Cyberpunk 2077

PC, PlayStation 4, Xbox One

RPG, Sci-Fi
Kiadó: CD Projekt, Fejlesztő: CD Projekt Red
A nyolcvanas évek végén megjelent papíralapú szerepjátékot, a Cyberpunkot veszi alapul a CD Projekt új játéka, mely ugyanarra a névre hallgat.

Cyberpunk 2077 - rövidebb lesz a The Witcher 3-nál

Legalábbis, ami a fő történetvonalat illeti: a CD Projekt RED azzal indokolta a lépést, hogy Geralt sztorijának hossza miatt sokan panaszkodtak. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne lenne mivel eltöltenünk az időnket a játékban.

Lehullott a lepel a Cyberpunk 2077 gépigényéről

Az esti órákban levetítették a Night City Wire harmadik epizódját. A műsor ezúttal is rengeteg látnivalót vonultatott fel a Cyberpunk 2077 kapcsán, egyúttal pedig a játék végleges gépigényéről is lehullott a lepel.

Cyberpunk 2077 - valaki már kiplatinázta

A Cyberpunk 2077 megjelenése még egy picit odébb van, azonban ez nem volt akadály a CD Projekt RED vezető tesztelőjének, Lukasz Babielnek, hogy megszerezze a PS4-es platinatrófeát.
  • Írta: Baloo
  • 9 komment

Cyberpunk 2077 - jövő héten újra Night City Wire

Hamarosan egy harmadik adással is visszatér a Cyberpunk 2077-et bemutató streamsorozat, a Night City Wire. Ezúttal a játéknak otthont adó metropolisz, valamint az abban garázdálkodó bandák kapják a főszerepet.
  • Írta: gorien
  • 0 komment

Nem késik többet a Cyberpunk 2077

A CD Projekt RED megtartotta a szokásos negyedéves pénzügyi helyzetjelentését, amely során letette a kisdobosesküt: a Cyberpunk 2077 nem fog többet késni, jelenleg is kőkeményen dolgoznak azon, hogy befejezzék a játékot.

Kiosztották a Gamescom legjobbjainak járó díjakat

Habár idén rendhagyó módon kizárólag online eseményként tartották meg a Gamescomot, a rendezvény szokásos díjátadója ezúttal sem maradhatott el. Tarolt a Cyberpunk 2077.

Trailercsokor az NVIDIA bemutatójáról

Ahogy az lenni szokott, az NVIDIA egy marék játékelőzetest is betárazott a bemutatójára, hogy így illusztrálja, mi mindenre lesznek jók a legújabb videokártyái. Mutatjuk őket.
  • Írta: fojesz
  • 2 komment

Cyberpunk 2077 - kapunk ingyenes DLC-ket is

A CD Projekt RED már korábban is elhintette, hogy a következő nagy szerepjátéka, a Cyberpunk 2077 követi majd a The Witcher 3 DLC-modelljét. Most a lengyelek ismét megerősítették: kapunk majd ingyenes tartalmi extrákat a megjelenés után is.

Cyberpunk 2077 - fegyverek és életutak

Befutott a Night City Wire második epizódja, amelyben a fejlesztők újabb információkat osztottak meg a novemberben érkező Cyberpunk 2077-tel kapcsolatban. Most a fegyvereken és a játszható karakter hátterén volt a hangsúly.

Cyberpunk 2077 - hamarosan újabb stream érkezik

Amekkora csend uralkodott pár évig a Cyberpunk 2077 bejelentése után, most ugyanakkora a nyüzsgés a megjelenéséhez közeledve. A CD Projekt RED játékát hamarosan újra láthatjuk egy vadonatúj Night City Wire-stream keretében.

Cyberpunk 2077 - így fest Pacifica

A CD Projekt RED folytatja Night City kerületeinek bemutatását, ezúttal az egykori nyaralónegyed került sorra. Két concept art ábrázolja, mivé vált a valamikor sokkal szebb napokat is látott környék, ahová már a rendőrség sem mer bemenni.

Cyberpunk 2077 - lássuk a nyomornegyedet!

Santo Domingo Night City kevésbé kellemes körzetei közé tartozik. A gyárak egyfolytában dolgoznak, a lakosság pedig óriás felhőkarcolókba tömörül, amelyek szintjei között komoly a különbség és a feszültség.

Nem lesz a Game Pass része a Cyberpunk 2077

Egy Twitteren elindult pletyka miatt kellett tisztáznia a helyzetet a CD Projekt RED-nek, nem lesz az Xbox Game Pass kínálatában benne a cyberpunk RPG - legalábbis a novemberi rajtkor biztosan.

Koncepciós képeken Night City bulinegyede

Sajnos még viszonylag sokat kell várnunk a Cyberpunk 2077 megjelenésére, szerencsére azonban a CD Projekt RED igyekszik gondoskodni róla, hogy mindig kapjunk valami új infót a készülő RPG-ről.

Cyberpunk 2077 - Night City és az ő hat arca

Nem lehet panaszunk a Cyberpunk 2077 eseményeinek otthont adó város, Night City változatosságára, a várost ugyanis hat jól megkülönböztethető kerületre osztották fel, amelyeket persze egytől-egyig bejárhatunk majd.

Ezek a játékok már biztos kapnak Series X-update-et

A Microsoft továbbra is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy jó pár jelengenerációs játék fog egy szép nagy Xbox Series X-frissítést kapni, aminek hála szebben és gyorsabban futnak majd az új konzolon.

Cyberpunk 2077 - hallgass bele a soundtrackbe!

Nemrég jó pár előrendelő megkaparinthatta a limitált festésű Cyberpunk 2077-kontrollerét, a hátulján lévő QR-kódra rákeresve pedig legnagyobb meglepetésükre egy YouTube-videóra lettek átirányítva.

Frissítve: Itt nézd vissza a Cyberpunk 2077-streamet

Ma este veszi kezdetét a Night City Wire nevű rendezvény, aminek a keretében rengeteg új dolgot láthatunk majd a készülő Cyberpunk 2077-ből - lesz itt új trailer, gameplay videó és beszélgetés is a fejlesztőkkel.

Cyberpunk 2077-ajándékokkal kedveskedik a GOG

Négy gigabájtnyi digitális ajándékkal szeretne minket meglepni (és egyben ráhangolni) a CD Projekt RED a holnapi Night City Wire eseményre, ahol többek között végre újra mozgás közben láthatjuk majd a Cyberpunk 2077-et.

Cyberpunk 2077 - képregényt kap a Trauma Team

Habár magát a játékot sajnos egészen az év végéig elhalasztották, már szeptemberben elmerülhetünk a Cyberpunk 2077 világában, hála az azt megelőző képregénynek.