Family Guy: Back to the Multiverse PC, PS3, X360

Kooperatív és multiplayer móddal dúsított Family Guy-játék, DLC is elérhető hozzá.
1358179200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem lesz túl sok játékmegjelenés, ettől függetlenül viszont az új Devil May Cry éppen most érkezik, szóval mégis lesz mivel elütni az időt, ha már minden havat ellapátoltatok a járdáról.
1355822008

Family Guy: Back to the Multiverse teszt

Úgy tűnik, hogy ma már csak a tévében szex’t, meg bűnt látunk. Hol vannak a régi értékek, amik megszabták a mértéket? Mák, hogy van egy családos csóka, akiből árad sírás és móka.
1353492000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lett az e heti lista, lesz miből válogatni a következő napokban! Most lesz "Fekete Péntek", a hálaadás utáni első péntek Amerikában a karácsonyi vásárlói szezon kezdetét is jelenti - csoda, ha mindenki most akarja kiadni a játékát? Persze mi úgyis Hitmanezünk inkább.
1353424058

Launch traileren a Family Guy-játék

Az Egyesült Államokban mától vásárolható meg a Family Guy: Back to the Multiverse, az Activision pedig launch trailerrel ünnepel. Noha az előzetes alig egyperces, már ebből az ízelítőből is világosan látszik, hogy a készítők igyekeztek átemelni a rajzfilmsorozat legviccesebb pillanatait.
1353063600

Terítéken a Family Guy-játék spéci képességei

Jövő héten kerül boltokba az Activision-féle Family Guy-játék, és bár rajongóként szkeptikusak vagyunk a minőségét tekintve, a témaválasztás nagyon bejön, ahogy a játszható karakterek különleges képességei is abszolút hozzák a rajzfilmsorozat beteg színvonalát.
1352448048

Family Guy: Back to the Multiverse - új látnivalók

A közelgő Family Guy-játékból nem úgy záporoznak a kedvcsinálók, ahogyan más Activision-féle terméknél megszokhattuk. Ennek ellenére bizakodva tekintünk a november végi megjelenés felé, főleg, hogy az IGN munkatársai egy hosszabb játékmenet-bemutatóval leptek meg minket.
1351422000

Galériafrissítés a vasárnapi ebédhez

Összeszedtük az elmúlt időszak legjobb screenshotjait, ha már a vasárnap amúgy is pang hírek terén. Érdemes lesz átnyálazni a galériafrissítést, szereztünk képeket a Battlefield 3: Aftermathról, az Epic Mickey 2-ről, az új Family Guy-játékról, a Halo 4-ről és a Kingdom Under Fire 2-ről is többek között.
1350486036

Family Guy: Back to the Multiverse megjelenés

Az Activision végre közölte a Family Guy: Back to the Multiverse megjelenési dátumát. Ha az égiek is úgy akarják, Stewie és Brian november végén látogathat meg számos érdekes és elborult univerzumot. A kooperatív lehetőségekkel felvértezett címből egy új képet is kaptunk.
1347433200

Szerda reggeli galériafrissítés

Összeszedtük az elmúlt napok legjobb screenshotjait - azokat, amik valamiért nem kaptak külön cikket, de mindenképpen érdemesek a figyelemre. Mai összeállításunkban lesz Anarchy Reigns, Dead or Alive 5, Family Guy, Lococycle, XCOM és Metal Gear Rising is!
1343487600

Itt vannak az első képek a Family Guy játékból

Az Activision nem verte nagy dobra a Family Guy: Back to the Multiverse kapcsán kiadott képeket, ahogy egyébként már a bejelentést is fű alatt ejtette meg. Most a véglegesnek tűnő dobozborítókkal és tizenkét screenshottal gazdagodtunk - így fog festeni az új Family Guy játék!