Call of Duty: Black Ops - Declassified

Vita

Akció, FPS
Kiadó: Activision, Fejlesztő: Treyarch
Érkezik az első Vita-kompatibilis Call of Duty!
Értékelés: Nincs még értékelve

Újabb mérföldkövet lépett át a Call of Duty-franchise

Egészen elképesztő karriert futott be az elmúlt tizennyolc évben a Call of Duty-széria, ami rögtön két elképesztő eredménnyel is büszkélkedhet: ebből az egyik, hogy a frencsájz összesített eladásai elérték a 400 milliót.

Call of Duty - jöhetnek még történelmi epizódok

Az Activision természetesen nagy titokban tartja, hogy milyen jövő vár a Call of Dutyra, azonban a kiadó vezérigazgatója elég erősen célozgatott rá, hogy készülhetnek még történelmi epizódok a sorozathoz.

Dokumentumfilm készül a Call of Dutyról

A merész indie játékok, mint például a Hotline Miami, a Not a Hero és a Strafe kiadásával is foglalkozó Devolver következő projektje egészen merész vállalkozás. A kiadó ezúttal egy dokumentumfilmet karolt fel.

Call of Duty-játékot készít a Candy Crush csapata

Az egyik legnépszerűbb mobilos játékot, a Candy Crusht készítő svéd King csapata egy friss álláshirdetésben leplezte le, hogy következő nagy mobilos munkájuk egy vadonatúj Call of Duty-játék lesz.

A hét legjobb játékakciói

Újabb hét, újabb akciók. A merítés ezúttal is bőséges, így lényegében minden stílus szerelmese megtalálja majd a számára kedves, akciózott terméket. Ezúttal a platformok tekintetében is jobban szétnéztünk.

A hét legjobb játékakciói

Ezen a héten is temérdek jól árazott játék közül válogathattok. PlayStationön a Call of Duty-játékok kaphatóak kedvezménnyel, Steamen pedig a Sega szervezett komoly leértékeléseket.

Film- és tévéstúdiót alapított az Activision Blizzard

Rajtol az idei BlizzCon, úgyhogy az Activision és a Blizzard egy nagyobb bejelentéssel nyitotta a holnapig tartó showt. Filmes és tévés részleggel bővül a kiadó, így hamarosan saját gyártású filmek és tévésorozatok jönnek.

Az Activision már reklámozza az új Call of Dutyt

Úgy tűnik, igazak lesznek a korábbi szóbeszédek és az idei Call of Duty nem más lesz, mint a Black Ops folytatása. Legalábbis egy most elrajtolt vírusmarketinggel erre tett utalást a Treyarch csapata.

175 millió Call of Dutyt vásároltunk

A Call of Duty Championship kezdetének apropóján friss számadattal hencegett az Activision. Bizony, a Call of Duty-frencsájz darabjaiból összesen 175 millió példány talált gazdára világszerte.

Saját filmstúdiót akar az Activision?

Ha úgy vesszük, a Call of Duty-játékok a maguk rövid, de annál látványosabb kampányával önmagukban is interaktív filmeknek tekinthetők, azonban a hírek szerint az Activision nem állna meg itt...

5 hónap alatt készült el a Black Ops: Declassified?

Elgondolkoztál már azon, hogy miért láttunk eddig olyan keveset a PS Vitás Call of Duty: Black Ops - Declassifiedból? A Superannuation értesülései szerint a Nihilistic Software-nek csupán öt hónapja volt arra, hogy összekalapálja a handheld CoD-ot - aminek meg is lett az eredménye.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megkésve, de ismét összeraktuk a heti játékmegjelenések és filmpremierek listáját; miért pont a Call of Duty: Black Ops II debütálása mellett mennénk el szó nélkül, ugye? A következő napokban sok cím érkezik, jóllehet egy kezünkön meg tudjuk számolni azokat, amikkel tényleg játszanánk.

TV-reklámot kapott a Black Ops: Declassified

Az idei nagygépes CoD-ozás mellett ne feledkezzünk meg a kistestvérről sem, amely szintén a napokban látott napvilágot PlayStation Vitán. Most egy élőszereplős TV-szpotot halásztunk elő, amely azt sulykolja belénk, hogy bárhol hódolhatunk az Activision militarista hangversenyének.

Itt a Call of Duty: Black Ops 2 launch trailere

Majdnem egy hónap van hátra a Call of Duty: Black Ops 2 premierjéig, az Activision viszont elérkezettnek látta az időt arra, hogy a közeljövő hadviselését bemutató shooter launch előzetesét bemutassa. A tegnap esti focimeccs szünete a legjobb alkalom volt erre. Élvezzétek Ti is!

Black Ops: Declassified - a kampány nem fontos

A Call of Duty: Black Ops - Declassified inkább a többjátékos mókára koncentrál majd, ne számítsunk látványos, hollywoodi filmeket megszégyenítő kampányra PS Vitán - tudtuk meg a Resistance: Burning Skiesért is felelős fejlesztőktől. Kérdés, hogy hány rajongót érint majd ez érzékenyen?

Zombik nélkül érkezik a Black Ops: Declassified

A PlayStation Vitára érkező Call of Duty: Black Ops - Declassifiedból a nagykonzolos változattól eltérően kimarad a zombimód - erősítette meg az Activision. Bár a Black Ops és a zombigyilkolós arcade mód neve egybeforrott az évek során, a handheldeseknek be kell érniük a Hostilities móddal.

A Treyarch nélkül készül a Black Ops - Declassified

Az Activision magánakciójából születő, PlayStation Vitára készülő Call of Duty: Black Ops - Declassified ugyan valószínűleg remek lesz, de nem sok köze van hozzá a nagykonzolos testvéreket készítő Treyarchnak. Éppen csak annyi, hogy ne legyenek zűrök a fiktív világ történetében.

GC 2012: Az első galériafrissítés

Irgalmatlanul sok screenshot érkezik a Gamescomról, folyamatosan dolgozzuk fel őket, de még mindig nem látunk a végére. A kiállítás első galériafrissítése következik most, benne olyan anyagokkal, mint az Army of Two, a Call of Duty, a Crysis, a God of War, a Star Trek és a The Last of Us.
  • Írta: fojesz
  • 6 komment

GC 2012: Black Ops - Declassified infók, előzetes

A Sony sajtókonferenciáján végre többet is megtudtunk a Call of Duty: Black Ops - Declassifieddal kapcsolatban, mint azt, hogy létezik. Bejöttek az első információk, és egy előzetes is, ami alapján nagyjából már sejthetjük, hogy igazi Call of Duty-anyaggal lesz dolgunk.

Két új képen a Call of Duty: Black Ops 2

Nem tagadjuk, a mai napon nehezen tudjuk összeseperni a valamirevaló híreket - úgy látszik a játékkiadók marketingesei is fecskére vetkőzve süttetik a hasukat. Két új screenshot futott be a Black Ops 2-ből, de futotta még némi érdekességre is a PS Vitára érkező Declassifiedről is.