Cyberpunk 2077

PC, PlayStation 4, Xbox One

RPG, Sci-Fi
Kiadó: CD Projekt Red, Fejlesztő: CD Projekt Red
A nyolcvanas évek végén megjelent papíralapú szerepjátékot, a Cyberpunkot veszi alapul a CD Projekt RED új játéka.

Amerikai toplista: a Nintendo vitte a tavalyi évet

Befutott az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group legutóbbi jelentése, ezúttal pedig a decembert, illetve a teljes tavalyi évet illetően is kaptunk számokat. Generációváltás ide vagy oda, a Nintendónak nagyon jól ment 2020-ban.

Újabb csoportos kereset indult a CD Projekt ellen

Újabb csoportos keresetet nyújtottak be a CD Projekt RED ellen, a lengyel fejlesztőcsapat szerint Kaliforniában perelte be őket egy ügyvédi iroda. A cég kész megtenni mindent, hogy megvédje magát.

Reagált a CD Projekt a Bloomberg cikkére

Noha a CD Projekt eredetileg nem szerette volna kommentálni a Bloomberg Cyberpunk 2077-ről szóló cikkét, később a vezérigazgató Twitteren válaszolt Jason Schreier írására.

Cyberpunk 2077 - mesterkélt volt a 2018-as demó

Egyre több információ szivárog ki a Cyberpunk 2077 kulisszái mögül, az összképet látva pedig talán nem is olyan meglepő a végeredmény. Jason Schreier a hamis bemutatóról és a későn megkezdett fejlesztésről írt a legújabb riportjában.

Cyberpunk 2077 - a CD Projekt elnézést kér

Marcin Iwiński, a CD Projekt egyik alapítója videóban adott magyarázatot arra, mi ment félre a Cyberpunk 2077-tel, de abba is betekintést ad, mit várhatunk idén a játéktól, így mikor jön az első jelentősebb patch vagy a next-gen frissítés.

Cyberpunk 2077 - a lengyel versenyhivatal vizsgálja

A Cyberpunk 2077 több halasztás utáni megjelenése nagyot szólt, többféleképpen is. A lengyel versenyhivatal is felfigyelt a játék körüli botrányra, ezért górcső alá fogja venni, hogy a CD Projekt RED mit tesz a helyzet rendezéséért.

Cyberpunk 2077 - visszaesett a játékosok száma

A megjelenéskor hatalmas volt az érdeklődés a Steamen a Cyberpunk 2077 iránt, hiszen még az egyszerre játszó játékosok rekordját is megdöntötte a CD Projekt RED legújabb RPG-je, most azonban drasztikusan csökken a felhasználók száma.

Beperelték a CD Projekt RED-et a Cyberpunk miatt

Egy New York-i ügyvédi iroda karácsony előtt beperelte a CD Projekt RED-et a Cyberpunk 2077 miatt. A cél az, hogy az ügy csoportos keresetté váljon, amely minden olyan befektetőt képviselhet, aki pénzt veszített a szerepjáték rajtján.

Cyberpunk 2077 - javították a mentések hibáját

A CD Projekt RED tegnap kiadott egy újabb hibajavítást a Cyberpunk 2077-hez, amely egyebek mellett a mentésfájlok méretkorlátozását is megszünteti. Így már nem kell aggódnunk a játékállásunk miatt!

13 millió példányban fogyott a Cyberpunk 2077

Dacára minden botránynak, a megjelenése óta több mint 13 millió példányban fogyott a Cyberpunk 2077 - és ebben a számban már nem szerepelnek azok a kópiák, amiket a játékosok "visszavittek" a boltoknak.

Brit toplista: újra élen az Assassin's Creed

A karácsony előtti hajrában az Assassin's Creed: Valhalla győzedelmeskedett, a játék még az új Call of Dutyt és a FIFA-t is maga mögé utasította, amire ritkán volt példa az elmúlt években.

Cyberpunk 2077 - akár a mentésünket is bukhatjuk

A CD Projekt RED korlátozta a játékállás rögzítéséért felelős fájl méretét, így ha az túl nagyra nő, akár el is bukhatjuk a mentésünket. Hivatalos forrásból egyelőre csak egy tippet kaptunk ahhoz, hogyan tudjuk ezt elkerülni.

Csoportos perek fenyegetik a CD Projekt RED-et

Minden jel arra mutat, hogy még közel sem ért véget a Cyberpunk 2077 és a CD Projekt RED kálváriája. A befektetők félrevezetés vádjával támadhatják a lengyel fejlesztőstúdiót.

Cyberpunk 2077 - a dobozos játék is visszaváltható

Folytatódik a Cyberpunk 2077 szappanoperája. Már a Microsoft is bejelentette, hogy visszatéríti a játék árát, a CD Projekt RED pedig, "ha kell, saját zsebből" oldja meg, hogy a dobozos példánnyal rendelkezők is visszakérhessék a pénzüket.

Cyberpunk 2077 - a Sony levette a PS Store-ból

Aki az elmúlt napokat nem egy szikla alatt töltötte, az tudja, hogy a Cyberpunk 2077 konzolos változatai nem sikerültek túl jól, pontosan ezért hosszas huzavona után a Sony úgy döntött, hogy leveszi a játékot a PlayStation Store-ból.

Cyberpunk-tartalmak érkeztek a Death Strandingbe

Ingyenes frissítést kapott a Death Stranding PC-s verziója a Cyberpunk 2077 megjelenése apropóján. A kiegészítő a kozmetikai finomságok mellett egy spéci motort, extra küldetéseket és egy vadonatúj mechanikát is hozott magával.

Brit toplista: az élre hackelte magát a Cyberpunk

Jött, látott és mindenki mást maga mögé utasított a brit játékeladási toplistán a Cyberpunk 2077, ami ezzel az idei év második legjobb rajtját tudhatja magának az Egyesült Királyság dobozos értékesítései között.

Cyberpunk 2077 - konzolon visszatérítik az árát

Miután a Cyberpunk 2077 előző generációs konzolokra készült verziója elég komoly problémákkal került az áruházakba, néhány felhasználó arról számolt be a Redditen, hogy mind a Sony, mind a Microsoft visszatérítette a vásárlásának az összegét.

Valódi protézis lett Johnny Silverhand karja

Nem elképzelhetetlen, hogy a közeljövőben valaki Johnny Silverhand krómozott karjával sétál majd szembe veletek az utcán. A CDPR és a Limbitless Solution a valóságban is elkészítette a legendás rockerboy protézisét.

Újabb forgalmi rekordot döntött a Steam

Gabe Newell bandájának is jót tett a Cyberpunk 2077 megjelenése. A márciusi rekordot megdöntve ezúttal majdnem 25 millió felhasználó játszott egy időben a Valve platformján.