Mario Tennis Open 3DS

Újabb sportjáték érkezik, amiben mindenki kedvenc vízvezeték szerelője, Mario lesz a főszereplő.
1669791600

The Super Mario Bros. Movie - megérkezett a második előzetes

Saját Nintendo Directet kapott a jövő áprilisban moziba kerülő The Super Mario Bros. Movie. Az új előzetesben Princess Peach és Donkey Kong is feltűnnek.
1665088200

The Super Mario Bros. Movie - íme, az első teaser!

Ma este a korábbi ígéreteknek megfelelően bemutatkozott a Super Mario-film első teaser trailere, egyúttal pedig a premierdátumra is fény derült.
1663916400

Már nem kell sokat várni a Mario-film első teaserére

Hamarosan belenézhetünk az új Mario-filmbe: a New York-i Comic-Con apropóján teszik majd közzé az adaptáció első teaser trailerét.
1631455200

Vadonatúj Super Mario-készletet villantott a LEGO

Újabb Super Mario-készletet dob piacra a LEGO, ennek azonban semmi köze nem lesz a tavaly bemutatkozott "pályaépítős" termékvonalhoz: egy hatalmas Question Blockot kapunk, benne a Mario 64 helyszíneivel.
1504594800

Mario már nem vízvezeték-szerelő

A Nintendo a hivatalos oldalán pontosította Mario életrajzát, így derült ki, hogy a háttértörténet szerint már nem vízvezeték-szerelő. Persze hogy is lenne az, ha állandóan Peach hercegnő megmentésével van elfoglalva?
1343311200

HWSW: Kifelé mászik a gödörből a Nintendo

Noha a Nintendo első pénzügyi negyedéve veszteséges volt, a fény már látszik az alagút végén. A vállalat üzemi vesztesége lényegesen kisebb mint tavaly, és a 3DS is növekedési pályára állt - már csak Japánon kívül kellene feljebb tornászni az eladásait, írja nagytestvérünk, a HWSW.
1337710898

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Több nagy címmel is gazdagodunk a héten, ráadásul ha minden igaz, lehetőségünk is lesz velük játszani, mert az időjárás nem ígér túl sok jót a következő néhány napra. A játékkiadók a legjobb időjósok, érkezik az új Ghost Recon, a legutóbbi DiRT és a Dragon's Dogma is.