Star Wars 1313

PC, PlayStation 3, Xbox 360

Akció, Sci-Fi
Kiadó: LucasArts Entertainment, Fejlesztő: LucasArts Entertainment
Nem áll le a Star Wars-játékok áradata.
Értékelés: Nincs még értékelve

Kiszivárgott képen a törölt Star Wars 1313

Csakhogy még egyszer fájdítsuk a szívünket a több mint hét évvel ezelőtt elkaszált Star Wars 1313 miatt, egy új kiszivárgott screenshot érkezett a LucasArts fejvadászos játékából.

Visszatérhet a Star Wars 1313, de nem játékként

A Lucasfilm még nem mondott le teljesen a Star Wars 1313-ról, amely egy sötét hangulatú játék lett volna Boba Fett főszereplésével. A gyártó visszahozná a címet, de nem feltétlenül játékként.

Az Unchartedra hasonlít a Visceral Star Wars-játéka

Nolan North volt a Metrocon egyik panelbeszélgetésének a főszereplője, és szerencsénkre különösen beszédes kedvében volt. Elárult ezt azt a Visceral Star Wars-játékáról, és Naughty Dog-fronton is helyzetjelentett.

Blogajánló: Star Wars - A kultúrparasztok lázadása

Nem kell megijedni, nem az új Star Wars-film címe olvasható fenn. Egyszerűen arról van szó, hogy remek móka összemixelni a blogajánlóban szereplő írások címeit, így született meg ez a szörnyszülött is.
  • Írta: barackostej
  • 1 komment

Star Wars 1313 - új concept artok

Noha már jó ideje tudni, hogy a Star Wars 1313-nak befellegzett, még most is érkeznek róla információmorzsák és látnivalók. Most éppen kilenc új concept artot tudunk mutatni, bitang jól néznek ki!

Most már biztosan nem lesz Star Wars 1313

Ha eddig reménykedtél volna, ki kell ábrándítsunk: a Disney nem újította meg a Star Wars 1313 védjegyét, így gyakorlatilag biztos, hogy nem szeretné folytatni a LucasArts projektjét.

Nyitott világú Star Wars-játék készül?

Miután buktuk a Star Wars 1313-at, a LucasArtsnak pitiznie kéne a rajongók kegyeiért. Az EA Canada álláshirdetései bizakodásra adnak okot, nagyon úgy tűnik, hogy egy nyitott világú, next-gen Star Wars-játék készül.

Képeken a Star Wars 1313

Igazából csak a szívemet a fájdítom velük, de azért nem szeretnék szó nélkül elmenni mellettük: tizennégy eddig nem vagy csak rossz minőségben látott concept art érkezett a Star Wars 1313-ból.

Day of the Tentacle-remake készült a LucasArtsnál

Két projektről tudtunk eddig, ami megsínylette a LucasArts bezárását, a Kotaku viszont kiderítette, hogy volt ennél több is: egyebek mellett egy Day of the Tentacle-remake is készült a srácoknál.
  • Írta: fojesz
  • 5 komment

Star Wars 1313 - amit még nem tudtunk róla

A Star Wars 1313 törlését hivatalosan még mindig nem jelentették be, de jó esély van arra, hogy a projektet lelőtték. Az IGN exkluzív demót látott a játékból, és le is írt róla egy-két olyan dolgot, amit még nem tudtunk.

Az EA készíti az új Star Wars-játékokat

Az EA bejelentette, hogy több évre szóló szerződést kötött a Disneyvel, így addig ő készíti és adja ki a Star Wars frencsájzhoz tartozó játékokat. A BioWare-től és a DICE-tól várhatunk majd multiplatform címeket.

Boba Fettről szólt volna a Star Wars 1313

Noha elméleti esély még van arra, hogy a Star Wars 1313 megmenekül, gyakorlatilag viszont kizárható ez a lehetőség - kár, mert mint kiderült, a játék a Star Wars hírhedt fejvadászáról, Boba Fettről szólt volna.

Breaking: nem fejleszt több játékot a LucasArts

A Disney bejelentette, hogy bezár a LucasArts, ami a gyakorlatban azt jelenti: nem fejleszt több játékot, és a nevet csak a különböző címek licencelésére használják majd. A Star Wars 1313 jövője bizonytalan.

Szünetel a Star Wars 1313 fejlesztése?

Régóta nem hallottunk már a Star Wars 1313-ról, ami nem véletlen. Várható volt, hogy előbb-utóbb meglesz a böjtje annak, hogy a Disney felvásárolta a Lucasfilmet - legalábbis videojátékos szempontból.

A Disney-é a LucasFilm, jön a hetedik Star Wars

Késő esti breaking anyag, mert mindenki erről beszél: a Disney bejelentette, hogy felvásárolja a LucasFilmet, aminek hozadékaként elkészíti a hetedik Star Wars-mozit is. A vállalat 2015-re ígéri a premiert, utána a tervei szerint további részeket is forgatna. (Kérnénk egy South Park-epizódot erről is!)

Star Wars 1313 - a galaxis pokla

Fejlesztői napló érkezett a legújabb Star Wars-játékból, amiben a LucasArts munkatársainak gondolatai mellett néhány új artwork is megbújik. A Level 1313 a galaxis legbrutálisabb, legsötétebb szeglete, garantált, hogy a fejvadászunk kirándulása nem lesz zökkenőmentes.

GC 2012: Screenshotok a Star Wars 1313-ról

Noha a Star Wars 1313 még mindig nem mutatott magából túl sokat, azért friss látnivalók vannak: most éppen a bejelentés óta már jól ismert jelenetről kaptunk screenshotokat némileg más nézőpontból fotózva. Hiszünk ebben a játékban, jó, hogy eddig egy darab fénykardot sem láttunk, de akkor is!

GC 2012: Gameplay traileren a Star Wars 1313

Az E3-on ugyan már láttuk a Star Wars 1313 mostani előzetesének alapanyagát, a kedvcsináló trailert ettől függetlenül mindenkinek érdemes megnéznie, akit kicsit is érdekel a fénykard nélküli Star Wars játék. Ha unod Jedi-szerepet, és a Sith oldala sem nyújt új élményt, imádod majd a fejvadászosdit!

Star Wars 1313 - egy Jedivel nehéz azonosulni

A Star Wars 1313 bejelentése az idei E3 egyik meglepetése volt, és nem is feltétlenül abban az értelemben, hogy új, Star Wars-univerzumban játszódó anyag készül: ami érdekesebb, az maga az alapkoncepció, miszerint a játékban nem egy fénykardforgató hőst alakítunk, hanem egy egyszerű fejvadászt.

E3 2012: Az ötödik galériafrissítés

A kiállítás hivatalosan véget ért, de még mindig záporoznak az új anyagok. Most éppen egy raklapnyi képet és screenshotot töltöttünk fel a galériába, lesz a felhozatalban Batman, kinectes Dragon Ball Z, Epic Mickey, Mario, Gyűrűk Ura és az idei Pro Evolution Soccerről is láthattok ezt-azt.