God of War: Ascension

PlayStation 3

Akció, Kardozós
Kiadó: Sony Computer Entertainment, Fejlesztő: Sony Computer Entertainment
Kratos bosszúja vajon megváltást hoz? Negyedszer is.
Értékelés: 8.5

Íme, a PlayStation Plus augusztusi kínálata

Kifejezetten erősnek ígérkezik a nyár utolsó hónapja a PlayStation Plus előfizetőinek. Az Instant Game Collectionbe olyan címek kerülnek be, mint a Lara Croft and the Temple of Osiris és a God of War: Ascension.

David Jaffe új God of Warral ugratja a népet

Már biztos, hogy a hétvégén megrendezésre kerülő PlayStation Experience-en mutatkozik be David Jaffe új játéka. Néhány twitterező úgy gondolta, hogy a designer ködösít és valójában új God of Wart készít. Jaffe pedig lecsapta a labdát.

E3 2014: Tényleg lesz új God of War?

Már korábban is hallottunk olyan pletykákat, hogy a Sony bemutathatja az E3-on a God of War új részét - most ezeket tetézte a Sony Santa Monica egy rejtélyes Twitter-üzenettel.

E3 2014: Kiszivárgott infók a Sony konferenciájáról

Meredek terepre tévedtünk a mai napon. Rengeteg konkrét infó szivárgott ki a Sony E3-as konferenciájának programjáról. Számos bejelentés és friss látnivaló vár ránk, úgy tűnik, hogy a japánok ellopják a bulit.

God of War: Ascension - minden DLC ingyenes

A Sony a minap ünnepelte a God of War: Ascension első születésnapját, s a jeles dátum alkalmából az összes multis DLC-t ingyenessé tette, valamint jelentősen lefaragott a különféle boosterek árából.

Leépítések a God of War fejlesztőinél

Eleinte pletyka volt, nem sokkal később azonban a Sony is megerősítette, hogy leépítések voltak a Sony Santa Monicánál. A God of War fejlesztőinek állítólag egy projektjét is törölték ezzel párhuzamosan.

PlayStation Now a gyakorlatban

A tegnapi bejelentés óta néhány kérdést tisztázott a Sony a PlayStation Now kapcsán. Az online streaming szolgáltatást végre a gyakorlatban is megcsodálhatjuk, és már most kijelenthető, hogy az input lag sem vészes.

A Cryteknél dolgozik a God of War-direktor

Emlékeztek még arra, hogy Todd Papy elhagyta a Sony Santa Monicát? És arra, hogy mindezt Németországért? Nos, mint kiderült, a német úti cél nem más volt, mint a Crytek frankfurti stúdiója.

Elhagyja a Sonyt a God of War: Ascension atyja

Todd Papy Németországért hagyja el a Sony Santa Monica csapatát, azt mondta viszont, hogy aggodalomra semmi ok, meglesznek a srácok nélküle is. Az új munkahelyéről egyelőre nem sokat lehet tudni.

Már új projekten dolgoznak a God of War fejlesztői

A Sony Santa Monica befejezte a God of War: Ascension támogatását, s már teljes erőbedobással a következő projektjére koncentrál. Egyébként Kratos előzménytörténetét októberben letölthető formában is átélhetjük.

Kibővült a God of War: Ascension

Nem, a kampány továbbra is kereknek tekinthető, a legújabb DLC-ben a God of War: Ascension többjátékos módját nyüstölök tehetik rá a mancsukat az új fegyverekre és kivégző mozdulatokra.

Új játékmóddal bővült a God of War: Ascension

Ingyenes frissítés érkezett a God of War: Ascensionhöz, ami egyebek mellett egy teljesen új játékmóddal is kibővíti a multiplayert. Ha még nem tetted el a fiókodba a játék lemezét, mindenképpen repülj rá!

GoW: Ascension - próbáld ki az új fegyvereket!

A Sony jóvoltából most minden God of War: Ascension-tulaj kipróbálhatja az amúgy fizetős DLC-kben elérhető multis fegyvereket. Az akció egészen vasárnapig tart, utána már ki kell nyitnunk a pénztárcánkat.

A legnépszerűbb Kinect és PlayStation 3 játékok (x)

Barátaink a Konzolok Szervizénél készítettek egy összeállítást az elmúlt idők legnépszerűbb, legjobban fogyó Xbox 360 Kinect és PlayStation 3 játékokról. Nézd végig a listát, jó kis akciók vannak benne!

Nem fogytak a márciusi platform-exkluzívok?

A Cowen and Company elemzőcég szerint Amerikában a Gears of War: Judgment és a God of War: Ascension sem tudta hozni elődje eladásait, ennek megfelelően a játékértékesítések általában is visszaestek márciusban.

Még mindig a Tomb Raider vezet a briteknél

Hiába jelent meg több új cím is a múlt héten, a Tomb Raider kimozdíthatatlan az első helyről. Rávert az új God of Warra, a StarCraft II: Heart of the Swarmra, és a Sniper: Ghost Warrior 2 is csak mögötte kullogott.

Botrány a God of War: Ascension körül

Európában holnap kerül a boltokba Kratos eredettörténete, Észak-Amerikában viszont mától kapható a Sony Santa Monica alkotása. Az egyik trófea megnevezése máris kicsapta a biztosítékot néhány játékosnál.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha nem is lesz a hét túlzottan sűrű, nívós megjelenésből azért lesz egy-kettő. PC-re érkezik a StarCraft II folytatása, a zergekre összpontosító Heart of the Swarm, a PS3-asok pedig az új God of Warnak örülhetnek.

God of War: Ascension - badass pillanatok

Napok vannak hátra a God of War: Ascension megjelenéséig, ez a néhány nap pedig újabb és újabb előzeteseket jelent. A mostani kifejezetten érdekes, azt mutatja be, hogy rendezhetjük át a pályát multiban.

Kooperatív móddal jön a God of War: Ascension

Habár a jövő héten jelenik meg Kratos eredettörténete, a Sonynak maradt még bejelenteni valója a játékkal kapcsolatban. Trial of the Gods néven kooperatív játékmódot is tartalmaz a produktum.