Orcs Must Die! 2 PC

Folytatás érkezik az Orcs Must Die!-hoz, a folytatás még jobb, mint az elődje.
1623078000

E3 2021: Ezekkel készül a PC Gaming Show

Természetesen a PC Gaming Show sem hagyja ki a nyári eseménydömpinget, és vasárnap este jelentkezik a saját műsorával, ahol exkluzív látnivalókkal, illetve meglepetésekkel várják majd a nézőket.
1522252800

Komoly elbocsátások az Orcs Must Die! fejlesztőinél

Az Orcs Must Die!-ért felelős Robot Entertainment megválik a fejlesztőgárda majd’ felétől. Az eddig két külön projekten dolgozó csapat mostantól egy játék fejlesztésére fókuszál majd.
1386169200

Itt az új Humble Bundle

Elindult a legújabb Humble Bundle akció, ezúttal hat független fejlesztésű játék lehet a tiéd. A Steam-kulcsokért legalább egy dollárt kérnek a szervezők, egyébként 165 dollárt kóstálna a csomag.
1343653200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Uborkaszezon, uborkaszezon - lassan vége lehetne már! Ezekben a napokban sem lesz túl sok érdemleges megjelenés, egy kezünkön meg tudjuk számolni, hogy mire lennénk hajlandóak pénzt áldozni. A Deadlight rendkívül ígéretesnek tűnik, és az új Orcs Must Die!-t is várjuk.
1341734908

Képeken az Orcs Must Die! 2

Az Age of Empires egykori fejlesztőiből verbuvált Robot Entertainment tower defense játéka remekül sikerült, ráadásul mind a sajtónál, mind a játékosoknál népszerű volt, így nem csoda, hogy már a folytatást várhatjuk. A második rész a hónap végén válik letölthetővé, addig nézzétek meg az új képeket róla!
1340445600

Július végén jön az Orcs Must Die! 2

A Robot Entertainment bejelentette, hogy július végén jelenik meg az Orcs Must Die! folytatása, a rajongók bő egy hónap múlva eshetnek neki az immár kooperatív móddal is felturbózott orkirtásnak. Természetesen az eredeti játék tulajdonosainak extra tartalom jár a második részben!
1333385722

Bejelentették az Orcs Must Die! folytatását

A Robot Entertainment bejelentette, hogy készül az Orcs Must Die! második része, amiben nemcsak kooperatív játéklehetőség, hanem egy raklapnyi újdonság is várja a rajongókat. A játékkal hamarosan behatóbban is megismerkedhetünk, addig nézzük meg belőle az első előzetest!