Fez

PC, Xbox 360, Xbox 360 Live Arcade

Akció, Platform
Kiadó: _No Company, Fejlesztő: _No Company
Letölthető platformjáték PC-re és Xbox 360-ra - kifejezetten érdekesnek tűnik.
Értékelés: 9.0

Két indie gyöngyszemmel készül az Epic Store

Már tölthető a Fez, az Epic Games Store eheti ingyenes játéka, ezzel párhuzamban pedig megtudtuk azt is, hogy miket vághatunk zsebre a jövő héten. Készüljetek, mert két egészen briliáns független játék ütheti a markotokat!

Remek platformjátékkal készül az Epic Store

Tény, hogy az e heti felhozatalt nehéz überelni, de jövő héten is érdemes lesz bezsebelni az Epic Games Store ingyenes játékát. Egy nagy sikerű puzzle-platformer, a Fez ütheti majd a markunkat.

iOS-en is tiszteletét teszi a Fez

Lehet, hogy a Fez folytatása sosem készül el, de az eredeti játékot lassan az összes létező platformra átportolják. Most az iOS-es változatot jelentették be a készítők, ez még idén megjelenik.

A PlayStation Plus augusztusi ingyen játékai

A Sony bejelentette, hogy augusztusban mely címekkel játszhatnak ingyen a PlayStation Plus-előfizetők. PS4-en még mindig az indie címekkel kell beérnünk, PS3-on viszont megkapjuk a Crysis 3-at is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések: most is lesz miből válogatni szerencsére, az már más kérdés, hogy a főszerepet ezúttal a kiegészítők kapják, és a kínálat többi része is inkább az ínyenceknek szól.

A hónap végén jön a playstationös Fez

A Polytron producere, Marie-Christine Bourdua a hivatalos PlayStation Blogon bejelentette, hogy a március végén érkezik díjnyertes címük, a Fez PS3-ra, PS4-re és PS Vitára. Csekkoljuk le a friss screenshotokat!

Egymilliónál jár a Fez

Több mint egymillió alkalommal töltötték el a Fezt, és bár ez óriási sikernek számít indie berkekben, a játék folytatását valószínűleg ennek ellenére sem fogják elkészíteni. Ismerjük a sztorit.

Elindult a Humble Indie Bundle 9

Folytatódik a Humble Bundle-sorozat, immár kilencedjére kapják a főszerepet a független fejlesztésű játékok. A menetrend a szokásos: annyit fizetsz értük, amennyit csak akarsz.

GC 2013: A második galériafrissítés

Befutott a második screenshot-turkálónk, amelyben féltucat játék állóképeiből szemezgethettek. Lesz itt Battlefield 4, Need for Speed: Rivals, Ryse, Fez, Killer Instinct és Dead or Alive 5 Ultimate is. Tapétázásra fel!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lazul a tempó a héten, igaz, ha van PC-d, és szeretsz elmerülni a Steam kínálatában, akkor rád jó napok várnak. Mi a Far Cry 3: Blood Dragonnal játszunk majd, és megnézzük a Jurassic Parkot 3D-ben.

Május elején jelenik meg PC-re a Fez

Phil Fish, a megboldogult Polytron fejese és a Fez atyja megerősítette, hogy PC-re is megjelenik a zseniális indie játék, amely eddig Xbox Live-exkluzív volt. "Nagyon valószínű", hogy lesz PSN-es port is, de a 3DS-t kizárja.

Multiplatform címmé válhat a Fez

Tavaly az Xbox Live Arcade tegyik leginnovatívabb játéka kétségkívül a Fez volt. Phil Fish, a produktum atyja nemrégiben elhintette, hogy idén más platformokra is napvilágot láthat a sikert hozó alkotás.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A húsvét miatt kicsit megcsúszva, de összeraktuk az e heti játékmegjelenési listát, és természetesen az aktuális filmpremierekről sem feledkeztünk el. Persze az sem lett volna túl nagy probléma, ha éppen kihagyjuk a rovatot, túl sok újdonsággal ugyanis nem számolhatunk a napokban.