Injustice: Gods Among Us

PC, PlayStation 3, Xbox 360, Vita, Wii U, PlayStation 4

Akció, Képregényes, Verekedős
Kiadó: Warner Bros. Interactive Entertainment, Fejlesztő: NetherRealm
Atyaúristen! A Mortal Kombat alkotói új sorozatot indítanak, aminek a DC Comics hősei lesznek a főszereplői!
Értékelés: 8.5

Hamarosan leleplezhetik az Injustice 3-at

Az Injustice-képregények írója teaselésbe kezdett a Twitteren, amely alapján jogosan tippelhetünk arra, hogy hamarosan lehullhat a lepel az Injustice-sorozat harmadik részéről.

Ingyenes az Injustice: Gods Among Us

Szinte a semmiből érkezett a jó hír, hogy a tegnapi naptól ingyenesen letölthetjük, és örökre meg is tarthatjuk az Injustice: Gods Among Us - Ultimate Editiont konzolokra és PC-re egyaránt - igaz, utóbbinál van egy kis bökkenő.

PlayStation Now - új játékokkal bővült a szolgáltatás

A Sony a hétvégén megerősítette, hogy Warner Bros. korábbi játékai is csatlakoznak a több mint 250 elérhető címet kínáló PlayStation Now szolgáltatásához.

PlayStation Plus - a decemberi ingyenes játékok

Oké, a Secret Ponchost már a délután folyamán lelőttük, de lapul még sok nyalánkság a Sony tarsolyában az év utolsó hónapjában. Az Injustice-ról szintén hallottunk már, de lesz itt Hitman Trilogy HD és kultikus horrorjáték is.

PlayStation Plus - AAA-címet kapnak a PS4-esek

De csak decemberben. Úgy tűnik, a Sony is érzi, hogy a PS4-en játszók is szeretnének valami AAA-címet a PlayStation Plus-előfizetésük mellé, ezért nem is várt addig a bejelentéssel.

A hétvégén tíz játékot próbálhatunk ki a Steamen

Általában csupán egy-két alkotást próbálhatunk ki hétvégente a Steamen, ám ezúttal nem kevesebb, mint tíz játék közül mazsolázhatunk. Lesz itt Company of Heroes 2, GRID 2, Trine 2 és Killing Floor is - igazi műfajkavalkád!

PlayStation Vita - új konzolcsomag júniusban

A Sony a hivatalos PlayStation Blogon bejelentette, hogy június folyamán új csomagban vásárolhatjuk meg a PlayStation Vitát. A handheld mellé 8 GB-os memóriakártyát és öt letölthető akciójátékot kapunk.

Bejelentésre készül a Mortal Kombat fejlesztője

A NetherRealm fejese, Ed Boon a Twitteren teaselni kezdte a csapat következő játékát. A visszaszámlálás pont júniusban jár le, éppen az E3 kezdete előtt. Van egy olyan érzésünk, hogy az Injustice 2 hivatalos bejelentéséről van szó.

Jön az Injustice: Gods Among Us 2

Egy kisebb félreértés miatt csak most lett tiszta, hogy már javában készül az Injustice: Gods Among Us 2. Egyelőre semmi konkrétumot nem árultak el róla az érintettek, annyi bizonyos, hogy jövőre érkezik a folytatás.

Blogajánló: Az Xbox One mindent visz!

Superman szemmel veri Batmant, a Diablo 3 frissen csatára kész, és ízelítőt kapunk a 2000-es évek elejéből. Ismét blogajánlóval jelentkezünk, kattints egyet, és olvashatod is a hét legérdekesebb posztjait!

Kiefer Sutherland az új Mortal Kombatban?

Most, hogy úgy-ahogy feldolgoztuk a világ legkirályabb tényét, miszerint Kiefer Sutherland a hangját adta a Metal Gear Solid folytatásához, kezdjük el feldolgozni a következőt: úgy néz ki, a Mortal Kombatban is szerepet vállalt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lesz ez a hét, december 13-án kerül boltokba a PlayStation 4 Magyarországon, és vele együtt egy raklapnyi következő generációs (vagy arra hasonlító) játék is. Te melyiket szerzed be először?

VGX 2013: A GTA V az év játéka

Mivel mással zárhatnánk a VGX-beszámolónkat, mint magának a díjátadónak az eredményeivel? Hölgyeim és uraim, meg vannak a győztesek, az év játéka pedig nem más, mint a GTA V!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Európa országainak egy részében pénteken kerül boltokba a PlayStation 4, ami ugyan rengeteg játékmegjelenést jelentene, viszont mivel mi csak december 13-án kapunk a konzolból, a következő napokban is böjtölnünk kell.

Traileren az Injustice: Ultimate Edition

Az NetherRealm szuperhősös bunyós játéka végre teljesen elkészült, minden tervezett karakter napvilágot látott, s hamarosan egy komplett csomagban is megvásárolhatjuk. Ez lesz az Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition.

Ilyen lesz PS Vitán az Injustice

Először csodálhatjuk meg az Injustice: Gods Among Us-t a Sony handheldjén. Mint ismert, a NetherRealm szuperhősös bunyós címe november 29-én PS Vitára is megjelenik a PC és PS4 mellett.

PC-re is jön az Injustice

Sőt PS4-re és PS Vitára is. A Warner Bros. bejelentette az Injustice: Gods Among Us - Ultimate Editiont, ami az alapjátékot és az eddig megjelent összes letölthető kiegészítőt tartalmazza majd.

PS Vitára is jöhet a Injustice: Gods Among Us

Bár hivatalos bejelentés még nem született az ügyben, egyre több jel utal arra, hogy a NetherRealm legutóbbi bunyós játéka a Sony handheldjén is napvilágot láthat. Mindezt a német korhatár-besorolásra alapozzuk.
  • Írta: zoenn
  • 6 komment

Jön az androidos Injustice: Gods Among Us

Úgy néz ki, csak ideiglenesen volt iOS-exkluzív az Injustice: Gods Among Us mobilos változata, a NetherRealm megerősítette, hogy valamikor ősszel érkezik az androidos változat is belőle.

Injustice: Gods Among Us - Zatanna is beugrik

Már lassan követni sem tudjuk, hányadik DLC-jét kapja az Injustice: Gods Among Us, de mindegy is: a lényeg, hogy a soron következőre nem kell sokat várni, Zatanna Zatara a jövő héten mutatkozhat be.