PlayStation All-Stars: Battle Royale PS3, Vita

A PlayStation All-Stars: Battle Royale összehozza a Sony exkluzív címeinek legendás karaktereit és helyszíneit egy jó kis bunyó erejéig.
1538229637

Leállnak a PlayStation All-Stars szerverei

Három remek PlayStation 3-cím online funkciói állnak le október végén. Az érintett játékok között van a PlayStation All-Stars: Battle Royale és a Twisted Metal is, marad az offline kampány és a helyi multi.
1409156114

Íme, a szeptemberi PS Plus kínálat

A szokásoknak megfelelően egy héttel a váltás előtt a Sony bejelentette, milyen játékok kapnak helyet jövő hónapban a PS Plusban. Ezúttal kevesebb AAA-kategóriás címet kapunk, de panaszra így sincs okunk.
1401523254

PlayStation Vita - új konzolcsomag júniusban

A Sony a hivatalos PlayStation Blogon bejelentette, hogy június folyamán új csomagban vásárolhatjuk meg a PlayStation Vitát. A handheld mellé 8 GB-os memóriakártyát és öt letölthető akciójátékot kapunk.
1393430400

Leépítések a God of War fejlesztőinél

Eleinte pletyka volt, nem sokkal később azonban a Sony is megerősítette, hogy leépítések voltak a Sony Santa Monicánál. A God of War fejlesztőinek állítólag egy projektjét is törölték ezzel párhuzamosan.
1362042033

PlayStation All-Stars - jön Zeusz és Isaac Clarke

Nincs elfeledve a PlayStation All-Stars: Battle Royale, annak ellenére, hogy a fejlesztőcsapatot erősen megtépázta a Sony. Új helyszínek és karakterek várhatóak, élükön a God of War és a Dead Space hőseivel.
1360080000

Szakított a Sony a PlayStation All-Stars alkotójával

A Sony hivatalosan is megerősítette, hogy a SuperBot Entertainment kiszállt a PlayStation All-Stars fejlesztéséből. A játék jövőbeli támogatásáért és tartalmi bővítéséért a Sony Santa Monic felel majd.
1359302400

Leépítések a PlayStation All-Stars fejlesztőinél

A kezdeti pletykákat a Sony is megerősítette, nemrégiben leépítések történtek a PlayStation All-Stars: Battle Royale-t tető alá hozó SuperBotnál. A PlayStation All-Stars maximális támogatottságot élvez.
1355479653

Playstation All-Stars: Battle Royale teszt

Az isteni pöröly lecsap, az áldozat holtan esik össze. Dante sorsa bevégeztetett, szájából vér csordul ki, szemei felakadnak, élettelen testét magába húzza a végtelen mélység. Kratos csillapíthatatlan, Cole MacGrath, Nathan Drake, Radec, Nariko, Raiden, Sackboy, mind ott vannak a halállistán.
1355331636

Már készül a PlayStation All-Stars 2?

A SuperBot Entertainment álláshirdetései alapján elképzelhető, hogy a Sony Super Smash Bros.-klónjának folytatása már úton van. Nyakunkat tennénk rá, hogy a készítők sorozatban gondolkodnak.
1353492000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lett az e heti lista, lesz miből válogatni a következő napokban! Most lesz "Fekete Péntek", a hálaadás utáni első péntek Amerikában a karácsonyi vásárlói szezon kezdetét is jelenti - csoda, ha mindenki most akarja kiadni a játékát? Persze mi úgyis Hitmanezünk inkább.