Dragon's Lair , DS, IPHONE, PC, PS3, PSP, X360

Klasszikus kalandjáték, mindenki számára kihagyhatatlan darab!
1585414800

Most a Dragon's Lairt szemelte ki a Netflix

Élőszereplős filmet készít a kultklasszikussá vált Dragon's Lair alapján a Netflix, amelyben Ryan Reynolds alakíthatja majd a főszereplőt. Ha minden jól megy, a színész producerként is részt vesz a munkálatokban.
1448623800

Frissítve: Készül a Dragon’s Lair: The Movie

Egész estés rajzfilm készülhet a Dragon's Lair alapján, Don Bluth és Gary Goldman most a Kickstarteren gyűjtenek arra, hogy össze tudjanak dobni egy kis ízelítőt az alkotásból, amit aztán mutogathatnak a filmstúdióknak.
1346482847

Jönnek az első xboxos játékok Windows 8-ra

Megtörtént végre, aminek meg kellett történnie. A Microsoft tegnap bejelentette a Windows 8-ra érkező játékok listáját, melyek elsőként Xbox 360-on és mobilplatformon hódítottak. Találunk azért Windows 8-exkluzív címeket, néhányat pedig előretelepítve is az Xbox Games menüpontban.
1339663858

Kinect Dragons Lair teszt

Vérszomjas szörnyek, kegyetlen csapdák. Mordroc elátkozott kastélyát járva bármikor utolérhet a végzet, van azonban egy lovag, ki nem fél szembeszállni az ismeretlennel. A neve Dirk the Daring, a küldetése pedig, hogy megmentse a szépséges Daphne hercegnőt.
1335798000

Két hét múlva jön a kinectes Dragon's Lair

A Dragon's Lair igazi klasszikus darab, jóformán minden létező platfomon játszható, a Microsoft azonban még csavar is egyet az átiraton: két hét múlva érkezik a Kinect-támogatást élvező kiadás, amiben egyebek mellett kooperatív és "filmnézős" mód is várja a rajongókat.