Silent Hunter Online PC

Free-to-play vizekre evez a Silent Hunter-széria.
1379491217

Elindult a Silent Hunter Online bétatesztje

Tengeralattjáró-kapitányok, figyelem! A Ubisoft útjára bocsájtotta a Silent Hunter Online nyílt bétatesztjét, így minden érdeklődő belekóstolhat a második világháború tengeri csatáiba egy U-Boat fedélzetén!
1379426400

Elindult a Silent Hunter Online nyílt bétája

A Ubisoft és a Blue Byte bejelentette, hogy elindult a Silent Hunter Online nyílt bétatesztje, a rajt apropóján pedig egy launch trailert is küldtek nekünk - igaz, ez csak németül hajlandó beszélni.
1360058439

Silent Hunter Online - így kezeljük a flottánkat

Mint ismert, a Silent Hunter-sorozat hatodik része egy böngészőben játszható free-to-play címet jelent. A veteránoknak nem kell aggódni, elvégre az imádott játékmechanika és szimuláció továbbra is tetten érhető.
1349874032

Először mozgásban a Silent Hunter Online

A tengeralattjáró-szimulátorok egyedüli uralkodója a Silent Hunter-sorozat, amely böngészőben születik újjá, ráadásul minden önjelölt U-boat-kapitány számára ingyenes lesz. Ezúttal a játékmenetbe is betekinthetünk, ami időszerű, hiszen már a zárt bétateszt zajlik. Merülésre fel!
1347433200

Szerda reggeli galériafrissítés

Összeszedtük az elmúlt napok legjobb screenshotjait - azokat, amik valamiért nem kaptak külön cikket, de mindenképpen érdemesek a figyelemre. Mai összeállításunkban lesz Anarchy Reigns, Dead or Alive 5, Family Guy, Lococycle, XCOM és Metal Gear Rising is!
1345189021

GC 2012: A második galériafrissítés

Befutott a második adag screenshot, ráadásul ez az összeállítás még bőségesebb, mint az előző. A felhozatalban van Assassin's Creed III, Deadpool, F1 2012, Far Cry 3, Injustice, Metal Gear Rising, SimCity, World of Warcraft: Mists of Pandaria és ZombiU is többek között - szemezgessetek bátran!
1337180893

Nyereséges a Ubisoft, köszi, Ezio!

A Ubisoft nyereséggel zárta az elmúlt pénzügyi évet, ebben túlnyomórészt az online csatornákon érkező bevételek és a hardcore játékok játszottak közre. Az Assassin's Creed legújabb részéből tetemes mennyiséget szállítottak le a boltoknak, de tarolt az új Driver és a Rayman is.
1335706200

Free-to-play vizekre evez a Silent Hunter

Böngészőben futtatható, ingyenes epizódot kap a Silent Hunter-széria, ami a Ubisoft ígéretei szerint a legújabb technológiai vívmányoknak hála látványban is bőven túlmutat majd a kategória eddigi képviselőin. A játékról egyelőre nem sokat tudunk, de a zárt bétatesztre már lehet jelentkezni.