007 Legends

PC, PlayStation 3, Xbox 360, Wii U

Akció, FPS
Kiadó: Activision, Fejlesztő: Eurocom
Csaknem féltucat klasszikus James Bond-film történései elevenednek meg a legújabb 007-es játékban.
Értékelés: 5.5

Nem lesz több Activision-féle James Bond-játék?

A héten minden előzmény nélkül eltűntek az online boltokból az Activision égisze alatt megjelent James Bond-játékok, a pletykák szerint lejárt a kiadó megállapodása a 007-es jogokra vonatkozóan.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Tényleg vége van, a héten inkább DLC-kkel számolhatunk megjelenések terén, és persze az online boltok is tartogatnak néhány érdekes címet. Talán még egy mozi is belefér, jön a Hobbit!

Bezárt a 007 Legends fejlesztőcsapata

Az 1988-ban alakult, angliai székhelyű Eurocom lehúzta a rolót. A botrányos minőségű 007 Legends fejlesztőinek játékaira nem haraptak rá a vásárlók, nehéz anyagi helyzetbe kerültek, és végül a bezárás mellett döntöttek.

HWSW: Sony Xperia T - gondolja újra, Q!

"James Bond, a 007-es ügynök - a Királynő szuperfegyvere, aki a legkeményebb bunyók közben is elegánsan angol tud maradni, akit mindig a legjobb nők és legjobb kütyük vesznek körbe. Várjunk csak, legjobb kütyük?!" A HWSW novellarészletéből kiderül, hogyan sikerült a Sony legújabb okostelefonja.

Leépítések a 007 Legends fejlesztőinél

Úgy fest, a 007 Legends újabb szöget jelentett abba a bizonyos koporsóba, az Eurocom óriási leépítésekre kényszerült az utóbbi időben. A hivatalos közlemény szerint az átszervezések a csapat többségét érintik, jóllehet igyekeztek a lehető legtöbb állást megmenteni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Na, ezt nevezzük mi megjelenési listának! Készüljetek fel, ez a hét nagyon sűrű lesz, még szerencse, hogy itt az őszi szünet és az újabb négynapos hétvége! Csakhogy néhány példát emeljünk ki: jön az Assassin's Creed III, a Need for Speed: Most Wanted és az Okami HD is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Némileg megkésve, de összeraktuk a heti játékmegjelenések és filmpremierek listáját, lássuk, milyen játékokkal futhatunk össze a boltok polcain a következő napokban, és milyen alkotások közül válogathatunk, ha mozizásra vagy DVD-zésre szánjuk el magunkat!

007 Legends - előzetes a megjelenés mellé

Úgy látszik, ma a launch trailerek napját éljük. A héten jelenik meg a legújabb James Bond-játék az Eurocom és az Activision jóvoltából. A 007 Legendsben helyet kap a klasszikus mozifilmekből hat misszió, de az új Skyfallból is szemezgettek a fejlesztők.

Látnivalókon a 007 Legends

Éppen tegnap töltötte be az ötvenedik születésnapját az első James Bond-film, ennek apropóján az Activision bőséggel adagolta a mozisorozat klasszikus epizódjait feldolgozó 007 Legends látnivalóit. Kikerült a játék intrója, emellett húsz screenshotot is betáraztunk.

Itt van a Wii U nyitócímeinek teljes listája

A japán vállalat nem kerülgeti tovább a forró kását, s végre közölte a nyitójátékok teljes listáját, miután hetekig ment a fejvakarás. Régiónként más és más játékokkal találkoztunk korábban, a Nintendo végre felnyitotta a szemünket. Ezek a címek jönnek november 18-tól március 30-ig.

Bejelentették a PSN Day 1 Digital szolgáltatást

A Sony amerikai részlege bejelentette vadonatúj digitális szolgáltatását, amellyel számos közelgő játékot PlayStation Networkön keresztül is letölthetünk a megjelenés napján. Az októbertől induló program keretében "PSN Day 1 Digital" menüponttal bővül a PlayStation Store.
  • Írta: zoenn
  • 9 komment

007 Legends - videón a Goldfinger-küldetés

Az Activision az utolsó küldetést is leleplezte a 007 Legends felhozatalából, a klasszikus filmeket feldolgozó játékban a Goldfinger eseményeit is újra átélhetjük majd - igaz, ezúttal már Daniel Craig főszereplésével. A bejelentés mellé látnivalókat is kaptunk egy trailer és néhány kép formájában.

GC 2012: 007 Legends - újabb két küldetés

Noha az Activision helyében mi már rég csináltunk volna egy mobilos játékot, amiben James Bond együtt ejtőernyőzik Erzsébet királynővel, a kiadó egyelőre a 007 Legends nevű projektre fókuszál: most két újabb küldetésről hullott le a lepel, amik helyet kapnak a klasszikus Bond-jelenetek között.
  • Írta: fojesz
  • 4 komment

007 Legends - videón a második küldetés

Új előzetest kapott az ősszel boltokba kerülő 007 Legends. A legújabb James Bond nevével fémjelzett játék nem szorítkozik a szintén akkortájt debütáló Skyfall című mozira, mellette hat klasszikus filmből merít majd a küldetései során. A legújabb videó a második misszióra fókuszál, lássuk!

Megérkezett a 007 Legends első trailere

A Skyfall új előzetesével együtt debütált a szintén idén érkező James Bond-játék első trailere is. A gameplay anyagokat bőségesen adagoló videóban a Moonraker nevű klasszikus küldetés mutatkozik be, emellett fény derül a végleges megjelenési dátumra is. Rajongók, ne hagyjátok ki!

007 Legends - ősszel jön az új James Bond-játék

Idén érkezik az új Bond-film Skyfall címmel, ennek apropóján az Activision ismét egy videojátékkal kedveskedik a leghíresebb szuperkém klasszikus kalandjaira építkezve. Csaknem féltucat mozifilm küldetéseiből szemezget majd a 007 Legends, mely ősszel lát napvilágot.