúltban jelentek meg: érkeztek Anno 1701, GTR 2, Haze, Mass Effect és X-men 3 shotok is többek között.

Anno 1701 névadás

Megszületett végre az Anno sorozat harmadik részének a címe. A Sunflowers új játéka ezentúl Anno 1701 címen fog futni, és a megjelenése 2006. végére van datálva.