Canis Canem Edit

Akció
Kiadó: Rockstar, Fejlesztő: Rockstar
Korábban Bully néven ismert akciójáték a Rockstar-tól, melyben mi magunk alakíthatjuk az iskola eltántoríthatatlan, kegyetlen zsarnokát!
Értékelés: 9.0

A Rockstar megpróbálkozott a Bully 2 fejlesztésével

Sok-sok pletyka és találgatás után egy megbízhatónak tűnő forrás megerősítette, hogy a Rockstar annak idején tényleg belekezdett a Bully 2 fejlesztésébe, a projektből azonban nem lett semmi.

PS4-en is elérhető a Bully és a Manhunt

A Rockstar Games mindenféle előzetes bejelentés nélkül két PS2-es klasszikust tett elérhetővé a PS4-es PlayStation Store-ban. A Bully és a Manhunt már 1080p-ben fut, és trófeatámogatással is rendelkezik.

Jön a Bully folytatása?

A Rockstar levédette Európában a Bully Bullworth Academy: Canis Canem Edit címet, azonban egyelőre nem tudjuk, hogy mire fel. Többen folytatást vizionálnak - és hát miért ne?

A Max Payne 3 miatt pihentetik a Bully 2-t

A Rockstar anyastúdiójának döntése alapján inkább a Max Payne 3-ra koncentrál a vancouveri brigád, míg a Bully 2 munkálatai "korlátozott sávszélességgel" haladnak tovább. A rosszcsont diák bentlakásos iskolában töltött második kalandja tehát pont Max Payne miatt késlekedik.

A heti játékmegjelenések

A héten érkezik többek között a felturbózott Bully, az új Dawn of War kiegészítő, a PSP-s God of War, az Army of Two és a Super Smash Bros. Brawl.

Az Electronic Arts felvásárolná a Take2-t

John Riccitiello egy nyílt levélben arról ír, hogy az EA felvásárlási ajánlatot tesz a Grand Theft Auto sorozat jelenlegi kiadójának, a Take2-nak.

Csütörtök esti galériafrissítés

Hosszú idő után újra galériafrissítés következik: a felhozatal nagyon jó, érdemes végignézni a több száz képből álló hírt - görgessetek le egészen a lap aljáig!

Márciusban jelenik meg az új Canis Canem Edit

A Rockstar bejelentette, hogy az Európában Canis Canem Edit címen megjelent Bully Wii-s és Xbox 360-as változata március hetedikén kerül a boltok polcaira.

Felvásárolja a Sony a Rockstart?

Durva pletyka látott reggel napvilágot, miszerint a Sony szárnyai alá venné, azaz felvásárolná a GTA- és Manhunt-szériákat jegyző Rockstart.

Jön a Bully Wiire és X360ra is!

Minden negatív kritika ellenére a legtöbb embernek bejött a Rockstar Games legutóbbi játéka, a Bully. A Rockstar nem is hagyja parlagon a játékot...

Jack Thompson három hónapra felfüggesztve

Az ügyvédek fegyelmezett és szabályos munkájáért felelős Florida Bar végre megtette azt a lépést, amire minden játékos várt: felfüggesztette Jack Thompson-t.

Thompson a Take 2 tönkretételével fenyegetőzik

A közelmúltban folytatódott a Jack Thompson és a Take-Two kiadó közötti civakodás - természetesen az amerikai ügyvéd kezdeményezésére.

GDC 2007: A Gears of War a fejlesztők kedvence

Ahogy azt a megszokhattuk, az expón sor került a Game Developers Awards Choice idei nyerteseinek kihírdetésére is - mint az várható volt, tarolt a Gears of War.

Euphoria engine-nel erősít a Rockstar

A Rockstar bejelentette, hogy következő generációs, PS3-ra és X360-ra megjelenő majdani játékaikhoz a NaturalMotion Euphoria nevű motorját fogják használni.

Megérkezett a legfrissebb brit toplista

Megérkezett legfrissebb brit toplista, mely az utóbbi idők egyik legszínesebb lajstromának tekinthető, hiszen végre megdőlt a FIFA-PES páros angliai uralma.

Anyagi bukta a Bully? Nem lesz folytatás?

A Rockstar egyik legújabb játéka nemigen váltotta be a hozzáfűzött reményeket anyagiak terén, holott a PS2-exkluzív cím jól sikerült a várakozásokhoz képest.

Újból a FIFA 07 a britek kedvence

Megérkezett a legfrissebb brit toplista: világot megrengető változások nem történtek legutóbbi találkozásunk óta, a tízes élboly szinte ugyanaz mint eleddig.

A legfrissebb brit Top 10 - Élen az új Need for Speed

Szilárdan tartja vezető pozicióját a nemrégen megjelent Need for Speed: Carbon, azonban a második és harmadik helyről lecsúszott a FIFA 07 és a Pro Evolution Soccer 6.

A britek foci helyett inkább versenyeznek

Mindig is tudtuk, hogy a britek imádják a focit, mind a valós életben, mind a TV-ben, mind pedig a számítógépen és a játékkonzolokon. Most azonban...

Az e-heti játékmegjelenések

Megérkezett a friss játékmegjelenéseket összesítő lista. Abban biztosak lehettek, hogy nem egy vérszegény hétnek nézünk elébe most sem!