FIFA 13

iPhone, PC, PlayStation 2, PlayStation 3, PSP, Xbox 360, Nintendo 3DS, Wii, Vita, Wii U

Sport, Foci
Kiadó: Electronic Arts, Fejlesztő: EA Sports
Még realisztikusabb játékmenettel érkezik idén a FIFA.
Értékelés: 9.0

FIFA 13-verseny a Dürer Kertben

Ha jó vagy a FIFA 13-ban, ráadásul ráérsz a jövő héten, máris tudunk programot ajánlani neked: augusztus 25-én ugyanis éppen FIFA 13-versenyt tartanak a budapesti Dürer Kertben!

A legfrissebb brit játékeladási toplista

Menetrendszerűen megérkezett a legfrissebb brit játékeladási toplista, túl sok meglepetést viszont a múlt hét sem tartogatott: egyetlen újoncunk volt mindössze, és az xboxos Minecraft még mindig vezet.

Az EA-nél már a digitális eladás a menő

A kiadóóriás közzétette az első negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését, melyből kiderül, hogy a digitális bevételek immáron meghaladták a dobozos játékokból befolyt összeget. Legnagyobb partnerük az Apple.

Brit toplista: még mindig a The Last of Us vezet

A The Last of Us az első olyan cím 2013-ban, ami egy teljes hónapon keresztül vezette a brit játékeladási toplistát, és ugye ki tudja, meddig őrizgeti majd az aranyérmet az uborkaszezon kellős közepén.

Brit toplista: még mindig a The Last of Us

Még mindig a The Last of Us vezeti a brit toplistát, ami mondjuk nem meglepetés, mert a múlt héten nem is jelent meg olyan játék, ami meg tudta volna szorongatni. MotoGP 13? Ne vicceljünk!

Még mindig a GRID 2 vezeti a brit toplistát

A közvélekedéssel ellentétben a toplista élén nem mindig a legújabb játék áll, a Remember Me rajtja például nem is volt elég a csúcsra, csak egy harmadik helyre. Az aranyérmes még mindig a GRID 2.

A GRID 2 vezeti a brit toplistát

A GRID 2 kapásból a brit játékeladási toplista élén nyitott, ezzel régen nem látott magasságba lökte a Codemasterst. A Fuse viszont gyalázatosan leszerepelt, csak a harminchetedik lett.

A briteknél jól fogyott a Resident Evil: Revelations

Sok britet érdekelt a 3DS-en már bemutatkozott Resident Evil: Revelations HD-kiadása, a játék a helyi játékeladási toplista élén zárta a múlt hetet, miközben a Metro: Last Light visszacsúszott a harmadik helyre.

Mégis fejleszt Wii U-ra az EA

Nem sok jót sejtetett a Nintendo számára, mikor az Electronic Arts egyik alelnöke azt találta mondani, hogy a kiadó nem fejleszt jelenleg a Wii U-ra. Most kiderült, mégis fejleszt, csak nem olyan sokat.

Már a Metro: Last Light vezeti a brit toplistát

Ahogy arra számítani lehetett, megtört a Dead Island: Riptide hegemóniája a brit toplistán, a trópusi zombivadászatot a nukleáris télre és metróalagutakra cserélték a játékosok.

Nem fejleszt Wii U-ra az Electronic Arts

Legalábbis egyelőre semmilyen Wii U-játék nem készül az óriáskiadónál, ami attól függetlenül sem jó jel a platform számára, hogy szereted-e az Electronic Arts-játékokat vagy sem.

Ez történik most az Electronic Arts háza táján

Az Electronic Arts közzétette legfrissebb pénzügyi jelentését, ami a sok-sok szám mellett sok-sok érdekes infót is tartogatott a kiadó játékainak teljesítményéről, illetve next-gen terveiről.

Jóárasították az Electronic Arts-játékokat (x)

Need for Speedezni és FIFA-zni bizony jó, de ki győzi megvenni az évenként érkező epizódokat? Tudunk és mutatunk is egy praktikus módszert: masszív leárazásokat kell keresni, és akkor marad pénz a következő részre is.

Brit toplista: továbbra is vezet a BioShock Infinite

Sorban harmadszorra vezeti a brit játékeladási toplistát a BioShock Infinite, jóllehet a játékból egyre kevesebb példány fogy, így csak egy hajszállal előzte meg a második helyezettet, a Tomb Raidert.

Még mindig a Crysis 3 vezeti a brit toplistát

Továbbra is a Crysis 3 csücsül a brit játékeladási toplista élén, miközben a Metal Gear Rising: Revengeance-t elkezdték kiszorítani az élbolyból a jól ismert slágercímek. Már csak a bronzéremre futotta neki.

Lepaktált az EA és a Microsoft?

A pletykák szerint exkluzivitási megállapodást kötött az Electronic Arts és a Microsoft, az együttműködést az új Xbox bemutatóján jelenthetik be. A játékok esetében valószínűleg csak ideiglenes kizárólagosságról lehet szó.

FIFA-bajnokság lesz a Lurdy házban

Március végén kétnapos FIFA 13-bajnokságot tartanak a Lurdy házban, Xbox 360-on lehet majd játszani, a résztvevők pedig magyar labdarúgólegendákkal is találkozhatnak majd.

A Crysis 3 vezeti a brit toplistát

Befutott a legfrissebb játékeladási toplista az Egyesült Királyságból, az aranyérmet ezúttal a frissen debütáló Crysis 3 szerezte meg, őt pedig nem sokkal lemaradva a Metal Gear Rising követi.

Aliens: Colonial Marines - a brit toplista élén

Remekül rajtolt a brit toplistán az Aliens: Colonial Marines, a Gearbox sokat kritizált FPS-e az év eddigi legjobb nyitányát produkálta a szigetországban. Azért érdemes lesz megvárni a jövő heti eredményeket.

Élen nyitott a Dead Space 3 a brit toplistán

Noha a Dead Space 2 eladásait alulmúlta, így is a brit toplista élén nyitott a Dead Space harmadik része. A Ni no Kuni már a legjobb öt közé sem került be, egyébként nagy meglepetések nincsenek a listán.