TERA

PC

MMORPG
Kiadó: _No Company, Fejlesztő: _No Company
Független fejlesztésű, havidíjas MMORPG - Te előfizetnél rá?
Értékelés: Nincs még értékelve

A TERA világába látogat a PUBG

A Bluehole MMORPG fejlesztői szeretnek elkalandozni más franchise-ok irányába egy-egy crossover erejéig, tavaly például az Attack on Titan kapta a megtisztelő figyelmet, ezúttal pedig a PUBG univerzuma került a középpontba.
  • Írta: sirdani
  • 7 komment

Találkozik az Attack on Titan és a TERA

A híres manga- és animesorozat a Bluehole MMORPG-jében köszön vissza legközelebb. A free-to-play játék online boltjában hamarosan elérhető lesz egy rakás új öltözet, így egy Titánnal szemben állva sem kell szégyenlősnek lennünk.

Befutott a konzolos TERA

A TERA eredetileg havidíjas MMO-ként látta meg a napvilágot hat éve PC-n, ám egy idő után free-to-play modellre váltott a Bluehole játéka. Most megérkezett a PS4-es és Xbox One-on változat is, amit már teljesen a kontrollerekre szabtak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Reméljük, kitart még a márciusi játékdömping termése, mert az április jóval soványabbnak ígérkezik! Ez már az első hét felhozatalán is érződik, inkább az ínyenceknek tudunk játékot ajánlani.

Megvan a konzolos TERA dátuma

Hatéves PC-s pályafutás után végre PS4-re és Xbox One-ra költözik a TERA, a free-to-play MMO most napra pontos megjelenési dátumot kapott az új platformokon. A Founder's Pack tulajdonosai hamarabb játszhatnak.

Így néz ki konzolokon a TERA

A Bluehole csapata pont egy éve jelentette be a TERA Xbox One-os és PS4-es verzióját, s ma végre belenézhetünk a free-to-play MMORPG új verzióiba. A próbalehetőség sincs messze: a nyílt béta pénteken indul.

Konzolokra is megjelenik a TERA

A Bluehole által fejlesztett MMORPG 2017-ben Xbox One-ra és PlayStation 4-re is meg fog jelenni. A címet hiány nélkül hozzák el konzolokra, valamint a free-to-play modell is megmarad.
  • Írta: barackostej
  • 6 komment

Free-to-playre váltott a TERA

Az En Masse és a Gameforge bejelentette, hogy a korábbi terveknek megfelelően free-to-playre váltott a TERA. A fantasy MMORPG-t ennek kapcsán átnevezték TERA: Risingra. Egy sor új tartalomnak is örülhetünk.

Februárban free-to-playre vált a TERA

Egy újabb fizetős MMORPG vált ingyenes modellre, annak ellenére, hogy a tavalyi év egyik szépreményű alkotásával van dolgunk. A TERA mindössze kilenc hónappal a megjelenés után szakít az előfizetéses rendszerrel.

Koreában már ingyenes a TERA

Míg nyugatabbra súlyos ezreseket kell kicsengetniük havonta a TERA előfizetőinek, addig Dél-Koreában állandó free-to-play szerveren tolhatják a játékosok. Ráadásul kétszer gyorsabban fejlődhetnek, mint a többiek. Miért van ilyen nagy különbség a két régió között? Elmélkedésbe kezdtünk.

Az élen nyitott itthon a Diablo III

Valószínűleg egy percig sem gondolta senki, hogy a Diablo III nem arat fényes sikert itthon, a játék jött, látott és tarolt, azonnal a játékeladási toplista élén nyitott, miközben a múltkori első helyezettünk, a TERA egy huszárvágással sereghajtóvá vált. Ő zúgott a legnagyobbat a héten.

A TERA vezeti a hazai játékeladási toplistát

A TERA jött, látott és letarolta a hazai játékeladási toplistát, olyan neveket utasított a háta mögé, mint a Battlefield harmadik része vagy a World of Warcraft előrendelői kártya. Valószínűleg nem kell különösebben ragozni, hogy ez csak keveseknek sikerül, hiszen a többi dobogósnak szinte bérelt helye van a toplistán...

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Most sem leszünk túlzottan eleresztve játékmegjelenések szempontjából, de nem panaszkodhatunk: ha nagyon akarunk, fogunk találni olyan anyagot, amivel játszhatunk a napokban. Amúgy is itt a jó idő, tudjátok: legalább addig hagyjátok ott a gépet, amíg ki nem cipelitek a szabadba!