Company of Heroes 2

PC

Stratégia, Második világháborús
Kiadó: THQ, Fejlesztő: Relic Entertainment
Végre folytatódik a Company of Heroes, az új részben a keleti fronton harcolhatunk.
Értékelés: 8.0

Fontos frissítést kapott a Company of Heroes 2

Hét év után érkezett egy nagyobb kaliberű frissítés a Relic második világháborús stratégiájához, aminek hála most már a 64-bites operációs rendszereket is támogatja a játék, valamint élesedett a cross-play funkció is.

Humble Bundle csomaggal a rasszizmus ellen

Ahogy áprilisban a koronavírus ellen, úgy ezúttal a rasszizmus ellen kampányol az aktuális Humble Bundle csomag, amit mi is támogathatunk egy csekélyebb összeggel - és cserébe még rengeteg játékkal gazdagodunk is.

Társasjátékként tér vissza a Company of Heroes

A Relic legendás világháborús RTS játéka hiába az egyik legnépszerűbb stratégiai alkotás a világon, folytatásra a közeljövőben nem igazán számíthatunk. Viszont más a helyzet a társasjátékok piacán.

Ingyenes a Company of Heroes 2

A megjelenés ötödik évfordulója alkalmából ingyen letölthető a legendás második világháborús RTS! Az akció csupán a hétfő hajnali órákig tart, így az érdeklődőknek érdemes sietni. Az alapjáték mellett most a DLC-k is akcióval szerezhetőek be.

Újabb két ingyenes játék jutott mára

Úgy tűnik, a karácsonyhoz közeledve adakozó kedvükben vannak a kiadók, szinte nem is múlik el úgy nap, hogy ne kapjunk valamilyen ajándékot tőlük. Most a Company of Heroes 2-t és a Homefrontot tölthetitek le ingyen.

Company of Heroes-címek az új Humble Bundle-ben

A napokban elrajtolt az új Humble Bundle, melyben ezúttal a tizedik születésnapját ünneplő Company of Heroes kapta a főszerepet. Egy dollárért már miénk lehet az első rész, de a folytatásért sem kell sokat fizetni.
  • Írta: barackostej
  • 0 komment

Segás stratégiai játékok az új Humble Bundle-ben

Újabb Humble Bundle érkezett, melyben ezúttal a Sega által kiadott stratégiai címek kapták a főszerepet, így Company of Heroes és Total War is van a csomagban.
  • Írta: barackostej
  • 3 komment

Relic-játékok az új Humble Bundle-ben

Ezúttal a stratégiai játékok és a Warhammer-univerzum rajongói örülhetnek, mivel a Relic Entertainment játékai kerültek be az új Humble Bundle-be. Mindössze egy dollárért szerezhető be a Company of Heroes első része és a Dawn of War 2.
  • Írta: barackostej
  • 3 komment

Heti akciók és leárazások - Steam Holiday Special

Elkezdődött. A nagy karácsony előtti játékvásárlási szezon hivatalosan is felszállási engedélyt kapott Gabe Newell gőzhajtású szánjával. Kezdődjék hát a pénzszórás, melyhez ezúttal kizárólag steames akciókkal készültünk nektek.

Heti akciók és leárazások - Black Friday Special

Idén november 28-ra esik az amerikai fekete péntek, amit mi magyarok ugyan nem ünnepelünk, a játékos társadalomban azonban érezhető hatást fejt ki. Ezeket az árban is érezhető változásokat követtük most le nektek.

Heti akciók és leárazások - 42. hét

Ismét véget ért egy hét, de az akciók csak most kezdődnek igazán. Szétnéztünk nektek a neten és találtunk egy-két izgalmas leárazást, hogy megkönnyítsük nektek a spórolást a bevásárlás közben. Jó szórakozást!

A hétvégén tíz játékot próbálhatunk ki a Steamen

Általában csupán egy-két alkotást próbálhatunk ki hétvégente a Steamen, ám ezúttal nem kevesebb, mint tíz játék közül mazsolázhatunk. Lesz itt Company of Heroes 2, GRID 2, Trine 2 és Killing Floor is - igazi műfajkavalkád!

Heti akciók és leárazások - 38. hét

Új rovat indul a Gamekapcson, melyben összeválogatjuk nektek a hét legklasszabb árleszállításait és alkuit az online játékboltok kínálatából. Kedvenc címeitek talán épp most vannak akcióban, úgyhogy kerüljetek beljebb!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Június utolsó hetére alaposan összekapták magukat a kiadók és a fejlesztőcégek, a következő hét napban egy raklapnyi új játék kerül majd a boltok polcaira, köztük néhány olyan darab, ami még ígéretes is!

Launch traileren a Company of Heroes 2 új DLC-je

Élőszereplős előzetessel ünnepli a Sega és a Relic Entertainment a Company of Heroes 2 új kiegészítőjének, a The Western Front Armiesnak a megjelenését. Keddtől tölthetjük le a csomagot.

Company of Heroes 2 - dátumot kapott a kiegészítő

A Company of Heroes 2 önállóan futtatható kiegészítője, a The Western Front Armies június végén kerül a boltokba - erősítette meg a Sega. Ezúttal a nyugati fronton bizonyíthatjuk rátermettségünket.

Ingyenes a hétvégén a Company of Heroes 2

Ha még nincs ötleted, mivel játssz a hétvégén, adunk egy tippet: ingyenes a Company of Heroes második része vasárnapig, szóval ha még nem feküdték meg a gyomrodat a második világháborús RTS-ek, erre rá kell úsznod!

Company of Heroes 2 - irány a nyugati front

A Relic bejelentette a Company of Heroes 2 önállóan is futtatható kiegészítőjét, a The Western Front Armiest, melyben Európa nyugati frontján vívhatunk meg jó pár multis csatát. Jön az amerikai frakció is!

Ingyenes a Company of Heroes 2 és a Saints Row 4

A Steamen ezen a hétvégén sem kell beérnink ingyenes játék nélkül. A Sega második világháborús RTS-ére, a Company of Heroes 2-re vethetitek rá magatokat, illetve a Volition agyament akciójátékára, a Saints Row 4-re.

A jövő héten kiegészül a Company of Heroes 2

A Sega és a Relic Entertainment megerősítette, hogy a jövő héten érkezik a Company of Heroes 2 Turning Point névre keresztelt bővítménye, amely két pálya mellett a régóta várt térképszerkesztőt is tartalmazza.