Wasteland 2

PC, PlayStation 4, Xbox One

RPG, Posztapokaliptikus
Kiadó: _No Company, Fejlesztő: inXile
A Fallout elődjének nevezhető Wasteland folytatódik, Brian Fargo a rajongók pénzéből csinálta meg a második részt.
Értékelés: 8.5

Ingyenesen tölthető a Wasteland 2: Director's Cut

Elindult a GOG téli akciósorozata, amit egy ingyenes játékkal is megfejeltek a szervezők: a következő két napban fizetés nélkül csaphatjátok hozzá a könyvtáratokhoz a Wasteland 2: Director's Cutot!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Meglehetősen ütős hétre virradt a mai reggelen, ugyanis a következő napokban jócskán el leszünk eresztve izgalmas játékokkal; jön az őrült Rage 2, a pestissel támadó A Plague Tale: Innocence és még mesterlövészkedhetünk is.

A Microsoft megvette az inXile-t és az Obsidiant is

Hivatalossá vált, hogy a Microsoft felvásárolta a Fallout: New Vegas és a Pillars of Eternity fejlesztőjét az Obsidian Entertainmentet, de ami igazán meglepetés, hogy Brian Fargo CRPG-specialista csapata, az inXile is az övé lett.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések, és úgy érkeznek majd a jobbnál jobb játékok ezúttal is, ahogy annak szeptemberben lennie kell. Lara Croft visszatér, és készülhetnek a kosárlabda- és a jégkorongrajongók is!
  • Írta: fojesz
  • 2 komment

Switch - terítéken a közeljövő indie címei

Ismét bemutatózott a Nintendo, a műsor a Switchre érkező független játékok körül forgott. Mindegyik cím a következő pár hónap során lát napvilágot a konzolra. Megkapjuk az Into the Breach, a Transistor és a Hyper Light Drifter portját is.

Nintendo Switchre tart a Wasteland 2

Az inXile Entertainment tájékoztatása szerint augusztusban Nintendo Switchre költözik a Wasteland 2: Director’s Cut. Egyelőre pontos dátumunk nincs, de a következő havi premier már biztos.

Switch-re költözik a Wasteland 2

Újabb fejlesztőcsapat fedezte fel magának a Nintendo Switch-et, ezúttal az inXile Entertainment célozgatott rá, hogy már javában dolgozik a konzollal: a jelek szerint készül a Wasteland 2 átirata!

Brian Fargo a Wasteland 3 után visszavonul

Az iparági veterán, úgy néz ki, 2019 tájékán leteszi a lantot. A szakember az eredeti Fallouttal kezdte az Interplaynél, de ő az inXile Entertainment alapítója is. Nem hagy elvarratlan szálakat maga után, a Wasteland 3-at még befejezi.

Próbáld ki a hétvégén a Wasteland 2-t!

Hétfőig ingyen játszható a Steamen a Wasteland 2: Director's Cut, az inXile Entertainment hardcore szerepjátéka. A posztapokaliptikus senkiföldje csak arra vár, hogy három nap alatt csapatoddal meghódítsd.

Így áll most a brit és az amerikai toplista

Két toplista is érkezett a héten. Menetrendszerűen futott be a legfrissebb brit toplista, amit megint a FIFA 16 vezet, és az NPD is közzétette az amerikai piac szeptemberi teljesítményéről szóló összesítését.

Wasteland 2: Director's Cut - az utolsó trailer

Premier előtti utolsó trailert kapott a Wasteland 2 rendezői változata. A PC-re már megjelent Wasteland 2 felújított és kiegészített kiadása ezúttal már konzolokra, PS4-re és Xbox One-ra is elérhető lesz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A rossz idővel együtt a játékeső sem akar elállni, ez a hét is sűrű lesz megjelenések terén. Megnézhetjük, milyen a Minecraft sztorija, és egy kiadós kiegészítés erejéig Geralt is visszatér.

Élőszereplős traileren a Wasteland 2

A jövő hónap közepén mutatkozik be a PC-re már megjelent Wasteland 2 felújított és kiegészített változata, a Director's Cut, ami ezúttal már konzolokra, PS4-re és Xbox One-ra is elérhető lesz. Új trailert mutatunk.
  • Írta: Shifty
  • 0 komment

Ősszel jelenik meg a Wasteland 2: Director's Cut

Ősszel örülhetnek a nukleáris holokausztot feldolgozó játékok rajongói, mivel a Fallout 4 mellett a Wasteland 2: Director's Cut is érkezik. A cím most először teszi tiszteletét konzolokon.
  • Írta: barackostej
  • 0 komment

Így fest a Wasteland 2: Director's Cut

Úgy is írhattam volna címben, hogy "így fest a konzolos Wasteland 2", amely nyáron végre befut PS4-en és Xbox One-on, míg a PC-sek ingyen befrissíthetik a példányukat az új verzióval. Most egy új trailert nézhettek meg a szerepjátékról.

Így fest a felturbózott Wasteland 2

Nyáron Game of the Year kiadást kap majd a Wasteland 2, ez változat jelenik meg a konzolokra is. Az új verzió egy sor fontos frissítést hoz, ezeket természetesen (?) a korábbi vásárlók is megkapják.

GDC 2015: PS4-re is megjelenik a Wasteland 2

Nem csupán az Xbox One-osok vethetik rá magukat az inXile hardcore szerepjátékára, hiszen a fejlesztők bejelentették, hogy nyáron PS4-re is megkapjuk a Wasteland: Game of the Year Editiont.

GDC 2015: Xbox One-ra is jön a Wasteland 2

A Microsoft alaposan rágyúr az indie játékokra, az idei GDC-n egy rakás kisebb-nagyobb alkotást jelentett be Xbox One-ra. Többek közt a Wasteland 2 és a Shovel Knight is napvilágot lát a konzolon.

Felturbózzák a Wasteland 2 grafikáját

Habár a Wasteland 2-t nagyon sok dolog miatt lehetett kedvelni, a grafikája nem tartozott ezek közé: még úgy is elavultnak tűnt a játék kinézete, hogy az eredeti rész látványához képest nyilván minden óriási előrelépésnek tűnt.

Vadiúj RPG-n dolgozik a Wasteland 2 fejlesztője

Az inXile Entertainment új projekt elkészítésébe vágott. Brian Fargo csapata ezúttal is marad a kaptafánál: szerepjátékot készítenek, noha elsőbbséget a Torment: Tides of Numenera munkálatai élveznek.