Baldur's Gate II: Enhanced Edition PC

Visszatér a Baldur's Gate, méghozzá a sorozat első két részét újítják fel, és hozzák vissza kibővített formában.
1704389400

Game Pass-be tarthatnak az eredeti Baldur's Gate-játékok?

Olybá tűnik, hogy nemsokára a Game Pass impozáns repertoárjában tudhatják majd magukat az eredeti Baldur's Gate-játékok, a Baldur's Gate: Enhanced Edition és annak folytatása, a Baldur's Gate II: Enhanced Edition.
1690990406

A Baldur's Gate első két részével kárpótolják az Xbox-játékosokat

Úgy fest, hogy a Baldur's Gate III valamikor csak jövőre fut be Xbox Series X/S-re, a Microsoft azonban kitalálta a kárpótlást: A jelek szerint a széria első két része már a Game Passre tart.
1581663600

Drew Karpyshyn az Archetype-nál folytatja

A Mass Effect és a Star Wars világában is otthonosan mozgó Drew Karpyshyn számos nagyszerű játék létrehozásában vett részt a BioWare-nél. Két éve otthagyta őket, de az Archetype-hoz csatlakozva újra két BioWare-veteránnal dolgozik majd.
1571666400

Brit toplista: még mindig vezet a FIFA 20

Habár a múlt héten több friss megjelenésünk is volt, a FIFA 20-at egy játék sem tudta megszorongatni a brit játékeladási toplistán. Sebaj, a Nintendónak azért így sincs oka panaszra!
1571043600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az év egyik legizgalmasabb hete vár a Nintendo Switch-tulajokra, de azért a többi platformon sincs túl sok okunk a panaszra, ráadásul a mozikba is érdemes lesz ellátogatnunk. Biztosan nem fogunk unatkozni a következő napok során.
1569430800

Kicsit csúsznak a konzolos D&D-klasszikusok

Eredetileg a hónap végén kellett volna megjelennie a konzolokra szánt Baldur's Gate: Enhanced Edition Packet, a Planescape - Torment: Enhanced Editiont és az Icewind Dale: Enhanced Editiont tartalmazó csomagnak.
1569218400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi játékcunami, ezen a héten sem fogunk unatkozni. Mostantól végre a FIFA 20-ban is rúghatjuk a bőrt, reszelhetünk pár végtagot a The Surge 2-ben, a konzoljainkon pedig elővehetünk egy halom klasszikus szerepjátékot.
1559386838

Dátumot kaptak a konzolos D&D-klasszikusok

A Skybound és a Beamdog megerősítette, hogy a D&D-klasszikusok PC-re már megjelent felújított kiadásai ősszel konzolokon is elérhetőek lesznek. Új platformokra költözik a Baldur's Gate, a Neverwinter Nights, az Icewind Dale és a Planescape is.
1549566012

Konzolokra költöznek a Beamdog RPG-i

Idén a Baldur's Gate I és II, az Icewind Dale, a Planescape Torment és a Neverwinter Nights Xbox One-ra, PS4-re és Switchre költözik, miután a felújításra szakosodott Beamdog és a Skybound Games kiadó partnerséget kötött.
1538820001

Már készül a Baldur's Gate 3?

Friss szóbeszédek szerint a Divinity: Original Sin-sorozatot is fejlesztő Larian Studios sikeresen megszerezte a Beamdogtól a Baldur's Gate-jogokat, a csapat pedig már gőzerővel dolgozik a sorozat harmadik epizódján.