E3 2012

iPhone, PC, PlayStation 3, PSP, Xbox 360, Nintendo DS, Nintendo 3DS, Wii, Android, PlayStation Network, Wii Virtual Console & WiiWare, Windows Mobile, Xbox 360 Live Arcade, Vita, Wii U

Rendezvény, Party
Kiadó: E3, Fejlesztő: E3
A szokásos helyen, a szokásos időben, június 5-7-ig tart az idei Electronic Entertainment Expo Los Angelesben, a Convention Centerben!
Értékelés: Nincs még értékelve

2012 legolvasottabb hírei a Gamekapcson

Túléltük a karácsonyt, jön az év vége, mi pedig összefoglalunk. Első lépésként a Gamekapocs legolvasottabb híreit szedtük listába nektek, kiderül, 2012-ben mely történések érdekeltek a leginkább titeket!

E3 2013: Los Angelesben marad az expó

Az Electronic Entertainment Expo szervezője, az ESA megerősítette, hogy jövőre is az Angyalok Városában marad a videojátékosok Mekkájának számító rendezvény - sőt mi több, 2015-ig biztosan a Convention Center ad otthont a show-nak. Túlzás lenne azt állítani, hogy megkönnyebbültünk.

E3 2012: Véget ért a kiállítás - 45 ezer látogató

Michael D. Gallagher, az Electronic Entertainment Expo szervezőjének, az ESA-nak az elnöke elmondta, az idei kiállítás 45.700 szakembert vonzott Los Angelesbe. Az elemzők szerint ez 40 millió dolláros bevételt jelentett a városnak. 103 ország 200 kiállítója vett részt a rendezvényen.

E3 2012: Booth babe mustra videókon

Mielőtt még a végső hírroham befutna, időzzünk el egy csöppet a bájos hoszteszlányok domborulatain. Ők azok, akik kitartóan állják a leplezetlen férfitekinteteket, s akkor is mosolyognak amikor már fél órája ki kéne menniük pisilni, de még nem mehetnek el szünetre. Szexi és forró!

E3 2012: Itt vannak az első booth babe fotók

Végre megérkeztek az első booth babe fotók - az E3 kiállított slágerjátékain kívül a legnagyobb látnivalók kétségtelenül a csinos hostess lányok. Közel hetven képet szerváltunk róluk, a legtöbbjük nemcsak a bemutatott címekből okos, más területen is rendkívül tehetséges.

E3 2012: Minden konferencia egy helyen

Mint minden évben, idén is sajtókonferenciákkal nyitottuk az E3-at, amiket természetesen a Gamekapocs stábja élőben blogolt, közvetített. Ha tovább kattintasz, felsorolásszerűen megtalálod az összes fontosabb bulit, azok összefoglalóját és persze felvételét, hogy bármikor visszanézhesd őket!

E3 2012: Nintendo sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Így azért lényegesen kényelmesebb, a Nintendo hagyott idő pihenni a sajtókonferenciájáig, ami minden bizonnyal elejétől a végéig a Wii U-ról szól majd. Természetesen a Gamekapocs élőben szállítja majd a legfrissebb híreket, kövessétek az eseményeket, nehogy lemaradjatok!

E3 2012: Ez történt a Sony sajtókonferenciáján

Gyengék voltunk mind lelkileg, mind fizikailag - vagy csak vénülünk. Úgy döntöttünk, az eredeti tervekkel ellentétben nem követjük élőben a Sony sajtókonferenciáját, a japánok hajnali 3 órakor kezdődő bulijáról ezért csak egy összefoglalóval és persze a show felvételével készültünk.

E3 2012: Ubisoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Nincs megállás, következzen a Ubisoft sajtókonferenciája! A francia kiadó itteni idő szerint pontban éjfélkor kezd, azaz már masszívan a holnapot fogjuk taposni, mikor felállunk a közvetítés elől. A Gamekapocs élőben blogolja az eseményeket, frissítsetek serényen a legújabb bejelentésekért!

E3 2012: EA sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Az Electronic Arts folytatja a sort, késő este kezdődő konferenciáján minden bizonnyal sok izgalmas bejelentésre számíthatunk! Persze nem mi lennénk, ha nem élőben közvetítenénk ezt a bulit is, tartsatok velünk, hogy első kézből olvashassátok a legújabb bejelentéseket!

E3 2012: Microsoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Az E3-as sajtókonferenciákat a Microsoft kezdi meg, reményeink szerint izgalmas bejelentésekkel teszik emlékezetessé a redmondiak az estét. Az eseményt természetesen a korábbi szokásainknak megfelelőn élőben közvetítjük, kövessetek bennünket, azonnal szállítjuk a legújabb bejelentéseket!

E3 2012: Még több képen a Convention Center

Lassan sokasodik a sajtómókusok hada a Los Angeles-i Convention Centerben, az idei E3-nak helyet adó épületben. A kollégák szerencsére nem hagyták otthon a fényképezőgépüket, így a délelőtti adag mellett új képeken is megcsodálhatjuk a komplexumot.

E3 2012: Itt vannak az első fotók a kiállításról

A sajtó munkatársait már beengedték a Los Angeles-i Convention Centerbe, és a CVG munkatársai nem is voltak restek lekapni az első fotókat a kiállításról. Feltűnik az expónak helyet adó épület, és persze egy raklapnyi reklámot is láthatunk, köztük hatalmas Assassin's Creed III és Halo 4 hirdetésekkel.

E3 2012: Ma kezdődik a kiállítás

Bizonyára Ti is észrevettétek, hogy az elmúlt napokban jócskán megugrott a hírek, és ami még fontosabb, a súlyos bejelentések száma, ami egyáltalán nem véletlen: vészesen közeledik az idei Electronic Entertainment Expo, vagyis az E3! A Gamekapocs stábja gőzerővel dolgozik majd a napokban.