Sega Vintage Collection: Streets of Rage X360

Sega-klasszikus Xbox Live-on: a csomagban a Streets of Rage epizódjait találod meg!
1650434400

Film készülhet a Streets of Rage-ből, a John Wick írója szállítja a forgatókönyvet

Lapértesülések szerint a Sega megfilmesítené a Streets of Rage-sorozatot is, ehhez pedig nem mást kértek fel forgatókönyvírónak, mint Derek Kolstadet - ő a John Wicken dolgozott korábban.
1524384000

Ezek a Games with Gold májusi játékai

Jövő hónapban sem járnak rosszul az Xbox Live Gold-tagsággal rendelkezők. Xbox One-on tölthető lesz a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, a 360-asok pedig a Vanquish-t zsebelhetik majd be.
1383229829

Klasszikus Sega-játékok landolnak 3DS-en

A japán kiadó bejelentette, hogy olyan klasszikus címek landolnak hamarosan a Nintendo handheldjén, mint a Sonic the Hedgehog, Streets of Rage és a magyar fejlesztésű Ecco the Dolphin. Nosztalgiázók figyeljenek!
1354723201

Így nézett volna ki a Streets of Rage remake-je

A skót illetőségű Ruffian Games egy ideig a Streets of Rage remake-jén dolgozott, ám a projekt sajnos soha nem érte meg a publikálást. Egy kiszivárgott videó bemutatja, hogy miről maradtunk le. Nagy kár érte!
1338318968

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Némileg megkésve, de összeraktuk a szokásos megjelenési listánkat, persze nem nagyon kellett volna megerőltetnünk magunkat, mert érdemi megjelenés nem igazán lesz a héten. Oké, lesznek átiratok, új kiadások meg DLC-k dögivel, de azért ez így nem az igazi, ugye?